polcover.sklep.pl

Opinie łącznie (1652) Opinie (1090) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą idealne dopasowanie pokrowców do różnych modeli pojazdów oraz indywidualne szycie na wymiar. Jakość materiałów i wykonania pokrowców jest najczęściej oceniana bardzo wysoko, z naciskiem na trwałość i staranność szycia. Szybkość, terminowość i bezpieczeństwo dostawy są regularnie chwalone przez klientów. Obsługa klienta jest postrzegana jako szybka, profesjonalna i pomocna. Większość użytkowników ocenia trwałość i odporność pokrowców na warunki atmosferyczne bardzo pozytywnie. Pokrowce są oceniane jako łatwe do zakładania i zdejmowania. Cena produktów jest postrzegana jako adekwatna do jakości, a niektórzy klienci uważają ją za bardzo atrakcyjną. Pojawiły się pojedyncze uwagi dotyczące komunikacji ze strony obsługi klienta. Niektórzy klienci zgłaszają drobne trudności z montażem lub przechowywaniem pokrowców, a także sporadyczne sugestie dotyczące poprawy odporności na warunki atmosferyczne.

Opiniepolcover.sklep.pl

K.M.

Pokrowiec wydaje się porządny, był dobrze zapakowany i bez widocznych wad produkcyjnych. Sama dostawa bardzo sprawna. Ściągacze pasują na tyle, że dodatkowe mocowania nie są konieczne. Boczne części z elementami przepuszczalnymi też wyglądają okej. Fajnie, że jest w zestawie torba, aby upchnąć go w bagażniku zamiast wrzucania luzem. Zobaczymy jak będzie się sprawował ;)
Pokrowiec szyty jakby faktycznie na miarę. Zależało mi aby był dopasowany do sylwetki mojego auta, czyli coupé/cabrio. Rzeczywiście taki jest. Materiał, wykrój i jakość szycia na najwyższym poziomie. Pokrowiec/plandeka spełnia moje oczekiwania w 200%. Ma chronić auto od kurzu w hali garażowej i do tego nadaje się znakomicie. Jest stosunkowo lekki i łatwo się składa i mieści w załączonym pokrowcu. I to wszystko za rewelacyjnie atrakcyjną cenę ! Do tego czas realizacji ekstremalnie krótki.
Bardzo podobają mi się wykończenia szwów i to że są na zewnątrz i nie rysują lakieru.Na rogach łączenia tylnej szyby i dachu trochę odstaje,ale może być. Materiał bardzo ładny,miękki i delikatny.Ogólnie jestem zadowolony z zakupu ,szybkiej dostawy i miłej obsługi.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pokrowiec dokładnie taki jak w opisie. Wszystko się zgadza i pasuje idealnie. Szybka dostawa. Rzetelna pomoc i kontakt. Jestem pod wrażeniem dlatego zamówiłam drugi pokrowiec. Dziękuję i polecam serdecznie.
Bardzo polecam!! Wygodna i czytelna strona do wyboru i zamawiania pokrowców. Dobry kontakt ze strony sprzedającego (upewniali się, czy na pewno zamówiłem to co chciałem). Szybka realizacja. Pokrowce bardzo dobre.

Dobry produkt, polecam, stosunek cena jakość bardzo korzystny

Polecam, dobry produkt za przystępną cenę. Mam pokrowiec premium za 169 PLN, jedyna uwaga to brak wzmocnień szycia w miejscu mocowania oczek na pas mocujący i jak się trochę siłowałem żeby pas przeciągnąć odrobinę mi się jedno oczko/szycie przy nim odpruło. Poza tym jestem bardzo zadowolony
Pokrowiec, antygradowy, mógłby być grubszy również trochę na bokach pojazdu. Grad nie pada tylko pionowo. Kiedyś, do pokrowca, dołączaliście worek. W czym mam go przechowywać, w kartonie?

