Opinie łącznie (35 688) Opinie (11 484) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (11 484) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 24 paź 2016

gaia.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają wysoką jakość wykonania i trwałość produktów, podkreślając ich estetykę, wygodę oraz komfort codziennego użytkowania. Bardzo pozytywnie oceniane są także szybka, sprawna dostawa oraz szeroki wybór, a także atrakcyjny wygląd bielizny, w tym różnorodność kolorów i koronek. Wiele osób chwali zgodność z tabelami rozmiarów oraz łatwość doboru odpowiedniego rozmiaru. Bezproblemowy proces zwrotów również spotyka się z uznaniem klientów. Klienci zwracają uwagę na rozbieżności w rozmiarówce i niedopasowania pomiędzy różnymi modelami. Często pojawiają się głosy sugerujące konieczność powiększenia oferty o nowe modele i rozmiary, zwłaszcza dla większych biustów. Wśród negatywnych aspektów pojawia się także krytyka dotycząca konieczności ponoszenia kosztów zwrotu oraz nieintuicyjnych formularzy podczas tego procesu.

OpinieBielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Biustonosze pięknie wykonane,to już mój kolejny zakup, jestem Waszą klientką od dobrych 10 lat. Odnoszę jednak wrażenie że pas od miski do zapięcia jest mało usztywniony, bardzo często podwijają się te plastikowe paseczki wszyte w ten pas za miseczką (nie fiszbina) i boleśnie wbijają się w ciało. Robią się wtedy takie wałeczki pod i nad tym pasem. Dla osób z dodatkowymi kilogramami powinny być te pasy szersze żeby pięknie zbierały boczki. Pomimo tego nadal będę Państwa klientem. Życzę sukcesów.
Bielizna jest w porządku. Na pewno trzeba poprawić stronę internetową, dokladnie zwroty. Trzeba usprawnić zwrot towaru, żeby można było wybrać produkt z listy do zwrotu i od razu zaznaczyć co jest zwracane i za jaką kwotę. Uważam, też że zwroty przy dość wysokich wartościach zamówień powinny być darmowe. Biorąc pod uwagę też, że ciężko jest kupić biustonosz bez przymierzenia, wiec powinna być taka możliwość bez opłat, tym bardziej, iż macie bardzo małą ofertę sklepów stacjonarnych.

Świetna jakość w dobrej cenie!

Bardzo dobra jakość biustonoszy Plusy: - dobrze skrojone - biust wyglada pięknie - dobrze trzyma - nawet przy miseczce G - przemyslany krój - tam gdzie jest siateczka wygląda seksownie, a w dolnej cześci miski materiał jest na tyle gruby, że nie widać zarysu sutków Minusy: - biustonosze w czarnym kolorze są ciut mniejsze (zarówno miseczka jak i w obwodzie) niż pozostałe z tego samego modelu i rozmiaru
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona z biustonoszy miękkich. Są bardzo dobrze skonstruowane i porządnie trzymają biust. Rzecz jaką bym zmieniła to sposób zwrotów tak aby nie trzeba było wypełniać papierowego formularza tylko dobrze by było to zautomatyzować i robić online z pozycji zamówienia. Co do płatnej przesyłki zwrotnej - przy takich cenach biustonoszy powinien być zwrot bezpłatny lub ewentualnie za symboliczną kwotę powiedzmy 6,90 czy 7,90. I najlepiej rozliczany bezpośrednio w formularzu zwrotu. (Jak w firmach typu Mohito czy Reserved). To ułatwia życie po prostu.
Biustonosz bardzo dobrze podtrzymuje i pięknie zbiera biust, mimo że mam mały rozmiar. Fiszbiny są wygodne i w ogóle nie uwierają, a miseczki nadają bardzo ładny, naturalnie kształt. Materiał jest miękki, nic nie drapie, a obwód trzyma stabilnie przez cały dzień. W końcu znalazłam model, w którym naprawdę czuję się komfortowo. Zdecydowanie polecam!”
Stanik jest piękny, delikatny, doskonale wykończony. Idealnie dopasowany. To mój kolejny biustonosz z Waszej firmy. Zawsze miałam problem z dopasowaniem, teraz wydaje się być szyty na miarę. Dostawa była szybka. Na pewno będę Waszą stałą klientką, bo wybór jest duży. Można spokojnie w domu wybrać odpowiedni model i rozmiar. Zdecydowanie polecam Firmę GAIA.

ŚWIETNY PRODUKT - OPINIA OD DARII

Biustonosze GAIA kupuję od lat, zawsze świetnej jakości , piękne wzory ,długo służą bez zmian w fasonie. Gdy " wyczaję" w promocji - zawsze kupuję w ciemno mój rozmiar, bo wiem ,że będzie pasował jak ulał...Choć ze zwrotem w tej firmie też nie ma problemu... Ogólna ocena - 6 z plusem !!!! :) :)

Udany zakup :)

