Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką obsługę. Podkreślają również profesjonalne podejście oraz wysoką jakość obsługi. Wielu klientów docenia kompetencje oraz rzeczowość pracowników.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.orvaldi.pl
7 lat i nadal chodzi!
Kupiłem 7 lat temu pierwsze urządzenie UPS ol-line i chodzi non stop, 24h/dobę! Wiernie i bezawaryjnie! Teraz kupiłem kolejne. Jak mało z czego w dzisiejszych czasach jestem bardzo zadowolony. Wiele sprzętów, z różnych dziedzin życia, jest naprawdę "na chwile" a ten UPS okazał się wyjątkowo trwały i użyteczny. Fakt, jest nieco głośny ale dodam, że nowy jest nieco bardziej cichy. Mi to ogólnie nie przeszkadza, bo jest zainstalowany w pracy. Liczy się dla mnie to, aby prądy był o stałym napięciu. I tak też jest. Dziękuję i bardzo polecam!
Inwerter szybko przyszedł. Dobrze zapakowany, nie było widać uszkodzenia przesyłki. Działa prawidłowo, bez problemów. Przynajmniej do tej pory. Nie mniej jednak, obudowa jest wgnieciona, jedna śruba jest niedokręcona, boczna wygląda jakby była odkręcana. Nie wpływa to na działanie urządzenia. Budzi to pewien niesmak, bo mimo wszystko płacę za nowy towar, nie używany, bez usterek technicznych oraz wizualnych. Dlatego jedna gwiazdka mniej. W załączeniu zdjęcia.
Szybka i sprawna obsługa
Kompetentna obsługa, terminowość, itd.
Wszystko OK. Polecam zakupy.
Pozdrawiam.
jest ok.
Jak zawsze szybko i sprawnie
polecam
po raz kolejny kompetentnie rzeczowo i szybko