Opinie łącznie (922) Opinie (922) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 sty 2026

kapitankonrad.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość i świeżość produktów, podkreślając ich smak i przewagę nad konkurencją. Doceniana jest także szybka i terminowa dostawa oraz staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Wielu klientów pozytywnie ocenia kontakt z obsługą i profesjonalizm, a także przystępność cen. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień lub problemów z firmami kurierskimi, a także niejasnych lub przesuniętych terminów dostaw. Część klientów uważa produkty za drogie, szczególnie w kontekście rosnących kosztów życia. Niektórzy wskazują również na potrzebę ulepszeń w pakowaniu, zwłaszcza przy wysokich temperaturach, oraz na sporadyczne problemy z komunikacją z obsługą.

Opiniekapitankonrad.pl

Szybka dostawa. Zabezpieczenie produktów przed uszkodzeniami w transporcie mogłoby być lepsze. Na duży plus zaliczam bezproblemowy zwrot środków za uszkodzone produkty. Mogę zdecydowanie polecić ten serwis. Dziękuję.

Jest ok ✌️

Lato temperatury możecie Państwo wkłady chłodzące polepszyć lub zwiększyć ilość

Świeżość i smak na najwyższym poziomie – sum mistrzostwo! 🐟✨

Zdecydowanie polecam ten sklep rybny! Ryby były świeże, pachnące i naprawdę przepyszne. Wszystko świetnie przygotowane i doskonałej jakości. Największe wrażenie zrobił na mnie sum – po prostu rewelacja, delikatny, soczysty i pełen smaku. Na pewno wrócę po więcej!

Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl

Cześć! Dzięki wielkie za super opinię! Cieszymy się, że nasze ryby przypadły Ci do gustu i że sum zrobił takie wrażenie – świeżość i smak to dla nas priorytet. Zapraszamy ponownie, zawsze dbamy o to, by dostarczać najlepsze produkty. Do zobaczenia!
Wszystko ok. Ryby były bardzo dobrze zapakowane po wyjęciu z opakowania i usmażeniu były pyszne. Pozdrawiam Tadeusz
Pyszne jedzonko Cudowna atmosfera. Właśnie takich miejsc jak to nam potrzeba. Bravo Bravo Bravo❤️
nie do końca wiadomo, kiedy bedzie dostawa... to jedyny mankament...
Wszystko super zapakowane i pyszne. Szybka dostawa Polecam
Krewetki świetnej jakości ale były częściowo rozmrożone. Mam doświadczenie z dostawami z i innych sklepów z produktami mrożonymi i wydaje mi się, że izolacja termiczna powinna być zdecydowanie lepsza. Ponadto nie dostałem powiadomienia, że przesyłka została dostarczona, podjechałbym od razu schować do zamrażarki.
Super obsługa, no i jedyny sklep który wie kiedy jest sezon na belone. Na pewno będę korzystał z usług firmy.
Ogółem jak zwykle smacznie. Skoro jednak jestem już któryś raz nagabywany o opinię, to mam tylko taką uwagę: jedna makrela była pomylona w zamówieniu - miała być wędzona na zimno, a przyszła na ciepło. Wydaje mi się to mało istotne, ale w sumie lepiej pilnować takich detali.
Wspaniałe produkty dostarczone na czas
Trafiłam na sklep z Google szukając ryb prosto z kutra...Niestety internet wprowadził mnie w błąd...Ale oceniając sam sklep, produkt i dostawę muszę napisać że ryba była świeża, ładna, faktycznie bez ości, bardzo dobrze zabezpieczona. A brałam dla małego dziecka więc szczerze polecam

Odpowiedź ze sklepu kapitankonrad.pl

Cześć! Dzięki wielkie za świetną opinię! Cieszymy się, że mimo początkowego zamieszania z internetem udało się dostarczyć świeżą, smaczną rybę bez ości – dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty były najwyższej jakości i bezpieczne nawet dla najmłodszych smakoszy. Pozdrawiamy serdecznie!
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić firmę Kapitan Konrad w zakresie współpracy biznesowej Marek Jankowski Le Petit Cafe
Wszystkie produkty które zakupiłem są bardzo wysokiej jakości , naprawdę rewelacja nie da się tego porównać z niczym Co dostajemy na co dzień w sklepach
Niestety kurier zostawił paczkę na ganku i pojechał, na szczęście zwróciłem z drogi i się nią zaopiekowałem

Opinia o Gravlaxie.

Gravlax jest znakomity. Zdecydowanie polecam.
Szybka dostawa. Staranne zapakowanie produktu.
Częściej wysyłać paczki to możecie zrobić. Bo tak jest wszystko w najlepszym porządku .
Polecam , ryba bardzo dobra.
Świeża rybka. Była bardzo smaczna. Towar bardzo dobrze przygotowany do transportu.

• kapitankonrad.pl
  • shop@kapitankonrad.pl