Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania i materiałów dywaników, co jest jednym z głównych powodów zadowolenia. Wielu klientów chwali idealne dopasowanie dywaników do konkretnego modelu samochodu, co zwiększa ich satysfakcję z zakupu. Klienci bardzo często zwracają uwagę na szybką i sprawną realizację zamówienia oraz terminową dostawę. Wielu klientów pozytywnie ocenia stosunek ceny do jakości, podkreślając przystępne ceny w porównaniu do otrzymanej jakości. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, pomocność i zaangażowanie na każdym etapie zamówienia. Klienci doceniają estetykę i staranność wykonania dywaników, często zwracając uwagę na wygląd i detale wykończenia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieAutoDywaniki.pl
Jakość dywaników super! Ale szkoda, że nie ma do mojego rzadkiego modelu auta.. były jakieś w miare dobre. No i są w miarę dobre. Na pewno lepsze niż maiłem. No i też szkoda, że nie można tam dodać jakiegoś haftu marki/modelu.. w poprzednim aucie gdzieś tak mi zrobili. Ale może to czasy się zmieniły i producent pilnuje. Nie wiem. Ale skoro nawet w ASO nie ma dywaników do mojego modelu to nie wiem czego mieli by się czepiać. Pozdrawiam
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Cieszymy się, że dywaniki okazały się lepsze od poprzednich i spełniły oczekiwania pod względem jakości 😊
W przypadku rzadszych modeli dostępność szablonów bywa ograniczona, dlatego tym bardziej dziękujemy za zaufanie.
Jeśli chodzi o hafty marek i modeli – producenci samochodów dość mocno pilnują oznaczeń oraz logotypów, dlatego obecnie większość firm podchodzi do tego ostrożnie.
Pozdrawiamy!
Szybko, sprawnie i bardzo dobra jakość wycieraczek. Nie wiem czy były na stronie (może ja nie zauważyłem) szczegółowe wymiary wycieraczek. Jak nie było to przydałyby się. To marki i rocznika mojego auta w różnych sklepach sprzedają różne kształty i wymiary, czasem dużo nie pasujące. W przypadku Państwa sklepu kształt i szerokość ok, jak również wymiary wycięć, ale długość z przodu, w porównaniu z fabrycznymi (zakupionymi wraz ze samochodem) za mała o ok. 10 cm. Świetna jakość materiału i nie śmierdzi jak produkty w innych sklepach, jednocześnie przystępna cena.
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Dziękujemy również za szczegółową opinię i zwrócenie uwagi na wymiary 😊
Przy dywanikach gumowych od zewnętrznych producentów nie zawsze mamy wpływ na ich dokładną długość czy kształt — jak sam Pan zauważył, nawet dla tego samego modelu auta potrafią występować różne wersje.
Staramy się jednak wybierać produkty, które są dobrze dopasowane, wykonane z porządnego materiału i pozbawione intensywnego zapachu 😊
Pozdrawiamy!
Dywaniki super dopasowane, nie przesuwają się. Wyglądają elegancko i nawet nie widać zabrudzeń mimo że wziąłem grafitowe.
Jedna rzecz która trochę mi przeszkadza to to wszycie pod piętę bo zaczepiam lewą piętą o rant tego wszycia, ale to może być też kwestia tego że nie mam wielkiej stopy typu 48 tylko 43. Poza tym dywaniki pierwsza klasa, na pewno polecę znajomym.
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i uwagi – to dla nas bardzo cenne.
Cieszymy się, że dopasowanie i kolor się sprawdzają, a sugestię dotyczącą wzmocnienia pod piętą weźmiemy pod uwagę przy kolejnych realizacjach.
Dziękujemy za polecenie, pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt!
Dywaniki pasują idealnie, są trochę twardsze od oryginalnych. Dodatkowo ochraniają miejsce na lewą stopę. Miła niespodzianka, przy zamówieniu nie zwróciłem uwagi czy do kompletu jest dywanik na tylny tunel. Był w komplecie, przyda się się przy podróży w piątkę.
