polcover.sklep.pl

2140 reviews since 23 paź 2024

Klienci bardzo często chwalą idealne dopasowanie pokrowca do konkretnego modelu auta oraz wygodę użytkowania. Jakość materiałów i wykonania pokrowca jest bardzo wysoko oceniana przez klientów, którzy podkreślają solidność i trwałość produktu. Klienci są bardzo zadowoleni z ekspresowej wysyłki i terminowej realizacji zamówień. Poziom obsługi klienta oraz kontakt ze sprzedającym są często oceniane bardzo wysoko, z podkreśleniem profesjonalizmu i życzliwości. Klienci doceniają zgodność produktu z opisem oraz jasność informacji na stronie i w instrukcjach. Wytrzymałość i trwałość pokrowca są często wspominane. Pojawiają się pojedyncze sugestie co do zwiększenia odporności na zużycie pokrowca. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące stosunku ceny do rozmiaru produktu.

Opiniepolcover.sklep.pl

Solidny produkt

Pierwszy alert RCB o możliwych burzach z gradem i dobre pierwsze wrażenie po rozpakowaniu pokrowca. Tylko takie maleńkie rozczarowanie bo grad nie spadł, ale to idzie na IMGW :). Pokrowiec bardzo łatwo jest założyć i wygląda bardzo bardzo solidnie i szwy i materiał, dodatkowy pasek na dole robi swoje nawet przy silnym wietrze. Na dziś nie mogę ocenić skuteczności ochrony i obym nie musiał.
Witam jestem technikiem pdr usuwam wgniecenia po gradobiciu firma DARCAR USUWANIE WGNIECEŃ BEZ LAKIEROWANIA i zakupiłem właśnie dla swojego samochodu pokrowiec by zapobiec w powstaniu szkód po gradobiciu. Mam samochód Toyotę RAV4 2021 hybrydzie pokrowiec pasuje bardzo dobrze jest uszyte na ten właśnie samochód i jest wykonany z materiału oraz pianki w moim przypadku 7 mm myślę że da radę ochronić samochód od gradobic które są u nas w Polsce spotykane i którymi miałem do czynienia podczas mojej 14 letniej kariery jako technik pdr. Polecam

Polcover to znak jakości.

Solidny pokrowiec, dokładnie taki, jak opisuje producent. Świetnie dopasowany do Kii XCeed. Materiały i jakość wykonania, w tym szycie, stoją na bardzo wysokim poziomie. Na zdjęciu pokrowiec jest założony bez pasów mocujących, które znajdują się w komplecie. Cieszy również, że to produkt z polskim logo. Budzi we mnie taką samą dumę, jak szwedzkie Thule. Great job, Polcover!
Pokrowiec bardzo dobrej jakości. Przetestowany podczas burzy. Grad co prawda nie sypnął, ale mocno padał deszcz. Pokrowiec jest faktycznie wodoszczelny. Na Mazdę CX-5 III generacji (2026) pasuje bardzo dobrze. Jest dobrze dopasowany, nie ma za dużo luzu, ale przecież właśnie tak ma być :) Szczerze polecam produkty marki POLCOVER :)
Dzień dobry. Pokrowiec na przyczepę Niewiadów N126 n, dostarczony szybko. Wizualnie jakość wykonania oceniam na "szóstkę". Pokrowiec jest bardzo dobrze dopasowany, sprawia wrażenie solidnego. Jeżeli chodzi o trwałość to mogę ocenić dopiero po nadchodzącej zimie. Pozdrawiam Tomasz
Pokrowiec jest uszyty z dobrych materiałów. Bardzo ładnie "leży" na samochodzie , jest idealnie dopasowany do wymiarów auta (Renault Austral). W chwili gdy go zakładałem było ciepło i nie wystąpiły opady deszczu (ani gradu). Podzielę się opinią gdy wystąpią opady deszczu.

Świetnie

Bardzo szybka wysyłka. Pokrowiec zapakowany próżniowo. Jaki jest w akcji - sprawdzimy dopiero przy opadach gradu. Na razie będzie jeździł w aucie w bagażniku. Do pokrowca załączona instrukcja rozkładania, która też została wysłana mailem. Dobra robota. Polecam!

K.M.

