Kupiłam Pawilon Oslo.Jestem bardzo zadowolona.Jakość doskonała .Pięknie się prezentuje w ogrodzie. Szybka i miła obsługa. Kontakt bardzo dobry.Polecam wszystkim takiego sprzedającego.Mirosława
Dzień dobry, zamówiony zestaw mebli dotarł do mnie blyskawicznie, meble bardzo dobrze przygotowane do transportu, zgodne z zamówieniem. Pełen profesjonalizm . Polecam państwu zakupy w Ogrodowy Salon.
Zamówione krzesła "Bora" dotarły w zamówionym terminie. Przesyłka była dobrze zabezpieczona , tylko pochwalić dostawcę. Wystawiłem ocenę bardzo dobrą ponieważ do niczego nie można się przyczepić. - Witold M.
Sklep ogrodowysalon.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie ogrodowysalon.pl można skorzystać gwarancja Trusted Shops: z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł . Dowiedz się więcej
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych