Dekoprint.pl

2169 reviews since 20 wrz 2022

Ważny od: 25 wrz 2022
dekoprint.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Jakość wykonania produktów jest bardzo wysoko oceniana przez klientów, którzy podkreślają staranność i estetykę. Klienci bardzo pozytywnie oceniają dobry, szybki i bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą na każdym etapie realizacji zamówienia. Możliwość personalizacji projektów oraz wprowadzania zmian jest często doceniana przez klientów. Wielu klientów zwraca uwagę na solidne i eleganckie opakowanie produktów oraz ich bezpieczeństwo podczas transportu. Profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi są szeroko chwalone przez klientów. Klienci pozytywnie oceniają szybkość i bezproblemowość rozwiązywania reklamacji. Pojawiają się drobne uwagi dotyczące produktów.

OpinieDekoprint.pl

Świetny pomysł na prezent dla bliskich

Świetny pomysł na prezent z okazji jubileuszu, urodzin i wielu innych rocznic. Bardzo szybka realizacja zamówienia wraz z super sprawną komunikacją w kwestii projektu, poprawek i zrobienia wszystkiego tak, aby spełniło życzenia klienta. Jestem bardzo zadowolona, jakoś sprawia że upominek prezentuje się bardzo efektownie. Idealna pamiątka. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Bardzo dziękuję za tak pozytywną opinię! Zapraszam po kolejne prezenty. Pozdrawiam - Sebastian.

Prezent na kazda okazje !!!

Po raz kolejny zamowilam krysztalowa statuetke i pomownie jestem zachwycona. Tym razem byl to prezent na Dzien Mamy - mama byla wzruszona i bardzo szczesliwa, szczegolnie dzieki pieknemu wierszykowi wygrawerowanemu na statuetce. Statuetka zostala wykonana przepieknie z ogromna starannoscia i dbaloscia o kazdy detal. To nie jest zwykly present - to pamiatka, ktora zostaje na lata. Z calego serca dziekuje I polecam kazdemu.

Profesjinalizm 100%

Po raz trzeci zamowilam szklana statuetke I po raz kolejny sie nie zawiodlam. Tym razem byla to statuetka na 18 urodziny i efekt koncowy przeszed moje oczekiwania. Wykonanie jest na najwyzszym poziomie - dbalosc o detale, piekne wykonczenie oraz starannie wykonany grawer sprawiaja, ze produkt prezentuje sie wyjatkowo elegancko. To naprawde wspaniala pamiatka na tak wazna okazje. Dziekuje za profesjinalizm, szybka realizacja oraz za to, ze kolejny raz moglam zaufac I otrzymac cos tak wyjatkowego. Z calego serca polecam i na pewno jeszcze wroce.

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Serdecznie polecam Dekoprint! Statuetka wykonana pięknie i z dużą dbałością o szczegóły. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości produktu, jak i świetnego kontaktu oraz ekspresowej realizacji zamówienia. Pełen profesjonalizm!

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Jestem bardzo zadowolona z zakupu statuetki z dedykacją. Wykonanie jest staranne i estetyczne, a efekt końcowy spełnił moje oczekiwania. Na szczególne wyróżnienie zasługuje bardzo szybka i miła obsługa oraz pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji zamówienia. Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Zamowilam zestaw w skrzynce..karafka czach plus dwie szklanki...z dedykacją dla solenizanta na urodziny....zestaw bardzo szybko dotarł do mnie...solidnie zapakowany..zabezpieczony..solenizant bardzo zadowolony..piekny zestaw...polecam ..bardzo dobrze wykonany...szybko zrealizowane zamówienie...

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Profesjonalizm , telefonicznie przekazałam zmiany adresowe , serce jubileuszowe wykonane super , przesyłka dotarła ekspresowo na miejsce.Jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Kolejny raz zamawiam grawerowaną karafkę i kolejny raz jestem zadowolony z akupu w tej, ważne dla mnie, że pabianickiej firmie. Należy popierać lokalny biznes

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Polecam firmę Dekoprint, obsługa bardzo miła, wysyłka ekspresowa, wszystko można ustalić mailowo-telefonicznie, wykonanie statuetek dokładne, eleganckie opakowanie, prezent zachwycił jubilatów!

Present na rocznice slubu

Zamowilam statuetke na rocznice slubu I jestem zachwycona jakoscia wykonana. Szklo jest solidne I eleganckie, a grawer bardzo precyzyjny I czytelny. To juz kolejny moj zakup i za kazdym razem wszystko jest dopracowane w najmniejszym szczegole. Szybka realizacja I swietny kontakt. Pomownie jestem bardzo zadowolona. Dziekuje. Polecany z calego serca!

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Szybko, Solidnie i bezproblemowo!

Solidny dostawca. Zamówienie solidnie zapakowane i dostarczone bez uszkodzeń po za granicę do Niemiec. Bardzo dobry kontakt z dostawcą, profesjonalne podejście do klienta. Produkt wysokiej jakości, jestem bardzo zadowolona. Prezent dla księdza z okazji 30 jubileuszu święceń kapłańskich. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Uważam że wygrawerowanie mogłoby być delikatnie głębiej i mniej delikatnych PODKREŚLAM delikatnych rozbryzgów. Ale prezent totalny BANGER i mega polecam

Cacy- klient zadowolony

Super ❤️ stały i SZYBKI kontakt ze sprzedawcą, każdą zmianę w projekcie graweru grafik nanosił w kilka sekund. Wysyłka następnego dnia (raczej dlatego, że zamówienie było w weekend i czekało do poniedziałku). Zamowilam karafkę, produkt zgodny z opisem, bardzo dokładnie zabezpieczony. Trochę ciężko się zorientować na stronie jeżeli chodzi o wybór konkretnych zestawów (trzeba szukać w wyszukiwarce po kodach o które konkretnie dodatki chodzi), wiec schodzi z zamówieniem trochę dłużej, ale naprawdę warto.

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Polecam usługi dekoprint. Bardzodibry i poziom obsługi klienta, oraz jakość produktów. Szybka, bezproblemowa realizacja.

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Ogólnie rzecz biorąc upominek spełnił moje oczekiwania. Jest piękny szczególnie róża w kryształowym wazonie wygląda obłędnie. Mały minusik co do podstawki. Jest zbyt delikatna do tak ciężkiej różyczki, według mnie powinna być bardziej stabilna. poza tym małym minusikiem jest super. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Bardzo fajna pamiątka, solidne szkło, efekt końcowy bardzo ładny. Polecam również za szybkie wykonanie i przesyłkę.

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego produktu, staranne wykonanie, a do tego porządne opakowanie. Do tego super współpraca na etapie akceptacji projektu, szybkie działanie, wprowadzanie zmian i realizacja. Jestem zadowolona z usługi i polecam

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Wszystko idealnie . Bardzo dobry kontakt z klientem jak i wysoka jakość produktu i usług .

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Duży wybór produktów, przejrzysta strona i łatwe zamawianie. Możliwość personalizacji i podglądu projektu przed realizacją. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Statuetka bardzo ładna, elegancka, dobrze wykonana, pięknie się prezentuje. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl

Bardzo szybka dostawa, solidnie wykonane, w razie reklamacji szybka reakcja. Polecam!

• +48796111555
  • dekoprint.pl
  • sklep@dekoprint.pl
  • Pabianice, POL

Możesz u nas kupić personalizowany prezent na urodziny rocznicę czy imprezę firmową. Wszystko będzie dostosowane do Twoich wymagań.