silaroslin.plOpinie

: 131Bardzo dobry

4,91

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 29 sty 2019
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep silaroslin.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie silaroslin.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 29 sty 2019
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep silaroslin.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie silaroslin.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu silaroslin.pl

Opinie zweryfikowana (23) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (131)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

Opinie nt. sklepu silaroslin.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
30 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 sie 2022
Łatwe, szybkie zakupy produktów najwyższej jakości!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 sie 2022
Git
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 lip 2022
Szybka realizacja. Mankamentem jest brak jakiejkolwiek miarki, np.1-2-3 gramy. Taki dodatek wydawałby się oczywisty przy sprzedaży sproszkowanych grzybów.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 lip 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 cze 2022
Paczka dotarła szybciej, niż mail ze sklepu "wysłaliśmy do Ciebie zamówienie" :D
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 cze 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 maj 2022
Bardzo szybki odbiór zamówionych produktów. Przesyłka bardzo bezpiecznie spakowana. Kontakt z obsługą klienta tej firmy to wzorcowy! Jakość produktów to absolutny TOP ŚWIATOWY!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 maj 2022
Szybką wysyłka, towar ładnie i solidnie zapakowany, kilka miłych gratisów 😊 zdecydowanie polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 lut 2022
Szybka przesyłka, dobrze opakowana. Migdały pyszne.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 gru 2021
bardzo sprawna dostawa, super produkty
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 paź 2021 
Wszystko zgodne z zamówieniem
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 maj 2022
Szybko i sprawnie jak zawsze
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 maj 2022 
Wszystko bardzo sprawnie
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
28 gru 2021
Szybko i sprawnie
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 gru 2021
Szybko i sprawnie
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 lut 2022
Wszystko ok 👍
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 maj 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
25 kwi 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 mar 2022
Zgłoś opinię