Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia i szybkie dostarczenie przesyłek. Doceniają również atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów oraz liczne promocje. Szeroki wybór produktów i dostępność różnych marek są często podkreślane jako duże atuty sklepu. Profesjonalna i pomocna obsługa klienta, w tym dobry kontakt oraz szybkie rozwiązywanie problemów, zyskują uznanie kupujących. Większość klientów jest także zadowolona z jakości otrzymanych produktów. Dodatkowo, solidne i bezpieczne zapakowanie przesyłek spotyka się z pozytywnym odbiorem. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące jakości otrzymanych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniestrefasupli.pl
Szybka dostawa i dobre produkty
Zakup i dostawa przebiegły bez problemu i bardzo sprawnie – już następnego dnia po zamówieniu przesyłka była w paczkomacie.
Białko Optimum Whey Gold Standard o smaku lodów waniliowych – naprawdę świetne, bardzo smaczne.
Bidon Nutrition Water Bottle – również na plus, solidny i wygodny.
Shaker Applied Nutrition Shaker Steel 750ml jest fajny i dobrze wykonany (duży plus za aluminiowe wnętrze), ale niestety ma zbyt dużą średnicę. Trudno go pewnie utrzymać podczas mieszania, a dodatkowo nie mieści się w uchwytach na kubki w samochodzie.
Rękawiczki Power System Power Plus Gloves są w porządku, natomiast ciężko je zdjąć po treningu. Przydałyby się specjalne uchwyty (np. na palcach), które ułatwiają ściąganie – takie rozwiązanie miałem w poprzednich rękawiczkach i było bardzo praktyczne.
Wszystko Super!, w sensie, pod każdym pożądanym przez klienta kątem czy w każdym aspekcie transakcji zakupu. Gama asortymentowa, ceny, promocje, obsługa, tempo dostawy, jakość i sposób opakowania przesyłki...
Dodatkowym atutem oraz wielkim plusem jest fakt, że sklep ten dzieli się swymi przychodami [ choć szału pewnie wielkiego nie ma.. :-) ] ze społeczeństwem, sponsorując bardzo perspektywicznego, utalentowanego, skromnego oraz ultra ciężko pracującego na wyniki Polskiego Sportowca, Damiana Rzepeckiego.
Dziękuję & Pozdrawiam.
Human Protect Pure ISO
Najlepszy izolat w swojej cenie, wcześniej zażywałem izolaty z firmy Amix (zero pro oraz iso prime cfm). W białkach od Amix często zdarzały się grudki z nierozpuszczonym produktem ale to był ich jedyny minus. Po wstrzymaniu produkcji serii zero pro, zdecydowałem się na izolat z polskiej firmy. Smak Biała czekolada z maliną, rozpuszczalność 5/5, smak 5/5 oraz żadnych problemów żołądkowych do tego wspieramy polskich producentów.
Wybór produktów. Wszystko co potrzebuje znajduje się na waszej stronie i to najmocniejsza największa cecha waszego sklepu i zdecydowanie dlatego postanowiłem zrobić pierwszy zakup właśnie u was i nie żałuję ani trochę. Cieszę się że zamówiłem od was i od teraz będę zamawiał tylko od was po szybkości dostawy, łatwości płatności no i co najważniejsze asortymencie który jest wielki co jest cudowne!
Szybka dostawa profesjonalna obsluga
Do tej pory odżywki kupowałem w. KFD. Ale gdy porównałem ceny, doszedłem do wniosku że warto zmienić dostawcę. Zaryzykowałem (ok 800 zł) i się nie zawiodłem. Oszczędziłem lekka ręką 20% a i sama usługa dostawy była mega szybka (2 dni od złożenia zamówienia dostałem towar). Szczerze polecam ten sklep każdemu. Dodatkowo mają opcję ubezpieczenia transakcji za darmo dla kupującego, z czego skorzystałem i co było gwarancją należytej dostawy. Daje 5 gwiazdek!!!!
Wszysko było w porządku, jedyne do czego można mieć pretensje problem z miarką. Po otwarciu opakowania nie mogłem jej znaleźć, musiałem się postarać o nią we własnym zakresie. Dopiero po 5 dniach przypadkowo dokopałem się do niej.
Bardzo dobra obsługa skuteczna.
Bardzo dobra i skuteczna obsługa.
Na pewno sprowadzać więcej sztuk przedtreningówek Angry aby zapewnić stały dostęp i ciągłość w sprzedaży bo nie wielu hurtowników je posiada mam na myśli gamę smaków i sztukdanego smaku i to samo z odżywkami Protein Power 4000g. A ponieważ zamierzam zostać Państwa klientem na stałe to mam nadzieję że mnie Państwo nie zawiedziecie.
Pozdrawiam Marcin Kozikowski
Dziwny kolor tabletek
Witam,
Zamówiłem potas/magnez w jednym produkcie. Po otwarciu w środku tabletki mają żółty kolor i dziwnie wyglądają. Był już taki przypadek. Nie wiem czy nadaje się to do spożycia
Rozmowa z Panią z BOK przy składaniu zamowienia była bardzo pomocna. Mimo, że bylo już po 13 sympatyczna Pani przyspieszyła wysylkę zamowienia i wszystko dotarło do mnie na drugi dzień. Petarda i dziękuję!
Podobało mi się wszystko. Niczego nie zmieniajcie. Wszystko jest ok.
Dobry i sprawdzony produkt. A dostawa, jak zawsze, błyskawiczna. Zdecydowanie polecam!
Szybko sprawnie, szukałem białka w przystępnej cenie i znalazłem.
Zamówienie złożone przeze mnie zostało szybko i sprawnie zrealizowane. Przesyłkę otrzymałam przed zapowiadanym terminem odbioru. Polecam korzystanie z waszej strony.
Bardzo dobra obsługa, a mowa dokładnie o informacjach co się dzieję z przesyłką i kiedy zostanie dostarczona, a tutaj myślę, każdej sposobie chodzi najbardziej.
zamawiane produkty znałem już wcześniej.
Wszystko zgodnie z zamówieniem 🙂 z resztą tak jak zawsze. Polecam
Wszystko załatwione szybko , jestem bardzo zadowolony
Na duży plus : produkt, czas realizacji i cena. Czego chcieć więcej?
Wszystko w porządku – polecam!
Kupiłam suplementy i jestem zadowolona. Wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem, produkty były dobrze zapakowane i w idealnym stanie. Obsługa była sprawna i profesjonalna, a wysyłka szybka. Na pewno tu wrócę!
I liked and disliked
I liked that it was quite easy to order.
I didn't like that Polish is not my native language, it would be much more convenient if there was a page in English as well
Wszystko super, świetna kreatynka :)