Pokrowiec wydaje się porządny, był dobrze zapakowany i bez widocznych wad produkcyjnych. Sama dostawa bardzo sprawna. Ściągacze pasują na tyle, że dodatkowe mocowania nie są konieczne. Boczne części z elementami przepuszczalnymi też wyglądają okej. Fajnie, że jest w zestawie torba, aby upchnąć go w bagażniku zamiast wrzucania luzem. Zobaczymy jak będzie się sprawował ;)

Wszystko było super !!!!!!

Wszystko było super, bardzo szybka realizacja zamówienia i ekspresowa wysyłka. Pokrowiec jeszcze nie założony bo przyczepa jeszcze jest używana ale jak założę to napiszę jak pasuje. Pozdrawiam.
Pokrowiec pasuje bardzo dobrze tylko taka mała uwaga jak wysyłacie pokrowiec do klienta to go jakoś opiszcie że to jest pokrowiec do tego samochodu co zamówił klient bo do mnie przyszedł nie opisany i nie wiadomo co to jest i do jakiego samochodu a w razie jakiejś pomyłki to się zrobi kwas bo będzie rozpakowany o co dalej . Proszę o odpowiedź pozdrawiam Rafal
Pokrowiec szyty jakby faktycznie na miarę. Zależało mi aby był dopasowany do sylwetki mojego auta, czyli coupé/cabrio. Rzeczywiście taki jest. Materiał, wykrój i jakość szycia na najwyższym poziomie. Pokrowiec/plandeka spełnia moje oczekiwania w 200%. Ma chronić auto od kurzu w hali garażowej i do tego nadaje się znakomicie. Jest stosunkowo lekki i łatwo się składa i mieści w załączonym pokrowcu. I to wszystko za rewelacyjnie atrakcyjną cenę ! Do tego czas realizacji ekstremalnie krótki.
Pokrowiec świetnie zwymarowany do marki auta, bardzo dobry materiał, super guma zabezpieczająca i jeszcze taśma na klamrę na silny wiatr . Oceniam bardzo dobrze i polecam!
Bardzo podobają mi się wykończenia szwów i to że są na zewnątrz i nie rysują lakieru.Na rogach łączenia tylnej szyby i dachu trochę odstaje,ale może być. Materiał bardzo ładny,miękki i delikatny.Ogólnie jestem zadowolony z zakupu ,szybkiej dostawy i miłej obsługi.
Wykonanie bardzo dobre,na tę chwilę spełnia swoje zadanie. Wilgoć nie zbiera się w samochodzie,nic nie rośnie w środku. Zobaczymy jeszcze jak przetrwa zimę.
T M
Tomasz M.
Pokrowce OK. Wyglądają na wytrzymałe. Mają duży zakład materiału na dole co zapobiega ściąganiu przy wielokrotnym wsiadaniu i wysiadaniu.
Świetny jakościowo wyrób, wręcz ekspresowa dostawa. Nie ma problemu z założeniem pokrowca na samochód (niewysoka kobieta) i nie ma problemu z jego złożeniem. Polecam zakup, naprawdę warto.
Przesyłka przyszła bardzo szybko. Pokrowiec jeszcze nie rozwinięty ale wygląda oki. Za kilkanaście dni go założę to opiszę szczegoly.
Pokrowiec jak w ofercie i pasuje do auta . Jak będzie się sprawdzał to zobaczymy ,jest gwarancja na 2 lata. Realizacja zamówienia szybka. Można Państwa polecać.
Jest to moja druga plandeka , gumki przy zwijanej ścianie bocznej odpadają po pięciu użyciach .Poza tym poprzednia wytrzymała 4 lata - byłem zadowolony dlatego kupiłem drugą .Polecam każdemu!!
Generalnie bardzo dobry i funkcjonalny produkt z doskonałych materiałów. Dolne mocowanie mogłoby być jednak rozwiązane trochę inaczej, np. poprzez kilka elementów elastycznych łączonych ze sobą. Ogólnie brawo.

Firma POLCOVER to producent pokrowców ochronnych na samochody, przyczepy kempingowe, kampery oraz inne pojazdy. Dzięki pokrowcom POLCOVER ochronisz swój pojazd przed warunkami atmosferycznymi oraz zab...