Ważny od: 21 sty 2014
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Wielu klientów chwali zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Produkty są często opisywane jako wysokiej jakości i zgodne z oczekiwaniami.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefokus.pl
Obsługa zakupu bez zarzutów. Chociaż sukienki nie były odpowiednie dla mnie, to sama procedura zakupu i zwrotu przebiegła bez zastrzeżenia.
Piękna sukienka, jak zawsze, ładnie się prezentuje. Polecam sklep
Szybka realizacja zamówienia. Wielokrotnie dokonuję tu zakupu tlenu inhalacyjnego dla taty.
Doskonały towar, błyskawiczna wysyłka, wszystko zgodnie z opisem
Solidna firma bardzo dobry kontakt polecam
Miła i fachowa obsługa klienta
Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolona. Polecam .
Wszystko sprawnie i szybko
Jestem bardzo zadowolona
Sukienka zgodna z opisem.wszelkie niejasności na bieżąco rozwiewane. Jest jak najbardziej ok
Ziemia jest super o taką mi chodziło tylko jest trochę za droga,w sklepie znalazłam cenę tańszą ponieważ mi zabrakło i musiałam dokupić, ale wasza też mi się przydała. Pozdrawiam
Wszystko ok jestem zadowolona z zakupu
Terminowo, sprawnie :) polecam
fokus.pl