Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieCARPORT PLANET
Wytrzymałe zadaszenia POLECAM !!!
Zamówiłem w Carport Planet poliwęglan lity i kilka drobnych elementów konstrukcji na wymianę. W ubiegłym roku na jesieni na moim zadaszeniu tarasu wylądowało pomieszczenie gospodarcze sąsiada. Zadaszenie mam już klika lat, zamawiałem w Carport Planet i co do jego wytrzymałości nie mam już wątpliwości - załączam zdjęcia. Polecam firmę, terminowe dostawy, profesjonalne doradctwo techniczne, solidny montaż.
Żaluzje tarasowe od Carport Planet
Polecam firmę Carport Planet. Zamówione przez sklep online mechanizmy i aluminiowe deseczki zostały dostarczone po dwóch dniach. Dziękuję Panu Jarkowi z działu technicznego za dobranie odpowiednich elementów i ilości do zabudowania ścian mojego tarasu. Super produkt który spełnia moje oczekiwania.
Polecam serdecznie
Zleciłem realizację zadaszenia samochodowego.
Cały proces odbył się sprawnie, w terminie - bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Warto też zaznaczyć że mogłem liczyć na doradztwo, co wpłynęło ostatecznie na jakość i moją satysfakcję z realizacji. Z pewnością wrócę z kolejnym zleceniem. Polecam.
Poliwęglan lity i szklane ścianki do pergoli
Zamówiłem poliwęglan lity i szklane ścianki, Dostawę otrzymałem po kilku dniach. Bardzo dobre doradztwo. Polecam kontakt telefoniczny zwłaszcza jeżeli pergola jest na etapie projektu, doradza jakie rozstawy krokwi, przekroje itd. Produkt świetnej jakości. Polecam
Panele Fastlook są rewelacyjne, montaż jest bardzo prosty, trwałe i szczelne pokrycie dachowe
Na plus: jw wypisałem
Na plus:
- wygląd konstrukcji
- szybki czas montażu
- mało widocznych miejsc łączenia
- dobre materiały
na minus:
- czas oczekiwania 3 miesiące
- wysoka cena
- po zimie zjechała mi z dachu jakaś listewka, leży w śniegu i czeka na roztopy
wysyłka
Koszty wysyłki,bo kupiłem 3szt. Za każdą sztukę doliczono koszty wysyłki,a na końcu przyszło wszystko w jednej przesyłce
Jestem bardzo zadowlona z współpracy z firmą Carportplanet. Profesjonalna obsługa i wysoka jakość solidnych rozwiązań do zadaszeń tarasów.
Świetna współpraca. Dotyczy doradztwa, przygotowania wizualizacji, fachowego montażu. Jakość użytych materiałów wysoka.
Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Wszystko idealnie
Realizacja zamówienia zgodnie z umową. Szybki i sprawny montaż szklanej zabudowy tarasu.
Solidnie zgodnie z ustalonym terminem wykonanie zamówionej wiaty
CD. nastąpi po realizacji zamówienia.
Ocena na podstawie przedstawionej oferty.
Ładne i szybko zrobione zadaszenie.
Bardzo fachowa ekipa montażowa!
Terminowy i szybki montaż