Opinie łącznie (2019) Opinie (2019) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (2019) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 23 mar 2026

naturalexpert.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych produktów, często podkreślając ich świeżość, smak i brak zanieczyszczeń. Regularnie chwalona jest bardzo szybka realizacja zamówień oraz błyskawiczna dostawa przesyłek. Opakowania są oceniane bardzo dobrze – zwracana jest uwaga na ich solidność, szczelność i praktyczność. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, życzliwa i pomocna, co wpływa na wysokie zadowolenie z zakupów. Dodatkowo, szeroki wybór produktów oraz bogaty asortyment są szczególnie doceniane przez kupujących. Ceny są postrzegane jako atrakcyjne i konkurencyjne względem innych sklepów. Sporadycznie pojawiają się sugestie poprawek dotyczących opakowań.

Opinienaturalexpert.pl

(1927)

Polecam.

Jakość produktów ponownie mnie mie zawiodła.Wszystko dobrej jakości. Mam jedynie uwagi odnośnie opakowania kartonu.Sklejenie kartonu przezroczystą słabą taśmą spowodowało,że przesyłka nie była szczelnie zapakowana i zabezpieczona, były prześwity i niemal dostęp do znajdujących się w nim.produktów.Może taśma "poluzowała" się podczas transportu.Jednak samo pakowanie nie powinno powodować zmniejszenia oceny, a jest to kwestia,którą łatwo poprawić i.ulepszyć,chociażby przez użycie innego rodzaju taśmy. Polecam!

Zadowolona z zakupów

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym Natural Expert. Zamówiłam mąkę ryżową, mąkę kukurydzianą, ziarno mozgi kanaryjskiej oraz erytrol jako zamiennik cukru. Wszystkie produkty dotarły bardzo dobrze i starannie zapakowane. Przesyłka była solidnie zabezpieczona, dzięki czemu wszystko dotarło w idealnym stanie. Widać dużą dbałość o klienta i jakość realizacji zamówienia. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie!
Bardzo mi się podoba miła obsługa, dobry kontakt ze sprzedawcą, duża wyrozumiałość dla kłopotliwego klienta. Z drugiej strony podoba mi się bogaty asortyment sklepu i to, że sprzedawany towar jest najwyższej jakości. Jedyne co bym chciała zmienić to obniżyć kwotowy próg darmowej wysyłki, dla mnie jest trochę za wysoki.
Bardzo dobra jakość i duży wybór prozdrowotnych produktów które trudno zdobyć w lokalnym spożywczaku. Kupowałam komosę ryżową trójkolorową, ciecierzycę, przyprawy, kaszę gryczaną niepaloną, fasolę jaś biały. Wszystko dobrze zapakowane, pachnące, żadnej wilgoci, żadnych zanieczyszczeń :)

Udane zakupy 🙂

Kolejne zakupy bez żadnych zastrzeżeń. Odkąd trafiłam do Naturalexpert mam pewność, że po otrzymaniu przesyłki wszystko będzie w porządku. Widać profesjonalne podejscie do klientai to cenię. Coraz szerszy asortyment również zachęca do wypróbowania nowości. Z pełnym przekonaniem polecam to miejsce 🙂
Wszystko na najwyższym poziomie. Wspaniała forma. Profesjonalizm, kultura, dbałość o klienta. Nie ma lepszej firmy w tym kraju, a może w Europie, a nawet świecie. Ogromne gratulacje i życzenia utrzymania tej klasy!!!
Polecam zakupy w tym sklepie! Oferowane produkty są bardzo dobre jakościowo, jest naprawdę różnorodny asortyment od dostawców z różnych krajów. Dostawa jest błyskawiczna a produkty pakowane eco docierają bez uszkodzeń.
Lubię produkty z tej firmy . Moja kuchnia bieżąco jest zaopatrywana w w większości z oferowanych produktów m.innymi herbatki ziołowe, orzechy różnego rodzaju , owoce suszone , kasze, sól, słodziki , duża różnorodność przypraw. Podoba mi się opakowanie , dobra informacja ,szybka dostawa . Cena ok!
Towary które kupuje w Natural Ekspert są ekologicznie zapakowane w torby , które przydają się do przechowywania w domu. Ceny są nieco niższe niż w sklepach stacjonarnych co mi bardzo odpowiada. Przesyłki dostarczane są w krótkich terminach. Jak do tej pory jestem z tego sklepu bardzo zadowolona i dziękuję za uczciwość i przychylnosc okazywaną klientowi. Wszystkim potrzebującym polecam z czystym sumieniem ten sklep. Pozdrawiam.ela
TOWAR PIERWSZEJ KALSY cynamon cejloński kupowałem w Anglii i oczywiści był ok, ale ten który kupiłem w sklepie NATURALEXPERT jest rewelacyjny .Pozostałe jak anyż gwiazdkowy i inne są wysokiej Jakości > POLECEM WSZYSTKIM ZDECYDOWANIE

Zakup orzechów.

Jeśli chodzi o zakup towaru to jakość na bardzo wysokim poziomie . Czas realizacji zamówienia również błyskawicznie . Dostawa -kurier Pan Leszek jest oceniony bardzo wysoko ponieważ podchodzi do pracy profesjonalnie .

Zawsze świeże

Kolejny udany zakup. Szeroki asortyment, Szybka wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona. Przerzuciłam się z allegro na sklep internetowy i korzystam z niższych cen. Na dodatek darmowa wysyłka od stówki.
Wszystko jest super zorganizowane.Nie mam zadnych zastrzezen,zamowienia sa bardzo szybko realizowane.Natural Expert zasluguje na pięć gwiazdek pod kazdym wzgledem.

Opinia o zamówieniu

Wszystko sprawnie i bez zarzutu ale zamówione orzechy macadamia w łupkach nie są świeże jak by się można spodziewać tylko stare, zleżałe i przesuszone. Nie mają takiego smaku jak powinien być: wilgotny, miękki, słodki i do tego waniliowo-maślany aromat. Szkoda miałem nadzieję na coś ekstra a dostałem coś bardzo miernego. Napewno nie powtórzę.
Produkt jest naprawdę bardzo wysokiej jakości, bez zanieczyszczeń, bardzo szybka dostawa. Tak naprawdę nie mogę się do niczego negatywnie odnieść. Każdemu polecam.
Korzystam od wielu lat, tzn. że jestem zadowolona i polecam go innym. Dla mnie ważne jest, że jest dokładny opis produktu i z jakiego kraju pochodzi.
Bardzo duży wybór produktów w przystępnej cenie i super jakości. Regularnie kupuję tu suszone owoce, orzechy, ryż, liofilizowane owoce i czasami przyprawy. Paczkę dostaję szybko.
K T
Karina T.
Pyszne świeże orzechy. Rzetelność Sprzedawcy. Wysyłka bardzo szybka. Zapakowanie świetne. Kupuję od roku, co miesiąc. Zawsze jakość orzechów wyjątkowa. Obsługa zamówienia też. Polecam firmę i orzechy
Już kilka razy wystawiałem pochlebną ocenę obsługi i jakości produktów . Od kilku lat robię u Was zakupy i to jest najlepszym dowodem zadowolenia
PRZESYŁKA ZOSTAŁA DOSTARCZONA BARDZO SZYBKO PRODUKTY Z NATURAL EXPERT SĄ PIERWSZA KLASA WSZYSTKIM ZNAJOMYM JE POLECAM IŻ SĄ BARDZO ŚWIEŻE DOBREJ JAKOŚCI W TYCH CZASACH SĄ PRODUKTAMI BARDZO PRZYDATNE W NASZEJ KUCHNI