kapitankonrad.pl

1046 reviews since 21 sty 2026

Ważny od: 21 sty 2026
kapitankonrad.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, świeżość i smak oferowanych ryb oraz owoców morza. Sklep często otrzymuje pozytywne opinie za szybkość i terminowość dostaw, a także za profesjonalizm oraz uprzejmość części obsługi klienta. Niektórzy klienci uważają również, że ceny są adekwatne do jakości. Opakowanie i zabezpieczenie przesyłek budzi mieszane opinie – pojawiały się zarówno pochwały, jak i krytyka dotycząca rozmrażania produktów oraz niewystarczających wkładów chłodzących. Część klientów zgłaszała opóźnienia w dostawach, niejasny status zamówienia oraz błędy w realizacji, takie jak uszkodzenia produktów czy inne problemy logistyczne. Opinie na temat kontaktu z obsługą są podzielone – niektórzy mieli trudności z uzyskaniem odpowiedzi. Ceny bywają uznawane za wysokie przez część kupujących.

Opiniekapitankonrad.pl

Fantastyczne śledzie matjas, to moje kolejne zamówienie ;-)
Jeszcze lipy od nich nie dostałem . Także polecam z całego serca choć nie wiem czy mam 😁 Wszystko w najlepszym porządku i świeżości.
Fantastyczna obsługa, świeże ryby dostarczone na czas. Polecam !!
Ryby zapakowane i zabezpieczone wkładami chłodzącymi perfekcyjnie
nie mogłem się dodzwonić w poniedziałek ale na szczęście wszystko się udało, bardzo dobry pomysł z dostawą w czwartek byłoby super gdyby tak się dało zawsze.
Wszystko zgodne z zamówieniem ,smaczne rybki.
w porządku, jak wszystkie poprzednie dostawy

Stały klient.

Jak zawsze: rybki najwyższa jakość, dostawa perfekcyjna. Tyle w temacie....
solidne opakowanie , dobra obsluga
Bardzo dobry produkt polecam 👌
Terminowość zgodna z opisem. Osobiscie zamawiam poprzez paczkomat. Produkty dobrze zapakowane oraz zabezpieczone termicznie (torba termiczna + wklady zelowe). Przesylka jak zwykle w piatek do odbioru. O samych produktach nawet nie wspominam... - powiem tylko, ze byc moze cena nie najnizsza, ale za to produkt pierwsza klasa :) POLECAM
Szybka dostawa dobrze zabezpieczona przesyłka

Super firma, godna polecenia, zawsze świeże i smaczne
Produkty dostarczone bardzo szybko. Super 👍
Super matias, przesyłka perfekcyjnie zabezpieczona. Dziękuję Pani Zuzie, wszystko jak ustalono.
Dostawa zgodnie z harmonogramem. Dobrze zapakowany towar
Proponowałbym dołożyć dodatkowe worki z lodem. Przesyłka przyszła w południe, a ja mogłem odebrać dopiero wieczorem. Przesyłka była więc na pełnym słońcu.
Szybka dostawa. Zabezpieczenie produktów przed uszkodzeniami w transporcie mogłoby być lepsze. Na duży plus zaliczam bezproblemowy zwrot środków za uszkodzone produkty. Mogę zdecydowanie polecić ten serwis. Dziękuję.
Bardzo dziękujemy za imprezę w dniu 04/07/26. Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniem, a ostrygi były przepyszne!

Bardzo smaczne rybki!!!

Bardzo smaczne rybka. Dobrze zapakowane. Serdecznie polecam!!!

• kapitankonrad.pl
  • shop@kapitankonrad.pl