najbardziej pozytywna opinia
24 sty 2023
W kwestii bielizny to jest super jakości , świetnie trzyma biust i naprawdę nic nie można zarzucić.
Natomiast jeśli chodzi o działanie strony i obsługę - tutaj mam zarzuty - pewnego razu był duży problem żeby odzyskać hasło (strona się zawieszała i w ogóle nie chciał wygenerować się link żeby zresetować hasło). Napisałam w tym temacie na bok i do sklepu GAIA i niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Ponadto w ostatni dzień promocji (rabat 30% z kodem) - nie mogłam zrealizować kodu - w tej sprawie napisałam maila i również brak odpowiedzi. Wiec słabe podejście do klienta
Mam,niestety przy wcześniejszych dostawach był ten sam problem,dwa biustonosze w tym samym rozmiarze maja różne obwody pod piersiami.Rozumiem,różnej rozciągliwości materiały;ale to nie może być 6 cm.Ponadto przy droższym staniku,podczas pierwszego załozenia zaczęły pękać nici w obwodzie-myślę,ze powinno używać sie nici elastycznych/wiadomo,ze to się będzie rozciągać.Wzory b.ciekawe,połączenia materiałów także ale przy rozmiarach większych uważam,że obowiązkowo powinny być zapięcia na 3 haftki/.np.rozmiar D90/
Wszystkie biustonosze kupuję w Waszej firmie i leżą rewelacyjnie. Ten zapinany z przodu niestety to niewypał. Kupiłam go ze wzgledu na chorobę Zespół Cieśni w nadgarstkach obu dłoni. Leży niedobrze. Piersi mam ściśnięte. A niestety kartkę oderwałam i nie mam jak go zwrócić.
16 sie 2023
Dużo poliestru, przez co bielizna jest sztuczna i niemiła w dotyku...
13 lip 2023
Liczyłam na to że wykonanie będzie lepsze. Koronka u góry biustonosza zawija się i nie można jej wyprostować. Kolory inne niż na zdjęciu.
10 lip 2023
Nie mogę ocenić towaru ,którego jeszcze.... niestety nie otrzymałam,długo czekam
1 sie 2023
16 cze 2023
Znam firmę , biustonosz pewnie jest super , żle sobie wymierzyłam miseczkę i jest dużo za duży ale znalazłam osobę której poleciłam i tak ja nie mam kłopotu i nie ma zwrotu :)
6 cze 2023
Widoczne szwy jak ubrałam sukienkę z dzianiny
17 sty 2023
13 gru 2022
Jakościowo materiał dobry, gorzej z doborem rozmiaru 😔 W moim przypadku rozmiar który mam jest nie do końca zgodny z opisem waszej numeracji. Niestety biustonosze które zamówiłam są za małe, mój błąd że wyrzuciłam pudełko od nich i zapewne zwrot nie wchodzi w grę?
1 gru 2022
Fatalny kształt miseczek, jak tylko przymierzyłam biustonosz natychmiast zrozumiałam co miały na myśli inne kobiety, pisząc o "kaczym dziobie", bo dokładnie tak wyglądają piersi w biustonoszu firmy GAIA. Porażka! Na szczęście nie było problemu ze zwrotem.
14 sty 2023
Gatunkowo dobra, wzór tez ładny , adekwatny do zdjęć na stronie , ale rozmiarowka fatalna. Nie jestem w stanie znaleźć pasującego dla mnie rozmiaru( zmieniłam już rozmiar miseczki itd, ale i tak koronka odstaje)
10 mar 2023
Katarzyna
Od wielu lat byłam Waszą stałą klientką. Uwielbiałam to, że znając swój rozmiar "w ciemno" kupowałam sobie bieliznę wybierając tylko kolor i fason. Wszystko przychodziło super, idealnie dopasowane. Niestety to by było na tyle. Kolejna przesyłka a w niej 3 biustonosze teoretycznie w tym samym rozmiarze. Teoretycznie. Jeden dobry... Dwa do zwrotu... Podkreślam, wszystkie jednym rozmiarze! Szczerze? Mam dość. Czas poszukać innej firmy.
8 gru 2022
Produkty tej klasy powinny być wykonane z większa starannością , ponadto , ramiączka są z bardzo sztywnego i twardego materiału , przy takim rozmiarze powinny być szersze , lub wzmocnione na odcinku gdzie stykają się z ramionami. Jestem zawiedziona, przy moim rozmiarze i ciężarze piersi - ramiączka wrzynają mi się w ramiona co jest bolesne, i ten twardy i sztywny materiał ramiączek , zwijają się
27 lut 2023
Bardzo duża różnica między tym samym rozmiarem z Gaji który kupilam 3 miesiące wcześniej.
Był dobry więc zamówiłam teki sam pod biustem i taką samą miskę.
Różnica była ten który otrzymałam był 9 cm krótszy.
10 sty 2023
Sama przesyłka , dostawa ok ale produkty nie są zbyt wygodne. Zakupiłam dwa staniki jeden jest sztywny trzeszczy przy noszeniu...
3 gru 2022
Masakra!!!!
Jak można przy rozmiarze D robić miseczki z wypełnieniem, a gdzie ja mam przepraszam włożyć piersi???!!!!
5 mar 2023
Biustonosz-opis
Biustonosz dla mnie był trochę za "słaby"
Po półrocznym stosowaniu pękł mi drut pod biustem.
Przykro mi!
1 kwi 2023
Mam duży biust. Kupiłam górę stroju kąpielowego. Duży biust dużo waży i raczej "biuściaste" kobiety wolałyby mieć mniejszy. Zbyt wąskie ramiączka żeby podtrzymać taki ciężar. Krój stroju zamiast podciągać piersi do góry kieruje je do przodu przez co biust wygląda na jeszcze większy niż jest w rzeczywistości.
10 maj 2023
Popsuła się jakość w stosunku do tego co było w ofercie 2 lata temu. Biustonosz kupiłam według tabeli rozmiarów ze strony, wzięłam nawet trochę mniejszy obwód od tego z waszych wyliczeń, a i tak jest za szeroki, rozciągnął się bardzo szybko i podchodzi do góry. Niewygodny stanik. Pierwszy raz od was!
6 kwi 2023
Pierwszy raz niezadowolona ;-)
Pierwszy raz byłam zmuszona odesłać bieliznę. Zawsze zamawiam ten sam rozmiar stanika i zawsze pasuje, a tym razem niestety był za ciasny w obwodzie. Bardzo żałuję, bo model przepiękny. Oczywiście ten fakt nie zniechęci mnie do kolejnych zakupów u Was, bo od lat kupuję tylko bieliznę GAIA.