Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Wysoka jakość lakierów i odżywek spotyka się z dużym uznaniem, klienci chętnie wracają po kolejne zakupy i polecają produkty innym. Bezpieczne, estetyczne oraz staranne pakowanie produktów jest powszechnie chwalone. Doceniana jest także bogata gama kolorów lakierów, które budzą zachwyt klientek i ich bliskich. Dodatkowe gratisy do zamówień pozytywnie wpływają na satysfakcję kupujących. Obsługa klienta oraz kontakt ze sklepem są oceniane jako bardzo profesjonalne, miłe i szybkie. Produkty są chętnie wybierane z myślą o dzieciach i cieszą się wśród nich dużym entuzjazmem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.maga-lab.pl
Uwielbiam odżywki do paznokci MAGA, to już moje kolejne opakowanie. Gorąco polecam
Bardzo fajne lakiery, tylko szkoda, że nie dokupiłam specjalnego topu do flash lakierów. Następnym razem dokupię.
Już po raz kolejny... Zakupy szybkie, proste i przyjemne... Polecam
Szybka obsługa zamówienia i kontakt z firma
Bardzo doceniam gratis w postaci pyłków i to, że miałam darmową dostawę, mimo że moje zamówieniu niewiele brakowało do 50 zł. Lakierów jeszcze nie testowałam, ale ich kolory i błysk wyglądają cudnie!
Ekstra obsluga
Opinia
Nie mam zastrzeżeń do produktów i sposobu wysyłki oraz dostarczenia :-)
Szybka dostawa, lakiery do paznokci super kolory, trwałe , top świetnie chroni lakier i nadaje połysk
Super dla dzieci