Odpowiedź ze sklepu polcover.sklep.pl

Dziękujemy za opinię. Worek do przechowywania nadal znajduje się w zestawie – pokrowiec jest pakowany próżniowo właśnie w taki worek i po zdjęciu z samochodu można go ponownie wykorzystać do przechowywania pokrowca. Jeśli chodzi o ochronę przed gradem, nasz pokrowiec został zaprojektowany tak, aby skutecznie ograniczać skutki gradobicia przy zachowaniu odpowiedniego dopasowania do pojazdu i wygodnego gabarytu. Dodatkowe wzmocnienie znajduje się przede wszystkim na powierzchniach najbardziej narażonych na uderzenia gradu, czyli dachu, masce i klapie bagażnika.
Jestem zadowolona z pokrowca na auto.Obawialam się ,że sobie nie poradzę z założeniem,ale byłam zdziwiona,że tak szybko poszło.Elegancki,lekki ,,garniturek,, Dziękuję i pozdrawiam.

Wytrzymałość pokrowców

Ogólnie super pokrowiec, nie porysował mi lakieru (chociaż nie sprawdzałem tak dokładnie) no i oczywiście chronił przed różnymi czynnikami środowiskowymi. Jeśli to możliwe, spróbujcie zwiększyć wytrzymałość pokrowców. Poprzedni padł zaraz po tym jak skończyła się gwarancja 😄, natomiast był dosyć często używany, zwłaszcza w zimie, więc jest to zrozumiałe. Mimo wszystko, jeśli to możliwe, spróbujcie 😄

Zamówienie pokrowiec exclusive fiat 124 sedan

Zamówienie, dostawą bardzo dobre! Zakupiłem pokrowiec exclusive + fazowanie 20pln. I tutaj nie wiem co jest innego w moim pokrowcu do tego bez fazowania? Ale nie narzekam bo "lezy" na samochodzie bez zastrzeżeń.

Dobry zakup, polecamy

Szybka wysyłka i dostawa, pokrowiec świetnie pasuje na samochod, dobra jakość wykonania. Mamy juz dwa pokrowce tej firmy, przeciwgradowy i ten standardowy. Dziękujemy.
Pokrowiec spełnia moje oczekiwania.Jest wykonany z dobrego materiału, pasuje idealnie na mój model auta, zakłada się w wygodny sposób.Dostawa bardzo szybka i odpowiednio zapakowana.Polecam znajomym te pokrowce.:)
Pokrowiec idealnie pasuje na Hiundai i20 Modern III 2025 (jak w opisie podaje producent). Pogoda testuje pokrowiec dosłownie: silne wiatry, mróz i śnieg sypiący niemiłosiernie. Nie odleciał nie rysuje jest i się sprawdza jestem zadowolony. Gorąco POLECAM. P.S. Pokrowiec czyściutki ponieważ autko było przestawiane dla celów usunięcia śniegu z ogrodu.
Przede wszystkim świetnej jakości pokrowiec uszyty idealnie na auto do którego był przeznaczony zaznaczony wszywkami gdzie jest przód pokrowca fajnie wszyte gumki wciągające. Ogólnie bardzo polecam

Jestem zadowolony. Dobry zakup

Z wyglądu pokrowiec wydaje się solidnie uszyty.. Jest lekki. Na samochód nie zakładałem. Ma mnie służyć okazjonalnie. Szybka dostawa i porządnie spakowany.
Rewelacja, pokrowiec jest idealny, świetnie trzyma się na aucie, trochę większy materiał i świetnie zakrywa całą powierzchnię auta. Cudowny
Dobrze dopasowany. Prosty w obsłudze. Dobrze wygląda na samochodzie. Nie sprawdzony podczas ekstremalnych warunków pogodowych. Ogólnie polecam.

Pokrowiec na Cupra Formentor

Bardzo dobrze dopasowany pokrowiec. Miękka warstwa wewnętrzna dobrej jakości. Boki przewiewne. Zobaczymy jak będzie się spisywał z czasem - póki co zdecydowanie bardzo OK.

pokrowiec na auto

No co mam napisać... Dostawa w terminie, bez problemów. Pokrowiec zapakowany w pokrowiec :) Paski oraz instrukcja w komplecie. OK :)
jak narazie super produkt , pokrowiec super aczkolwiek jego zdjecie i zlozenie do torby jest ciezkie torba powinna byc dwa razy wieksza na dworze nie ma czasu ani mozliwosci zeby skladac produkt w okreslony ladny sposob, torba tez powinna byc opracowana bo czesto pokrowiec jest mokry i jak to wlozyc do torby