Sklep Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej
ważny od:24 paź 2016
data aktualizacji:6 cze 2023
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej
W kwestii bielizny to jest super jakości , świetnie trzyma biust i naprawdę nic nie można zarzucić.
Natomiast jeśli chodzi o działanie strony i obsługę - tutaj mam zarzuty - pewnego razu był duży problem żeby odzyskać hasło (strona się zawieszała i w ogóle nie chciał wygenerować się link żeby zresetować hasło). Napisałam w tym temacie na bok i do sklepu GAIA i niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Ponadto w ostatni dzień promocji (rabat 30% z kodem) - nie mogłam zrealizować kodu - w tej sprawie napisałam maila i również brak odpowiedzi. Wiec słabe podejście do klienta
Mam,niestety przy wcześniejszych dostawach był ten sam problem,dwa biustonosze w tym samym rozmiarze maja różne obwody pod piersiami.Rozumiem,różnej rozciągliwości materiały;ale to nie może być 6 cm.Ponadto przy droższym staniku,podczas pierwszego załozenia zaczęły pękać nici w obwodzie-myślę,ze powinno używać sie nici elastycznych/wiadomo,ze to się będzie rozciągać.Wzory b.ciekawe,połączenia materiałów także ale przy rozmiarach większych uważam,że obowiązkowo powinny być zapięcia na 3 haftki/.np.rozmiar D90/
Wcale tak nie podtrzymuje biustu jak reklamują , jakość bardzo średnia
Biustonosz Soft Maddalena (075)
rpzmisr G85 - przy tak dużym biuście ramiączka za wąskie, nie odciążają! Zapięcie bardzo wąskie, powinny być przynajmniej 3 haftki!
Ogólnie biustonosz ładny, dobrze się układa, ale duży minus za ramiączka i zapięcie!
23 maj 2023
Zawyżony rozmiar. Nieodpowiednie na mały biust.
Dobry materiał, wyjątkowe koronki.
13 maj 2023
Każdy model biustonoszy ma różne miski pod tym samym rozmiarem . Jest to bardzo uciążliwe . Zamawianie , odsyłanie i te różnice są duże .
10 maj 2023
Popsuła się jakość w stosunku do tego co było w ofercie 2 lata temu. Biustonosz kupiłam według tabeli rozmiarów ze strony, wzięłam nawet trochę mniejszy obwód od tego z waszych wyliczeń, a i tak jest za szeroki, rozciągnął się bardzo szybko i podchodzi do góry. Niewygodny stanik. Pierwszy raz od was!
10 kwi 2023
Biustonosz jest ogólnie piękny. Jeśli chodzi o materiał i wygląd wszystko ok. Niestety mierzyłam się tak jak to było w instrukcji, ale niestety rozmiar był zły!
6 kwi 2023
Pierwszy raz byłam zmuszona odesłać bieliznę. Zawsze zamawiam ten sam rozmiar stanika i zawsze pasuje, a tym razem niestety był za ciasny w obwodzie. Bardzo żałuję, bo model przepiękny. Oczywiście ten fakt nie zniechęci mnie do kolejnych zakupów u Was, bo od lat kupuję tylko bieliznę GAIA.
1 kwi 2023
Mam duży biust. Kupiłam górę stroju kąpielowego. Duży biust dużo waży i raczej "biuściaste" kobiety wolałyby mieć mniejszy. Zbyt wąskie ramiączka żeby podtrzymać taki ciężar. Krój stroju zamiast podciągać piersi do góry kieruje je do przodu przez co biust wygląda na jeszcze większy niż jest w rzeczywistości.
27 mar 2023
Zamówiłam 2 biustonosze w marcu ,i się rozczarowałam. Miseczki żle leżą, wstawka z koronki marszczy się,a zawsze od lat noszę rozmiar D, a te nie pasują.
24 mar 2023
Sklep notorycznie wystawia towar , którego nie ma na stanie i kasuje zamówienie po kilku dniach
19 mar 2023
Jakość jest bardzo kiepska
15 mar 2023
Rozmiarówkę. Właśnie odesłałam otrzymaną bieliznę. (zapłaciłam na poczcie 16 zł). Biustonosz G75 miał obwód 61-62 cm przy zapięciu na pierwszą haftkę i lekkim - normalnym rozciągnięciu. Jak to się ma do rozmiaru 75?
14 mar 2023
12 mar 2023
11 mar 2023
10 mar 2023
Katarzyna
Od wielu lat byłam Waszą stałą klientką. Uwielbiałam to, że znając swój rozmiar "w ciemno" kupowałam sobie bieliznę wybierając tylko kolor i fason. Wszystko przychodziło super, idealnie dopasowane. Niestety to by było na tyle. Kolejna przesyłka a w niej 3 biustonosze teoretycznie w tym samym rozmiarze. Teoretycznie. Jeden dobry... Dwa do zwrotu... Podkreślam, wszystkie jednym rozmiarze! Szczerze? Mam dość. Czas poszukać innej firmy.
5 mar 2023
Biustonosz dla mnie był trochę za "słaby"
Po półrocznym stosowaniu pękł mi drut pod biustem.
Przykro mi!