Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 24 paź 2016
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 24 paź 2016

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Opinie zweryfikowana (2128) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (11 964)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

24 sty 2023
W kwestii bielizny to jest super jakości , świetnie trzyma biust i naprawdę nic nie można zarzucić. Natomiast jeśli chodzi o działanie strony i obsługę - tutaj mam zarzuty - pewnego razu był duży problem żeby odzyskać hasło (strona się zawieszała i w ogóle nie chciał wygenerować się link żeby zresetować hasło). Napisałam w tym temacie na bok i do sklepu GAIA i niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Ponadto w ostatni dzień promocji (rabat 30% z kodem) - nie mogłam zrealizować kodu - w tej sprawie napisałam maila i również brak odpowiedzi. Wiec słabe podejście do klienta

najbardziej krytyczna opinia

17 sty 2023
Mam,niestety przy wcześniejszych dostawach był ten sam problem,dwa biustonosze w tym samym rozmiarze maja różne obwody pod piersiami.Rozumiem,różnej rozciągliwości materiały;ale to nie może być 6 cm.Ponadto przy droższym staniku,podczas pierwszego załozenia zaczęły pękać nici w obwodzie-myślę,ze powinno używać sie nici elastycznych/wiadomo,ze to się będzie rozciągać.Wzory b.ciekawe,połączenia materiałów także ale przy rozmiarach większych uważam,że obowiązkowo powinny być zapięcia na 3 haftki/.np.rozmiar D90/

Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Od najnowszych
Resetuj
22 godziny temu

Bielizna piękna, dopracowana do najdrobniejszego szczegółu
Piękna i profesjonalnie uszyta
Polecam serdecznie Piękna bielizna I super obsługa. :)
Dobra jakość i różnorodność modeli
Super jakość, wszystko bardzo wygodne.
Podoba mi się bardzo, wspaniała bielizna i chodzę tylko w niej, czuję się jakby to była druga skóra. Wspaniale podtrzymuje biust. Jedną gwiazdkę odjęłam za brak większej ilości czerwonych biustonoszy. Poproszę! Poza tym jesteście wspaniali 😀
Piękna estetyczna w każdym szczególe...od niedawna noszę i jestem bardzo zadowolona 🥰poza tym szybko i sprawnie dostarczone i ładna bransoleteczka gratis z logo firmy. Bardzo dziękuję.
Polecam. Ładna. Wygodna. Szeroki wachlarz rozmiarowek.
Ekspresowa wysyłka i super produkty.
witam zarówno rozmiar jak i jakość towaru bardzo dobra jestem zadowolona
Obsługa klienta super, wszystko można załatwić przez stronę internetową - łącznie z ewentualną wymianę lub zwrot, firma godna polecenia, posiada towar w atrakcyjnych cenach i na najwyższym poziomie elegancji i szyku, materiały do produkcji bielizny piękne a szycie nieskazitelnie perfekcyjne, jestem stałą klientką i będę nadal
Szybko i bezproblemowo.
Bardzo dobre wykonanie