adsystem.pl

Opinie łącznie (713) Opinie (259) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień oraz terminowość dostaw. Jakość wykonania produktów jest bardzo wysoko oceniana i często chwalona przez klientów. Doceniana jest również miła, kompetentna i indywidualna obsługa oraz sprawna komunikacja. Dodatkowo klienci chwalą szeroki wybór produktów oraz praktyczne narzędzia do konfiguracji i wizualizacji. Komunikacja z zespołem obsługi i informacja na stronie są bardzo dobrze oceniane, choć pojawił się jeden przypadek niejasności.

Opinieadsystem.pl

Informacja na stronie o czasie realizacji może wprowadzać w błąd, na stronie wyświetlał się termin realizacji 26.05 co sugerowało również dzień wysyłki produktu, okazało się ze jest to data końcowa tworzenia produktu, a nie data jego wysyłki. Poza tym drobnym nieporozumieniem - wszystko ok, produkt spełnia oczekiwania, wszystko wygląda dobrze :)
Jestem bardzo mile zaskoczona komunikatywnością, chęcią pomocy opiekuna oraz tempem realizacji zamówienia. Jakość zamówionych produktów również na najwyższym poziomie. Serdecznie dziękuję :) i na pewno wrócę.

świetna jakość

Zamówione produkty są proste w montażu i świetnie się prezentują. Wydruk bardzo dobrej jakości. Dobrze opisane specyfikacje techniczne, konfigurator na stronie, obsługa klienta - wszystko to pomaga w szybkiej i sprawnej realizacji zamówienia.
We were very satisfied with the product, and so was our client. The workmanship is of high quality, the print turned out excellently, and the overall visual effect is truly impressive.
Zamowienie udało się zrealizować w przyspoeszonym trybie i ze zmienionym adresem dostawy, kurier przyjechał z banerem bezpośrednio na targi 30 minut przed rozpoczeciem. Dziękujemy!

Realizacja na bardzo wysokim poziomie

Kontakt i ustalenia z działem obsługi są na bardzo wysokim poziomie. Realizacja zlecenia zgodnie z podanymi datami. Wszystko przebiegło sprawnie.
Przyjemna współpraca, szybka i profesjonalna realizacja. Korzystaliśmy po raz drugi i na pewno wrócimy przy kolejnych projektach.
Trybunka lekka, stabilna, bardzo dobrze wykonany projekt nadruku, do tego zapakowana w torbę, która ułatwia transport. Polecam!

Excellent communication and fast delivery

The communication was excellent, and the delivery speed was great. The order had no mistakes that I could point out. Overall, I was very satisfied.

Terminowa realizacja. Bardzo dobra komunikacja telefoniczna i mailowa. Indywidualne podejście do klienta. Brak uwag negatywnych.
Świetny asortyment, super narzędzie do wizualizacji grafik. Realizacja i dostawa w 100% zgodna z planem
Robiłam już w adsystem kilkanaście trybunek. Szybka realizacja zamówienia. Dobrej jakości trybunki, ładnie wyglądają, proste w składaniu. Polecam!
Produkt wykonany bardzo estetycznie, szybka dostawa. Świetna opcja samodzielnego wgrania projektu i wizualizacji wstępnej przed zakupem!!!
Bardzo dobra jakość wykonania i estetyczny wygląd roll-upu. Na plus również szybka realizacja zamówienia.
Perfekcyjna obsługa klienta i pomoc Ani Bargieł w realizacji zamówienia na konkretną godzinę.
Naprawdę zaskakująco szybki czas realizacji. nie mam żadnych zastrzeżeń

To jest to!

Sam system: praktyczny, poręczny. Wydruki najwyższej jakości. Szybka realizacja, bezproblemowa, punktualna dostawa. Efekt imponujący!
profesjonalna obsluga, terminowość, jakość wykonania

Polecam najlepsza firma pod słońcem :)

Wspaniała obsługa i najlepsza firma z jaką można tylko wymarzyć sobie współpracę.
Profesjonalnie, szybko i sprawnie, duży asortyment.