**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊**
Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że dopasowanie spełniło oczekiwania, a dodatkowa osłona pod lewą stopę i dywanik na tylny tunel okazały się przydatnym dodatkiem 😊
Pozdrawiamy!
Dywaniki diamond są dobrej jakości, aczkolwiek poprawiłbym wymiary.
Dywanik kierowcy, żeby był bliżej miejsca oparcia lewej stopy - jest minmalna dziura porównując do oryginalnych dywaników gumowych.
Dywaniki tył mogły by być zdecydowanie dłuższe po bokach ( oryginały gumowe mają identyczny wymiar).
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Dziękujemy również za szczegółową uwagę – to dla nas cenna informacja.
Szablon do tego modelu został opracowany na podstawie dostępnych danych, ale jak widać, mogą występować różnice względem oryginalnych dywaników gumowych.
Weźmiemy tę sugestię pod uwagę przy ewentualnych korektach wzoru.
Pozdrawiamy!
Nic nie musicie poprawiać. Wszystko jest ok. Bardzo szybka wysyłka. Dywaniki pasują jak żadne inne. Jedyny minus to brak dywaników PETEX do Volkswagena T- roca . Pozdrawiam i polecam firmę Auto Dywaniki.pl
**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊**
Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że szybkość realizacji i dopasowanie dywaników zostały tak dobrze ocenione 😊
Jeśli chodzi o dywaniki PETEX do T-Roca, również ubolewamy nad ich brakiem w ofercie producenta. Mamy nadzieję, że kiedyś ten model pojawi się w ich katalogu.
Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy! 😊
Wygląd, shaggy.
Ciekawy materiał o jakości shaggy, pierwszy raz taki kupiłem, więc o trwałości nie mogę nic napisać. Dywaniki dość grube, obszycie jest staranne, wygląda to bardzo dobrze.
Dywaniki tylne z lekkim błędem, jednak nie zdecydowałem się oddać. Są inne niż dostepna większość. Kupiłbym ponownie.
Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl
Dziękujemy za ocenę i szczegółową opinię 😊
Cieszymy się, że jakość wykonania, grubość wykładziny oraz staranność obszycia zostały dobrze ocenione.
Dziękujemy również za wyrozumiałość w związku z pomyłką dotyczącą tylnych dywaników. Mimo że zaproponowaliśmy rozwiązanie problemu, zdecydował się Pan pozostawić komplet, co bardzo doceniamy.
Tym bardziej cieszy nas informacja, że rozważyłby Pan ponowny zakup 😊
Pozdrawiamy!
Świetna jakość i idealne dopasowanie
Bardzo szybka realizacja zamówienia i świetne dopasowanie dywaników do auta. Wysoka jakość wykonania, solidne materiały i dokładne wykończenie. Produkt wygląda i pasuje jak oryginał, zdecydowanie polecam
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że szybkość realizacji, dopasowanie oraz jakość wykonania zostały tak dobrze ocenione 😊
Pozdrawiamy!
Zamówienie zgodne z opisem: czas dostawy, jakość, wymiar, dobrze zabezpieczone i zapakowane.
Dywaniki wymiarowo idealne z oryginalnymi i dodatkowo posiadają od spodu gumowe zakończenia, co zapobiega przesuwaniu, więc nawet lepiej się spisują od oryginałów. Polecam!
Dziękujemy za 5 gwiazdek i docenienie naszej pracy 😊
Cieszymy się, że jakość, dopasowanie oraz sposób zabezpieczenia przesyłki zostały dobrze ocenione.
Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy!
Dywaniki do Honda Civic X🔥.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dywaniki dopasowane idealnie😍, jakość wykonania jak i użyte materiały pierwsza klasa 💪🏻. Polecam z czystym sumieniem✌🏻.
Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak świetną opinię 😊
Bardzo miło widzieć nasze dywaniki już w aucie 🔥
Cieszymy się, że dopasowanie, jakość wykonania oraz materiały spełniły oczekiwania i zrobiły tak dobre wrażenie 😊
Dziękujemy również za dodanie zdjęć i polecenie – to dla nas naprawdę dużo znaczy.
