Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedeltachairs.com
Firma godna polecenia! Wspaniały kontakt telefoniczny, możliwość personalizowania krzeseł- co jest absolutną rewelacją. Hokery dębowe przy naszej dębowej wyspie tworzą zgraną grupę😀 Są „wisienką na torcie”- super wpasowały się w klimat wnętrza. Pracownikom firmy życzę świątecznie dużo zdrowia, radości i dobra w każdym dniu🎄- dziękuję za piękne krzesła, Katarzyna Stettner
Odpowiedź ze sklepu deltachairs.com
Dziękujemy Pani Katarzyno, to była przyjemność współpracować z Panią :) piękna kuchnia, a hokery wpasowały się idealnie :) pozdrawiamy
Krzesła są bardzo wygodne, długie siedzenie nie jest kłopotliwe, jestem bardzo zadowolona
Stół Laminowany Kwadratowy Dębowe Nogi Biały Blat
Zgłosiłem nierówne odległości pomiędzy nogami w stoliku, byłem nieco zaskoczony takim wykonaniem, gdyż jest to produkt bardziej premium. Sklep zaproponował wymianę/naprawę. Nie skorzystałem z reklamacji z uwagi na brak czasu, ale podejście sklepu jak najbardziej w porządku. Ogólna jakość wykonania i obsługa sklepu bardzo dobra.
Bardzo eleganckie krzesła, super się prezentują. Jedyny minus to słabo dokręcone śruby od spodu siedziska, odpadła 1 śrubka trzymająca siedzisko.
Wszystko dobrze, zgodnie z zamowieniem, kontakt w sprawie dostawy. Polecam
Jesteście perfekcyjni
Krzesła pieknie wykonane, z dbaloscią o szczegóły. Kontakt z firmą bardzo dobry. Szybka wysyłka. Polecam!
Oparcie jest za niskie.
Krzesla są przepiękne
Krzesła są przepiękne, wysokiej jakości. Cały proces zamówienia na najwyższym poziomie. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu deltachairs.com
Dziękujemy za opinię i polecenie. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasze krzesła oraz obsługa zamówienia spełniły Państwa oczekiwania.
Krzesła bardzo ładne,starannie wykonane. Tylko kolor trochę inny niż na zdjęciu.
Odpowiedź ze sklepu deltachairs.com
Dziękujemy za opinię i miłe słowa na temat jakości wykonania krzeseł. Staramy się przygotowywać zdjęcia w taki sposób, aby jak najwierniej oddawały rzeczywisty kolor drewna, farby i tkaniny. Warto jednak pamiętać, że ustawienia monitora lub telefonu mogą się różnić, dlatego czasami mogą pojawić się niewielkie rozbieżności w odbiorze koloru.
Cieszymy się, że krzesła spełniły oczekiwania pod względem wykonania i mamy nadzieję, że będą dobrze służyć przez długi czas.
Świetne krzesła i obsługa klienta
Świetne krzesła. Świetna obsługa klienta. Stabilne, trzylatek wskakuje bez problemu i bezpiecznie siedzi
Odpowiedź ze sklepu deltachairs.com
Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że krzesła spełniają oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i stabilności. Życzymy wielu przyjemnych chwil przy stole dla całej rodziny 😊
Meble bardzo dobrej jakości, wykonane z dbałością o detale, drewno piękne.
Obsługa sklepu na najwyższym poziomie.
Odpowiedź ze sklepu deltachairs.com
Dziękujemy za opinię i dobre słowa o jakości naszych mebli. Przykładamy dużą wagę do jakości wykonania oraz dbałości o detale, dlatego tym bardziej cieszy nas, że zostało to zauważone.