deltachairs.comOpinie

: 161Bardzo dobry

5,00

Opinie nt. sklepu deltachairs.com

Opinie zweryfikowana (31) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (161)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

Opinie nt. sklepu deltachairs.com

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
14 lis 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 paź 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 sty 2022
Bardzo wysoka jakość, dopracowane detale, pięknie wykończone. Jestem zachwycona krzesłami. Dotarły zgodnie z zamówieniem. Polecam!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 gru 2021
Wyśmienite krzesła. Klasa sama w sobie. Dobrze wyglądają, ładnie zapakowane. Trafiają w gust no i wygodne.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
24 mar 2022
Hokery bardzo dobrze, starannie wykonane. Fajnie wyprofilowane, wygodne. Pikowanie materiału na siedzisku i oparciu ładnie wygląda. Tylko długi czas oczekiwania to jedyny minus.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 kwi 2022
Produkt bardzo dobrej jakości. Krzesła idealnie dostosowane do naszych potrzeb, bez wad. Super obsługa klienta. Konkretnie i rzeczowo. POLECAM!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
1 maj 2022
Polecam w 100% , dobrze wykonane, nie mam się do czego doczepić, zapakowane również bardzo solidnie :)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 gru 2021
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 gru 2021
towar zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 maj 2022
Polecam serdecznie, świetny kontakt a krzesła wykonane bardzo starannie.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 mar 2022
Produkt bardzo ładnie wykonany, terminowość, profesjonalna obsługa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 mar 2022
Meble, które są autentyczną ozdobą mojego mieszkania. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 kwi 2022
Super jakość,kontakt ! Jestem tak zadowolona,że dokupiłam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 mar 2022
Wysoka jakość, piękne wykonanie krzeseł.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
23 mar 2022
Wszystko super, szczerze polecam!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 kwi 2022
Jakość wykonania bardzo dobra:)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 sty 2022 
Towar wysokiej jakości
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 mar 2022
Hokery są piękne.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 sty 2022
wykonanie super
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 gru 2021
Zgłoś opinię