kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

kapitankonrad.pl- Logo - Opinie

kapitankonrad.pl

Opinie (707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (707)

Opinie na temat kapitankonrad.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają świeżość produktów, podkreślając wyjątkowy smak ryb i owoców morza, zwłaszcza śledzi i łososia. Jakość oferowanych produktów regularnie przewyższa rynkowe standardy. Dużym atutem sklepu jest również szybka i terminowa dostawa, a także solidne, estetyczne oraz dobrze zabezpieczone opakowania. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością i troską o zamówienia. Pojedyncze negatywne opinie dotyczą sporadycznych zastrzeżeń do szczelności lub wyglądu paczek oraz okazjonalnych opóźnień lub nieoczekiwanych zmian daty dostawy.

Opinie nt. sklepu kapitankonrad.pl

Dostałem o 6 dni za wcześnie niż było ustalone. Czasem to zaleta, ale nie zawsze. Tym razem miałem kłopot, bo mój wyjazd był problemem
Sklep rybny Kapitan Konrad zrealizował zamówienie znakomicie. Produkty były fantastyczne, najwyższej jakości, świeże i doskonale zapakowane. Widać dbałość o każdy detal. Zdecydowanie warto !!! Serdecznie polecam!
Śledzie są rewelacyjne ! Jedno opakowanie było nieszczelne i pobrudziło tłuszczem pozostałe opakowania ale wszystko jest pyszne . Bardzo dziękuję i będę zamawiać kolejne paczki .
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za takie miłe słowa o naszych śledziach! Przykro nam z powodu problemu z opakowaniem, ale cieszymy się, że smak mimo wszystko Ci odpowiada. Zawsze dbamy o jakość i chcemy, żeby każdy był zadowolony. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
Zamówienie zrealizowane sprawnie, nawet przed planowaną datą. Produkt się zgadzał. Polecam
Moje pierwsze zamówienie i wiem że nie ostatnie. Ryby małże i krewetki bardzo pyszne dobrze zabezpieczone. Świetna jakość wysyłka na czas polecam
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że ryby, małże i krewetki spełniły Twoje oczekiwania, a wysyłka dotarła na czas. Dbamy o jakość i zadowolenie naszych klientów, więc takie opinie naprawdę dodają nam energii. Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystkie ostrygi dojechały żywe a obawiałam się, że to może się nie udać. Smak jak zawsze - rewelacyjny
Rybki dotarły na czas. Dobrze zapakowane, jak zawsze. Łosoś dziki rewelacja, marjasy holenderskie również. Halibut jeszcze czeka na degustacje. Polecam sklep!
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dzięki wielkie za super opinię! Cieszymy się, że rybki dotarły na czas i w idealnym stanie. Staramy się, żeby jakość naszych produktów – zwłaszcza dzikiego łososia i marjasów – zawsze robiła wrażenie. Halibut na pewno też nie zawiedzie! Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
Podobało mi się profesjonalnie zapakowanie i szybka dostawa. A przede wszystkim bardzo podoba mi się smak śledzi.
Przesyłka dotarła w świetnym stanie. Zawartość zgodna z oczekiwaniami - śledzie super. Jedyna uwaga to długi czas oczekiwania od złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki. Pozdrawiam
Dziękuję, śledzie rewelacyjne, natomiast słabo zapakowane i się rozlał olej
Zamówienie spełniło nasze oczekiwanie szybko ,smacznie świeże ryby przepyszny łosoś polecam
Śledzie przepyszne, świeże Przesyłka dotarła szybko Bardzo dobrze zabezpieczona Dziękuję bardzo.
Szybka dostawa pyszny produkt . Powodzenia Pozdrawiam
Tatar z łososia i zupa rybna to HITY! Wkrótce znów zamówię.
Kimchi nie powala, popracował bym nad składem , śledź robi robotę jest pyszny, no ale...pozdrawiam.
Rybki najwyższej jakości. Polecam !!!.
Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl
Cześć! Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasze rybki spełniły Twoje oczekiwania i doceniasz ich jakość. Zawsze staramy się dostarczać produkty, które przynoszą radość i satysfakcję. Miłego dnia!

Dobry sklep.

Wszystko wg zamówienia, szybko, sprawnie i docelowo smacznie
Towar świeży i bardzo smaczny

Zakup muli

Zamrożone mule były dobrze zabezpieczone w czasie transportu, dotarły nie rozmarznięte, smak dobry, w czasie przyrządzania na 1 opakowanie 5 szt. muli nie otworzyły się, drugie opakowanie jeszcze się mrozi. Dlatego dałem 4 a nie 5 pkt

Świetnie zapakowane, dostarczone w terminie i przede wszystkim bardzo dobra ryba!