opaksystem.pl

Opinie łącznie (2574) Opinie (1699) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Doceniają również, że towar jest zgodny z opisem i zamówieniem. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i bezproblemowa. Wielu klientów chwali łatwość, intuicyjność oraz brak problemów podczas realizacji zamówienia. Komunikacja z klientem również otrzymuje pozytywne opinie. Część klientów zwraca uwagę na sposób pakowania przesyłek, czasami zgłaszając drobne uwagi. Sporadycznie pojawiają się także sygnały o opóźnieniach lub konieczności przypomnienia o zamówieniu.

Opinieopaksystem.pl

Zakup przez sklep internetowy intuicyjnie prosty

Zakup przez sklep internetowy dosyć intuicyjnie prosty. Ale trzeba było po opłaceniu faktury proforma "przypomnieć" się mailowo aby zrealizowana została dostawa. Poza tym - wszystko super. Mam nadzieję, że materiały zakupione będą się sprawdzały - wyglądają na dobre. Polecam zakup.

Odpowiedź ze sklepu opaksystem.pl

Dzień dobry, przykro nam, że zaistniała sytuacja wywołała Państwa niezadowolenie. Rozumiemy, że mogła wiązać się z niedogodnościami. Chcielibyśmy jednocześnie wyjaśnić, że przy składaniu zamówienia wybrali Państwo płatność przelewem tradycyjnym. W przypadku tej formy płatności zaksięgowanie środków może potrwać dłużej. Państwa wpłata została odnotowana na naszym koncie następnego dnia w godzinach popołudniowych. Po jej zaksięgowaniu niezwłocznie przystąpiliśmy do realizacji zamówienia, a wysyłka została przygotowana kolejnego dnia roboczego. Aby przyspieszyć realizację przyszłych zamówień, zachęcamy do wyboru płatności za pośrednictwem szybkich przelewów. W tym przypadku płatność jest księgowana automatycznie, co pozwala szybciej rozpocząć realizację zamówienia.
Szybka realizacja. Zamówione towary zostały dobrze zapakowane, tak więc dotarły w stanie niezniszczonym.

Bardzo dziękujemy za komentarz.
Dziękuję, wszystko jak zawsze szybko, na wysokim poziomie. Bardzo miła współpraca.
Moglibyście dawać trochę grubsze kartony bo mój się rozerwał . Ale wysyłka i doręczenie bardzo szybkie.

Odpowiedź ze sklepu opaksystem.pl

Bardzo dziękujemy za komentarz. Przekażemy Państwa sugestię do magazynu, by poprawić jakość kartonów do pakowania.
Dziękuję za szybką realizację zamówienia i produkty wysokiej jakości.

Pozytywna opinia

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar dobrze spakowany. Pierwsze wrażenie naprawdę pozytywne.

Bardzo dziękujemy za komentarz.
Otrzymaliśmy informację o opóźnieniu przesyłki.

Odpowiedź ze sklepu opaksystem.pl

Bardzo dziękujemy za komentarz i jednoczesnie przepraszamy za opóźnienie w wysyłce.
Dostawa bardzo szybka, mała uwaga co do pakowania przesyłki

Bardzo dziękujemy za komentarz.
O 11 godzinie zamówiłem towar i na drugi dzień o 9 już był dostarczony , tak trzymać

Przesyłka bardzo szybka. Wszystko OK. Polecam

Szybka dostawa, paczka powinna być lepiej zabezpieczona

Odpowiedź ze sklepu opaksystem.pl

Bardzo dziękujemy za komentarz. Zwrócimy uwagę na pakowanie.
Szybka dostawa, paczka powinna być lepiej zabezpieczona

Bardzo dziękujemy za komentarz.
Szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny i ogromny asortyment.

Bardzo dziękujemy za komentarz.
Polecam . Wszystko zgodnie z zamówieniem.

Bardzo dziękujemy za komentarz.
Szybka dostawa, towar zamawiany zgodny z opisem- polecam

Bardzo dziękujemy za komentarz.

Ponowny zakup, szybko, bezproblemowo.

jak zawsze, wszystko bezproblemowo.

Bardzo dziękujemy za komentarz.
ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem POLECAM :)

Bardzo dziękujemy za komentarz.

Przesyłka super, sprzedawca godny polecenia.

Przesyłka super, proces zakupu bezproblemowy, jedynie zidentyfikowanie konkretnej taśmy było utrudnione (brak nr z opakowania).
Wszystko profesjonalnie

Bardzo dziękujemy za komentarz