Opinie o silaroslin.pl



Bardzo dobry

4.99/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 23 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 29.01.2019 r..
silaroslin.pl ma 23 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
15.10.2019 r.
Data zamówienia
07.10.2019 r.
15.10.2019 r.
Serdecznie polecam, solidna Firma .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
10.10.2019 r.
Polecam wszystkim plant based amatorom sportów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
10.10.2019 r.
Towar zgodny z opisem. Odżywka smakuje wyśmienicie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
01.10.2019 r.
08.10.2019 r.
Szybka, sprawna dostawa. Produkt wysokiej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.10.2019 r.
Data zamówienia
26.09.2019 r.
03.10.2019 r.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Towar super, błyskawiczna wysyłka i dostawa. Polecam sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.09.2019 r.
Data zamówienia
20.09.2019 r.
28.09.2019 r.
Zadowolona z zakupu. :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.09.2019 r.
Data zamówienia
15.09.2019 r.
22.09.2019 r.
Polecam. Szynka wysyłka, bardzo dobrze zapakowana.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
05.09.2019 r.
12.09.2019 r.
Szybka realizacja.polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
02.09.2019 r.
09.09.2019 r.
Wszystko zgodnie z opisem , szybka dostawa, dobry produkt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2019 r.
Data zamówienia
30.08.2019 r.
07.09.2019 r.
okay.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
03.09.2019 r.
Szybka obsługa i dostawa, a produkty najwyższej jakości. Wracam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
31.08.2019 r.
Towar dobry ale za wysoka cena. Dużo zamawiam i nadal mam 10 rabatu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2019 r.
Data zamówienia
20.08.2019 r.
27.08.2019 r.
wszystko jak nalezy Jest super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.08.2019 r.
Data zamówienia
05.08.2019 r.
13.08.2019 r.
Dostawa szybka, towar zgodny i świetnej jakości. Nie mam nic do zarzucenia :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.08.2019 r.
Data zamówienia
05.08.2019 r.
12.08.2019 r.
Genialne produkty Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2019 r.
Data zamówienia
01.08.2019 r.
08.08.2019 r.
wszystko ok. :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.08.2019 r.
Data zamówienia
29.07.2019 r.
05.08.2019 r.
Bardzo dobre
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
03.08.2019 r.
Zakupione produkty oceniam jako bardzo dobre. Dostawa z poślizgiem, ale Sprzedający zrekompensował sytuację bonusem, co z pewnością warto docenić.
Ogólnie pozytywne wrażenie.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
17.07.2019 r.
Data zamówienia
09.07.2019 r.
17.07.2019 r.
Polecam jak najbardziej :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Data zamówienia
08.07.2019 r.
16.07.2019 r.
Dostawa ekspresowa na 6+. Produkt polecony przez trenera. Nie mam jeszcze doświadczeń. Z serwisu nie korzystałam bo nie było takiej potrzeby. Bardzo dziękuję:) Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.07.2019 r.
Data zamówienia
08.07.2019 r.
15.07.2019 r.
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.07.2019 r.
Data zamówienia
01.07.2019 r.
08.07.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.07.2019 r.
Data zamówienia
24.06.2019 r.
01.07.2019 r.
Wszystko bez zarzutu
5.00
Bardzo dobry

silaroslin.pl

Kontakt
Domaniewska 47/10,
02-672 Warszawa
Polska

silaroslin.pl
Sprzedawca
NAVERA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Domaniewska 47/10,
02-672 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
KRS: 0000461469; NIP 5213650256; REGON: 14667952400000;
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Jacek Pawlonka
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z silaroslin.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.