Opinie łącznie (1822) Opinie (856) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 lis 2021

domer.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną dostawę oraz szybkie tempo realizacji zamówień. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, profesjonalna i pomocna, co buduje zaufanie oraz lojalność. Produkty są w większości przypadków zgodne z opisem i zamówieniem, co budzi zadowolenie klientów. Klienci pozytywnie oceniają fachowe doradztwo oraz pomoc w doborze odpowiednich produktów. Jakość produktów jest często opisywana jako bardzo dobra i zgodna z oczekiwaniami. Transakcje oraz proces zakupowy przebiegają sprawnie i bezproblemowo według klientów. Większość klientów pozytywnie ocenia zabezpieczenie przesyłek, choć sporadycznie pojawia się drobna krytyka.

OpinieSklep z akcesoriami do kotłów i instalacji c.o., sterownikami, podajnikami DOMER

Wszystko OK

Zamówione, zapłacone, dostarczone. Szybko, solidnie, terminowo. Towar taki jak zamówiony. Ogólnie wszystko tak jak powinno być, nawet gdybym chciał to nie ma się do czego "doczepić". Pozdrawiam
Produkt został szybko wysłany, paczka była nienaruszona. Wszystko zgodnie z opisem
Cała transakcja bez zarzutu, szybka wysyłka , dobry kontakt, otrzymany towar dobrej jakości w przystępnej cenie.
Me llego en una semana y me soluciono el problema . En España no pude encontrar motor .Gracias
Jak zawsze szybko i sprawnie towar bez zarzutów polecam nigdy się nie zawiodłem
Super obsługa i pomoc z doborem części na najwyższym poziomie. Polecam!!!
Bardzo szybka realizacja zamówienia super polecam
Bardzo szybka dostawa, dmuchawa zgodna z zamówieniem, założona śmiga jak należy.
Produkt dostarczony szybko.Dobrze zabezpieczony.Zgodny z zamówieniem.
Szybkość dostawy na plus Na minus zabezpieczenie towaru (nic tragicznego bo materiał sypki).(brak kartonu między wiadrami) Jedno opakowanie w czasie transportu uległo uszkodzeniu i część zawartości wysypała się do kartonu który na szczęście nie uległ uszkodzeniu i można było to uratować.
Miła i profesjonalna obsługa wszystko na czas polecam
Super sklep ile razy coś zamawiałem na następny dzień towar już był polecam
Bardzo miła obsługa i pełen kontakt na każdym kroku zamówienia .Towar który był zamowiony w 100% odppwiadał opisowi. Jednym zdaniem pełen profesjonalizm. POLECAM WSZYSTKIM!!!
Błyskawiczna przesyłka i super jakość produktu.
Firma godna polecenia.
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem
Bardzo szybka realizacja.Polecam
Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
wszystko jak zwykle ok
Szybko i sprawnie polecam z czystym sumieniem

• +48627420606
  • www.domer.pl
  • admin@domer.pl
  • Pleszew, POL

Sprawdź bogatą ofertę sklepu. Odkryj szeroką gamę sterowników, urządzeń do kontroli kotłów, dmuchaw do kotłów, podajników opału, pomp do instalacji c.o., zabezpieczeń. W tym sklepie znajdziesz części ...