13 gru 2023
Kształt, gęstość gałązek, kolor, wykonanie.
Można popracować nad formą materiału jutowego( ciut więcej) żeby można było utworzyć bardziej estetyczną formę okrycia stojaka.
Przesyłka miała dotrzeć na 25.04 i nadal jej nie ma...tragedia nawet nie wiadomo kiedy dotrze... Ciekawa jestem czy ktoś wgl tego pilnuje że towar nie dotarł na czas... Co do jakości zobaczymy, bo chciałam wcześniej zareklamować krzesło które miało gwarancję a po wysłaniu zdjęć okazało się że to nie obejmuje naprawy ani gwarancji... A krzesło było używane rok i tylko jedno złapało wade...i nikt nie chciał uznać reklamacji ani wyjść z propozycją na cokolwiek by klient był jakkolwiek zadowolony lub zaopiekowany. Więc ogólnie 1 * jak na opinie słaba interwencja by klient był zadowolony lub wrócił po zakupy ponownie
Ramki katastrofa , wszystko lata nie da rady tego ustawić, ta folia wypada z tych okienek , ten plastik czarna ramka jest miękka. Ciężko ustawić na nie zdjęcia by się trzymały kupy. Jesteś nie zadowoleni. Pieniądze wyrzucone w błoto....
14 paź 2024
Niestety przyszedł nie ten towar. Firma naprawiła błąd ale to dla nas był kłopot tym bardziej że paczki były ciężkie i duże. Musieliśmy dodatkowo czekać na kuriera żeby przywiózł nasze zamówienie i odebrał niewłaściwe.
Źle zrobione dziury pod śrubki, w jednym miejscu w ogóle ich brak. Znacznie utrudniło to złożenie ławeczki.
10 paź 2024
Paczka nie kompletna
10 wrz 2024
Powtarzacie si,e. wysłałem już swoją opinię. Krzesła są sympatyczne, tylko przyszła mi na myśl jedna uwaga. podłokietniki są zbyt wąskie i uwierają w przedramię. Może macie szersze, to kupiłbym i wymienił.
Pozdrawiam.
14 wrz 2024
7 wrz 2024
4 wrz 2024
4 wrz 2024
Parasol niestety niekompletny, bo bez elementu blokującego połączenie dwóch części masztu. Nie zwróciłem na to uwagi w domu, a tu taka niemiła niespodzianka na urlopie...
19 wrz 2024
Niestety towar przyszedł uszkodzony.
13 wrz 2024
Wysłany słaby produkt po użyciu się rozleciał tandetny plastik nie wart zakupu porażka