Pozdrawiamy!
Bardzo cenne sugestie pracownika dotyczące wyboru właściwych dywaników, które okazały się być idealne do mojego samochodu. Cena bardzo przystępna, jakość bardzo dobra. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Takie zakupy to czysta przyjemność. Szczerze polecam
Dziękujemy za 5 gwiazdek i docenienie naszej pracy 😊
Miło nam, że sugestie dotyczące wyboru okazały się pomocne, a jakość i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania.
Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy!
Dywanik dotarł w bardzo dobrym stanie. Dołączone do niego stopery owalne, o które prosiłem, były oddzielnie aniżeli od razu zamontowane na dywanikach, stąd 4 a nie 5 gwiazdek.
Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl
Dziękujemy za ocenę i podzielenie się uwagą 😊
Cieszymy się, że dywanik dotarł w dobrym stanie.
Dodatkowe stopery zostały dołączone luzem, ponieważ nie są standardowym elementem tego modelu i nie chcieliśmy ingerować w fabryczne wykonanie dywanika.
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten szczegół.
Dywaniki platinum bmw e91
Jakość absolutnie topowa, szkoda tylko, że nić się troszkę słabo wyróżnia, niebieska na czarnym dywaniku, z obszyciem z czarnego nubuku no i brak zaczepów na dywaniku pasażera, a tak poza tym to 10/10
Dziękujemy za 5 gwiazdek i docenienie naszej pracy 😊
Cieszymy się, że jakość została tak dobrze oceniona.
Pozdrawiamy!
Miła i pomocna obsługa sklepu oraz szybka wysyłka. Także jestem zadowolony z jakości dywaników, fajny materiał i otwory mocujące było dokładnie dopasowane, polecam!
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Cieszymy się, że obsługa, czas realizacji oraz jakość dywaników zostały dobrze ocenione.
Miło nam, że dopasowanie również spełniło oczekiwania.
Pozdrawiamy!
Dywaniki spasowane na miarę. Obszycia w kolorze niebieskim dla Passata GTE robią robotę.
**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊**
Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że dopasowanie spełniło oczekiwania, a niebieskie obszycie dobrze komponuje się z charakterem auta 😊
Zadowolony
Świetna cena, konsultacje tel i możliwość zamówienia bez klipsów (mam niestandardowe wymiary). Polecam
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że konsultacja przed zakupem okazała się pomocna, a możliwość wykonania dywaników bez klipsów pozwoliła lepiej dopasować je do Państwa potrzeb 😊
Pozdrawiamy!
Dywaniki świetnie dopasowane, super jakość.Nie mam zastrzeżeń co do produktu. Polecam
**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊**
Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że dopasowanie i jakość dywaników spełniły oczekiwania 😊
Pozdrawiamy!
Gumowy dywanik do bagażnika.
Towar dobrze zabezpieczony na czas dostawy, 10% rabat na kolejne zakupy, dobry kontakt ze sprzedającym.
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Cieszymy się, że zabezpieczenie przesyłki, kontakt oraz przebieg zamówienia zostały dobrze ocenione 😊
Pozdrawiamy!
Wykonanie super, materiał b. dobry, wysyłka szybciutko. Trochę nie pasują stopery w dywaniku kierowcy ale myślę że jak podetnę z centymetr to będzie Ok
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Cieszymy się, że wykonanie, materiał i czas realizacji zostały dobrze ocenione.
Warto chwilę poużywać dywanik – często z czasem lepiej się układa. Zdarza się też, że wykładzina w aucie delikatnie się „zbiera”, przez co rozstaw mocowań w aucie może się minimalnie zmniejszyć.
Jeśli po czasie nadal będzie potrzeba korekty, prosimy o kontakt – postaramy się pomóc.
Pozdrawiamy!
Super materiał i bardzo dobre dopasowanie do podłogi samochodu peugeot 308 t7. Polecam serdecznie.
Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊
Cieszymy się, że materiał i dopasowanie dywaników zostały tak dobrze ocenione 😊