najbardziej pozytywna opinia
18 paź 2023
Produkt bardzo dobrze wykonany, zgodny z opisem. Spełnił zadanie w 100%. Został przetestowany zarówno w zabawach solo jak i podczas gry wstępnej. Uwagi? Wedle obdarowanej Pani, mógłby byc nawet odrobinę mniejszy, choć oczywiście nie stanowi to większego problemu. Wibracje zbędne, choć działają bez zarzutu. Sam produkt we wprawnych rękach i nie tylko wystarczy.
Opinie nt. sklepu Erotino.pl
Opinia
18 paź 2023
Rewelacja
11 paź 2023
9 wrz 2023
Super szybka dostawa, towar pierwsza klasa.
14 wrz 2023
23 lut 2023
Paczka została dostarczona bardzo szybko. Towar zabezpieczony porządnie. Kontakt ze sklepem przebiegł również bez problemów. Zamówienie spełnia wymagania.
17 sty 2023
Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania. Spray łagodzi podrażnienia i super nawilża skórę.Jestem jak najbardziej na TAK
6 cze 2023
Jestem zadowolona :)
Duży asortyment, szybka wysyłka, produkt jakościowy :) Polecam :)
19 lut 2023
Szybka,dyskretna dostawa-produkt zgodny z opisem.Czego chcieć więcej?;)
1 cze 2023
Dobry produkt za umiarkowaną cenę. Szybka wysyłka i sprawna obsługa.
14 sty 2023
polecam!!
szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem i zdjęciami, polecam!!