Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Jakość wykonania produktów jest bardzo wysoko oceniana przez klientów, którzy podkreślają staranność i estetykę. Klienci bardzo pozytywnie oceniają dobry, szybki i bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą na każdym etapie realizacji zamówienia. Możliwość personalizacji projektów oraz wprowadzania zmian jest często doceniana przez klientów. Wielu klientów zwraca uwagę na solidne i eleganckie opakowanie produktów oraz ich bezpieczeństwo podczas transportu. Profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi są szeroko chwalone przez klientów. Klienci pozytywnie oceniają szybkość i bezproblemowość rozwiązywania reklamacji. Pojawiają się drobne uwagi dotyczące produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDekoprint.pl
Świetny pomysł na prezent dla bliskich
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Prezent na kazda okazje !!!
Profesjinalizm 100%
Present na rocznice slubu
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Szybko, Solidnie i bezproblemowo!
Cacy- klient zadowolony
- +48796111555
- dekoprint.pl
- sklep@dekoprint.pl
- Pabianice, POL
Możesz u nas kupić personalizowany prezent na urodziny rocznicę czy imprezę firmową. Wszystko będzie dostosowane do Twoich wymagań.