51015kids.eu- Logo - Opinie

51015kids.eu

Opinie (569) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6844)

28 kwi 2024
Mysle ze jesli nie posiadaja Panstwo ktoregos z zamowionych rozmiarow wystarczy poinformować klienta, zaproponowac cos innego lub po prostu zwyczajnie zaproponowac zwrot pieniazkow zamiast spodnie rozmiaru 140 obkleić naklejkami z rozmiarem 128 (bo taki został zamówiony). Jesli chcialabym otrzymac rozmiar 140 - zamowilabym taki. Nie jestem roszczeniowa, wiec nie zglosilam reklamacji (spodnie zaczekaja na syna) po prostu to moja taka uwaga na przyszlosc. Poza tym jak zawsze jestem zadowolona. Pozdrawiam serdecznie

3 kwi 2024
Nie polecam zakupów na 5.10.15 na stronie widniała informacja że przesyłka dotrze w ciągu 2 dni, a w praktyce po kilku telefonach i mailach można sobie czekać 5 10 czy 15 dni aż ktoś w ogóle sprawdzi czy zamówienie jest na magazynie. Na infolinii nic nie wiedzą, winnego nie ma, nawet nie dorzucili gratisu żadnego w ramach rekompensaty. Firma porażka, dobrze że wózek chociaż przyjechał w nienaruszonym stanie.

Opinie nt. sklepu 51015kids.eu

Resetuj
13 sie 2024
Niepoważne traktowanie klienta. O braku towaru poinformowano mnie dopiero po mojej interwencji. Minęło 10 dni i nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
Wszystko mozecie poprawic, odwolywanie zamowienia bez zadnego maila i powiadomienia jest zalosne
16 sie 2024
Brak darmowego zwrotu, konieczność opłacenia na kwotę kilkunastu złotych. Jakość ubran ok.
Moje zamówienie zostało anulowane nie wiadomo dlaczego
7 godzin temu
Drugi raz anulowane zamówienie
Brak wysyłki
24 sie 2024
16 sie 2024
21 lip 2024
Po pierwsze podczas zamawiania, była informacja ze towar będzie w piątek lub w poniedziałek. Niestety towar otrzymałam w czwartek. Po drugie kurier DPD nie wywiązał się ze swojej pracy tzn miał dostarczyć towar w środę, dzwonil i się pytal gdzie jest ulica gdzie miał dostarczyć towar. Po czym towar dostarczyl w czwartek tłumacząc się ,że w środę nie miał czasu.Żenada.
13 lip 2024

Nie polecam

Sklep 5 10 15 schodzi na psy. Od paru lat jestem stałym klientem tego sklepu. Zawsze wysyłali po 2-óch max 3ech dniach. Po 6 dniach od zamówienia widnieje, że jest w kompletacji. Zadzwoniłem na infolinie i otrzymalem te same info, które sam sprawdzilem. W końcu anulowałem zamówienie bo nic nie przyspieszyli.
19 lip 2024

Długi okres realizacji

Realizacja dużego zamówienia trwa bardzo długo. Brak możliwości zmiany sposobu dostawy, jeśli realizacja zamówienia się przedłuża.
11 lip 2024

Wątpliwe wysłanie zamówienia

Niestety ponad tydzień dostarczana jest paczka, która została opłacona a nadal nie dotarła. Przypadek?
18 lip 2024
Bardzo długi czas dostawy online. Zwroty na koszt kupującego co w innych sklepach kosztuje 0zł
28 lip 2024
Paczka nie dotarła do mnie,została zagubiona,nie przyjęta w sklepie.
16 lip 2024
Zbyt długo czeka się ma skompletowanie i wysyłkę zamówienia.
22 lip 2024
Na paczkę czekałam tydzień
18 lip 2024
2 lip 2024
Duży wybór, dobre ceny na wyprzedażach. Kiepska obsługa klienta, częste braki towaru o których się dowiadywałam kilka dni po złożeniu zamówienia i wysyłka zajmująca czasem ponad dwa tygodnie. Dodatkowo, trzeba się kilkukrotnie upominać o zwrot części vouchera, gdy towaru brakowało
17 cze 2024

dłuuuugi czas realizacji

Czas kompletowania zamówienia z JEDNĄ rzeczą (zamówienie dotyczyło jednego rampersa) to ponad 7 dni! A gdzie jeszcze nadanie paczki i transport... porażka