deltachairs.com- Logo - Opinie

deltachairs.com
Opinie:

Opinie (40) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (223)

4,98
Bardzo dobry
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu deltachairs.com

Filtruj
 Sortuj  
Trafność
4 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
wszystko ok
Zgłoś opinię
29 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Krzesła świetnej jakości. Warte swojej ceny!
Zgłoś opinię
13 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Bardzo solidnie wykonane hokery. Polecam
Zgłoś opinię
26 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
17 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
17 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
10 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
3 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
20 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Wszystko OK.
Zgłoś opinię
27 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
15 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Obsługa na najwyższym poziomie. Jakość produktów i ich wykonanie również.
Zgłoś opinię
14 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
17 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
Zamówione krzesła w pełni spełniły oczekiwania. Brak kontaktu mailowego z przedstawicielem firmy. Brak odpowiedzi na pytania zgłoszone przez stronę internetową.
Zgłoś opinię
10 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Krzesła MIA, które zamówiłam, to nowoczesne i atrakcyjne wzornictwo, starannie wykonane. Kontakt z Firmą bezproblemowy. Bardzo polecam.
Zgłoś opinię
5 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Bardzo miła obsługa, rzetelne wykonanie i wszystko terminowo wysłane. Jesyem mega zadowolona z krzeseł. Gorąco polecam
Zgłoś opinię
4 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Krzesła, które zamówiłam wspaniałe, jestem zachwycona i szczerze polecam. Kontakt ze sklepem, pełen profesjonalizm, doradztwo, miła obsługa, Zamówiony towar świetnie zapakowany, przewożony na palecie. Na 10 punktów daję 20 ! .
Zgłoś opinię
4 sty 2024
 Opinia zweryfikowana
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego jokera, prezentuje się dokładnie tak jak w przedstawionej ofercie, bardzo estetycznie i dobrze wykonany. Dostawa również bez zarzutu.
Zgłoś opinię
2 sty 2024
 Opinia zweryfikowana
Duży Pozytyw! Zamówienie zrealizowane sporo przed czasem realizacji podanym w potwierdzeniu zamówienia. Jakość krzeseł bardzo dobra.
Zgłoś opinię
2 cze 2023
 Opinia zweryfikowana

Zadowolona

Hokery dotarły w ustalonym terminie, bardzo wysoka jakość i estetyczny wygląd. Firma godna polecenia.
Zgłoś opinię
22 gru 2023
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię