firanygotowe.com

Opinie łącznie (12 307) Opinie (8510) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wygląd, estetykę oraz to, jak firany i zasłony prezentują się w oknach i wnętrzach. Doceniają wysoką jakość materiałów oraz staranne i solidne wykonanie produktów. Klienci są zadowoleni z szybkiej i sprawnej realizacji zamówień oraz ekspresowej dostawy produktów. Pozytywne opinie dotyczą także atrakcyjnych i przystępnych cen w stosunku do jakości oraz profesjonalizmu i uprzejmości obsługi sklepu, a także szybkiej reakcji na pytania i reklamacje. Większość klientów potwierdza zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Sporadycznie pojawiają się drobne niedociągnięcia dotyczące jakości szwów lub wykończenia, a także pojedyncze uwagi o niewielkich rozbieżnościach w wymiarach lub kolorach.

Opiniefiranygotowe.com

Ogolnie bardz dobra jakość firan i ładny design. Organtyna jednak nie jest śnieżnobiała, ma dosyć intensywny niebieskawy odcień. Mimo to komplet prezentuje się ładnie, jest bardzo rzetelnie uszyty i dokładnie wykończony. W oknie prezentuje się imponująco. Panele również są solidnie wykonane. Filc jest gruby, kilkuwarstwowy. Bardzo ładny projekt, prezentują się ładnie. Wysyłka szybka. Sklep i produkty polecam jak najbardziej.
Dzień dobry dziś otrzymałam firany gotowe do salonu do założenia, bardzo mi się podobają co prawda jest taka rzeczywistość że jeszcze nie powiesiłam, bo muszę mieć drugą osobę do założenia, ale to jest to czego szukałam, Skromność, ale efekty są super, z poważaniem klientka Anna Roszkiewicz Poznań

Piękne firanki .Błyskawiczna realizacja zamówienia.

Kupuję u Państwa firanki już kilka lat.Cenię za dobrą jakość i przystępne ceny. Niestety moje okna mają niestandardowe wymiary i zawsze muszę je skracać.Byloby cudownie gdyby można było nawet za dodatkową opłatą mieć możliwość skrócenia od razu u Państwa. Pozdrawiam serdecznie Małgorzata
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Firany są przepiękne, starannie wykonane i idealnie prezentują się w moim wnętrzu. Materiał jest wysokiej jakości, a całość wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Dodatkowo ogromny plus za błyskawiczną wysyłkę – zamówienie dotarło do mnie w ekspresowym tempie i było świetnie zapakowane. Zdecydowanie polecam!
Pomimo tego, że jedną firankę musiałam zwrócić, bo była za krótka, to cała sprzedaż i zwrot finansowy przebiegł bez problemu. Przy pomiarze wysokości firany trzeba brać pod uwagę rodzaj wszytej taśmy (np. smok skraca firanę, gdyż upięcie idzie do góry). Ale firany 3D w tym sklepie są przepiękne. Polecam sprzedawcę.👍

Elegancja w prostocie

Przejrzysta z lnianopodobną fakturą firana tworzy ciepłą atmosferę w wewnątrz pokoju a jednocześnie ogranicza widoczność z zewnątrz co zapewnia prywatność. Wymaga prasowania ale dla ciepła, które wprowadza ta firana rozpraszając światło warto :)

Firany gotowe

Firany zostały wykonane bardzo starannie, z dbałością o każdy detal. Materiał jest wysokiej jakości, pięknie się układa i doskonale prezentuje się w pomieszczeniu. Montaż przebiegł sprawnie, a efekt końcowy w pełni spełnia oczekiwania. Zdecydowanie zasługują na ocenę 5.
Firany piękne, chociaż nie jestem krawcową a myślłam iż są zszyta na jedej taśmie i umęczyłam się z powieszaniem aby było równo upięte- ale to moja wina bo nie czytałam ze zrozumieniem (kupiłam na świeta taki sam układ zszyta na jednej taśmie -4m szeroka i tylko umarszyłam). Daje 6+ za szybką i sprawna dostawe i piękne fieranki.
Dziękuję, wszystko jest w porządku. Super szybka dostawa (opłaciłam w weekend, w poniedziałek wysłali, a we wtorek już zawiesiłam je na oknie :) ). Firany, jak na zdjęciu.
Kupiłam komplet firan i zasłon i jestem naprawdę zachwycona! Materiał jest świetnej jakości – miękki, elegancki, a jednocześnie dobrze się układa i wygląda bardzo stylowo. Kolory są dokładnie takie, jak na zdjęciach, nic się nie odbarwia i nie mechaci. Firany pięknie przepuszczają światło, tworząc przytulny klimat, a zasłony skutecznie zaciemniają, więc sprawdzają się idealnie zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. Szycie jest staranne, równe, bez wystających nitek. Po praniu wszystko wygląda jak nowe – nie wymagało nawet dużego prasowania. Paczka przyszła szybko i była starannie zapakowana, więc nic się nie uszkodziło w transporcie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sumieniem polecam — firany i zasłony prezentują się w domu naprawdę elegancko i dodają wnętrzu charakteru. Z pewnością zamówię tu ponownie!
Firaneczki bardzo ładne, porządnie odszyte Wykonanie na 6 z plusem Niestety część swojego zamówienia musiałam zwrócić, ale tylko dla tego ,że firana uszyta w łuk na moim oknie nie wygląda dobrze. Z pewnością jeszcze do Was wrócę ,pozdrawiam serdecznie;-)

Firana gotowa

Dziękuję bardzo za szybką dostawę firany. Odebrałam ja dopiero dzisiaj, jeszcze nie wiem jak będzie wyglądała na oknie ale firanka jest ładna, starannie wykończona. Za tą cenę rewelacja 🌼

Firanka

Witam, firanka ma odcień niebieski nie biały boki mają lamówkę ale się marszczy może przeprasuje na mokro, świadczy o tym że nici sztuczne , firanka poliester , jestem niestety wymagająca zakupiłam na próbę.
Firanki robią wrażenie,cena przystępna,ale jakość materiału i wykonania mogłaby być lepsza, nawet, jeśli oznaczałoby trochę wyższą cenę

Za taką cenę całkiem nieźle

Za tą cenę nie spodziewałam się cudów, ale materiał naprawdę porządny. Wzór zasłon sprawia że całość wydaje się być wyjątkowo ekskluzywna. Uszyte byle jak (potrzebne będą poprawki) ale po powieszeniu się traci. Mała uwaga dotycząca wysyłki - polecam zmienić sugerowane 24h. U mnie zamówione w niedzielę, dotarły cudem w piątek po interwencji telefonicznej.

piękne komplety firan na okna balkonowe

piękne komplety, już upięte i wiszą na oknach, czekają na wiosnę i święta. Bardzo solidnie uszyte i wykończone ,świetna marszcząca taśma. B. dobra cena, szybka dostawa. Na pewno wrócę jeszcze do Was z następnym zamówieniem. Polecam gorąco, pozdrawiam
Piękne firanki,choć zamawiałam na 400x180 ( i tak było zaznaczone na etykiecie) to jednak fizycznie okazało się że wymiar rzeczywisty to 400x170. Ale i tak jestem bardzo zadowolona.Druga firana w stokrotki jest idealna.😃
Jestem zachwycona jakością dostarczonych firan. Wszystko zgodne z opisem. Expressowa dostawa. Bezproblemowy i szybki kontakt ze sprzedającym. Na pewno w niedługim czasie dokonam u Państwa kolejnego zakupu. Polecę sklep znajomym 👍

Jak zawsze wszystko super

Wszystko super. Szybka przesyłka, świetna jakość i mega ceny. To nie pierwszy mój zakup i poraz kolejny jestem bardzo zadowolona
Piękne firany i zasłony w dobrych cenach. Kontakt ze sklepem rewelacyjny, szybka wysyłka. Z pewnością wrócę po kolejne zakupy.