Klienci bardzo często chwalą szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz dostawy produktów. Wielu klientów docenia wysoką jakość i skuteczność produktów, często podkreślając ich pozytywny wpływ na zdrowie. Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalizm, pomocność i przyjazne podejście obsługi klienta. Smak produktów, zwłaszcza białek, jest często chwalony jako bardzo dobry oraz zachęcający do powrotu. Klienci doceniają różnorodność oraz szeroką gamę produktów dostępnych w sklepie. Kilku klientów zwraca uwagę na dobre zabezpieczenie paczek i dbałość o zapakowanie przesyłek. Klienci cieszą się z dodatkowych gratisów lub miłych niespodzianek dołączanych do zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesilaroslin.pl
Naprawdę świetny sklep: wszystko zrealizowane szybko i sprawnie, bardzo dobra jakość produktów. Ale najbardziej urzekło mnie podejście do klienta. To był mój pierwszy zakup i wyszło małe zamieszanie z zamówieniem - całkowicie po mojej stronie - a oni byli mega pomocni i serdeczni. Czuć że zależy im żeby klient był naprawdę zaopiekowany. Fajnie kupować od firmy która ma wartości - na pewno będę wracać :)
Stosuje od niedawna za namową córki która poleciła mi ten preparat. Mogę powiedzięc że waniliowy smak bardzo dobry. Rozpuszczam w kefirze . Polecam dla osób chcących uzupełnić białko w diecie co jest bardzo ważne u osób starszych. Oczywiście sprawdzic najpierw stan swoich nerek .
Jestem zadowolona z produktów firmy "Siła roślin", które kupuję i używam. Bardzo miłą niespodzianką był prezent, który za którymś kolejnym razem otrzymałam. Jestem wdzięczna za Waszą pracę :)
Dobra jakość i szeroki wybór
Przede wszystkim białko jest dobrej jakości i naprawdę smaczne, więc wracamy tutaj regularnie. Wysyłka szybka, komunikacja klarowna. Plus również za to, że dostępne są produkty, które można spożywać w czasie ciąży i karmienia piersią. A do tego miłe zaskoczenie w postaci pełnowartościowego gratisu :) to zachęca do szerszego zapoznania się z Waszą ofertą.
Zakupiłam białko roślinne , długo szukałam coś dobrego i bezpiecznego dla ciąży .
Napisałam do sklepu i świetnie doradzili mi białko Plantforce pure bezsmakowe . Robię koktajle na mleku roślinnym i dodaję jeszcze owoców . Jest rewelacja . Smakuje , nie czuję źle , nie mam wzdęć czy zgagi a najważniejsze jestem spokojna bo to jest czysty skład. Od serca polecam sklep i konkretnie ten produkt
Super jak zawsze...
Wracam zawsze do najlepszej eksploracji mojego życia - do Siły Roślin... dzięki za profesjonalne podejście pod każdym względem oraz wysyłki z prędkością światła...
Dzięki za bardzooo szeroką gamę produktów dla całej rodziny... począwszy od najmłodszych po seniorów, których stawy zostały uleczone dzięki Waszemu Collagen Builder... złoto... polecam...
Dorota Nawrocka
Sklep do którego warto wracać!
Sklep, do którego warto wracać!
Od lat korzystam z ich oferty (chyba już ponad 7) i nigdy się nie zawiodłam a czasem nawet zostałam miło zaskoczona :) Bardzo szczerze polecam!
NAJLEPSZA FIRMA Na rynkuuuu... godna zaufania pod każdym względem.. poprostu daje milion gwiazdek.. dziękuję tak bardzoooo...
To już kolejne opakowanie Mass Gainer - u mnie bardzo się sprawdza i nie podrażnia moich wrażliwych jelit.
Bardzo polecam!
Dopiero jak trafiłam na to białko nie miałam problemów jelitowych, dla mnie na słodkość jest okej i nie muszę dodatkowo rzeczy dosładzać bo po wsypaniu odżywki są wystarczająco słodkie , polecam spróbować !
Najwyższy standard usług w sprzedaży produktów zdrowych... naprawdę zdrowych, a nie tylko pod przykrywką.. combo odżywienia.. dzięki wielkie..
Polecam....
Dziękuję za produkt,szybka dostawa ,dobrze zapakowane,syn zadowolony ze zmaku o jakości juz nie wspomnę bo jest pierwsza klasa .Dziękuję
To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Zawsze wszystko szybko i bezproblemowo.
RAW Sport Elite o smaku waniliowym; albo w skutek pomyłki wewnątrz znalazł się inny smak (toffi?), albo ja nie wiem jak smakuje wanilia :D Efekty suplementacji jak zwykle bez zastrzeżeń.
Szybka realizacja zamówienia. Po rozpoczęciu suplementacji poprawa kondycji, widoczne efekty ćwiczeń, lepsze samopoczucie.Polecam❣️
Dziękuję
Wspaniałe jest to, że w ofercie macie Państwo wegańskie odpowiedniki D3. W przeciwnym razie miałabym duże niedobory
Wracam ponownie do tej firmy i jej produktów, niezmiennie zachwyca jakością i obsługa klienta.
Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam 😁
Pyszne białko ryżu brązowego
Pyszne białko z bazą ryżu brązowego w dodatku z kakao. Smakuje jak budyń czekowalowy. Wspaniała nowość dla mnie. Miarka mniejsza niz w bialkach na bazie ryzu, konopii, grochu ale dla mnie nie jest to problem a zaleta.
Szybka dostawa, produkt sprawdzony i regularnie kupowany w sklepie