Polecam zakup bielizny w GAIA!!! To już któraś z kolei moja bielizna zakupiona w tymże sklepie a mam naprawdę poważne problemy z dopasowaniem odpowiedniej bielizny. Noszę rozmiar stanika 65i a majteczki w rozmiarze S. Nigdy nie miałam problemów czegoś fajnego dla siebie znaleźć. Przesyłka zawsze dotarła o czasie. Jeszcze raz szczerze polecam!!!
Jak zwykle profesjonalizm na wysokim poziomie - wymiary zgodne z tabelą rozmiarów, szybka przesyłka. Brakuje mi jednak kolorowych wersji ("na lato") z np niebieskimi ramiączkami. Mam jeszcze jeden sprzed kilku lat. Oszczędzam go, ale już wymagałby wymiany.
Bielizna prześliczna,zamówiłam kilka sztuk biustonoszy.Starannie wykonana.Jedynie należy uważać jeśli chodzi o push upy ,miski są małe.Koncowki - zakończenia zapinania posiadają ostre krawędzie, bardzo drapią prz zapięciu na ostatnią haftkę.Zwrocilam egzemplarz.Pozostale super leżą i wyglądają cudownie. Dziękuję serdecznie za te dzieła sztuki. Pozdrawiam Edyta

Majtki do kostiumu Bella Misteria Serce Orchidei

Piękny kolor (fuksja), bardzo dobrze wykonany,z dobrego materiału,ale raczej ścisłego (nie rozciąga się mocno). Z tego powodu w efekcie miałam zamówić dwa rozmiary większy niż normalnie w stosunku do majtek bieliźnianych z tej firmy. Jestem bardzo zadowolona, bo wyglądają na mnie świetnie.
Bardzo ładny biustonosz, leży świetnie, ale mam jedną uwagę: jest ciasny. Kupiłam - jak zawsze - rozmiar 80B, a ten biustonosz pod biustem ma tylko 70 cm. To znacznie mniej niż inne egzemplarze w tym samym rozmiarze. Mam nadzieje, że się rozciągnie, bo miseczki są idealne. Do tego jest niewidoczny pod ubraniem. Nie chcę go odsyłać.
Po złożeniu zamówienia spostrzegłam , że zrobiłam pomyłkę w rozmiarze. Bez najmniejszego kłopotu skontaktowałam się ze sprzedawcą i ustaliłam sposób korekty zamówienia. Zamówienie przyszło bardzo szybko , doskonale zapakowane i spełniło moje wszystkie oczekiwania.
Bielizna jest pięknie i starannie z detalami uszyta i często ją kupuje ze sklepów stacjonarnych. Natomiast pierwszy raz ze sklepu internetowego skorzystałam i jestem bardzo mile zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Bardzo polecam zakupy w sklepie internetowym GAI .

Piękna i bardzo wygodna bielizna

Bielizna jest bardzo wygodna, piękna i świetnie wykonana. Materiał jest miękki, przyjemny dla skóry i nie powoduje dyskomfortu nawet po całym dniu noszenia. Rozmiar zgodny z opisem, a jakość szycia naprawdę na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka komfortowej, estetycznej i eleganckiej bielizny.
Wszystko jest dobre i rozmiary biustonoszy , wykonanie z materiału dobrej jakosci.. Szybka i sprawna przesyłka warto i od dawna kupuje od GAIA. Podobał mi sie rozmiar jak wymierzyć jaka miseczkę kupować. Podawałam rozmiar biustu i pod biustem i wyskakiwał np. rozmiar E 85. Tyle lat użytkowania biustonoszy nic sie nie odrywało , druty nie przebijały przez materiał. Nie uwierało ciała jak odpowiedni rozmiar sie dobierze. Warto i polecam znajomym. Koleżanka kupiła jedna sztukę biustonosza zakochała sie w nim bo cały czas w nim chodziła, potem dokupiła jeszcze na zmianę.

polecam

Już od kilku lat kupuję biustonosze Gaia, szczególnie jeden model Nancy. Jest on idealny dla mojego dość dużego biustu; doskonale utrzymuje i nadaje kształt. Cena przy zakupie internetowym, w porównaniu z tą ze sklepu, też jest korzystna. Jedyna uwaga: w modelu Nancy w większych rozmiarach powinny być szersze ramiączka.
wszystko dotarło, jakość jak zwykle pierwsza klasa - choć model morelowy ma odrobinę za dużo koronki (przygotowaną na jeszcze wiekszą miseczkę, w miseczce I robi niepotrzebne odstające piora - ale sobie podszyłam i jest super :)). niemniej - zamówione produkty dotarły i są świetne!
A T
Alicja T.
Szeroka oferta. Generalnie trudno jest dobrać rozmiar biustonosza przy dużym biuście po roku. Dobrze, że Firma w danych klienta zadbała o rejestr /zapis rozmiarówki klienta co ułatwia przyszły zakup. Słabo, że nie ma wymiany i w przypadku odesłania towaru do Firmy - opłatę ponosi Klient.
Okropnie przekoszone rozmiarówki (przynajmniej u mnie). Jak posiłkowałam się tabelą na stronie to wyszedł mi o 15cm za luźny obwód i o 3 rozmiary za mała miska :/ Nie mniej jednak bielizna jest dobrej jakości, co do trwałości będę mogła się wypowiedzieć jak trafię w końcu swój rozmiar.

• +48607987175
  • www.gaia.com.pl
  • piotr@gaia.com.pl
  • Bialystok, POL

Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Każda kobieta zasługuje na luksus, delikatność i subtelność. Warunki te spełnić może jakościowa damska bielizna, która tak wdzięcznie podkreśla piękno kobiecego ciała. To właśnie to piękno jest dla na...