Sunlovers.pl

Opinie łącznie (1289) Opinie (399) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość okularów, czapek i innych produktów, zwracając uwagę na ich trwałość, staranne wykonanie oraz zgodność z opisem. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, miła i pomocna, z indywidualnym podejściem oraz szybkim rozwiązywaniem problemów. Wiele pozytywnych opinii dotyczy błyskawicznej realizacji zamówień i sprawnej dostawy. Klienci doceniają także szeroki wybór oprawek, kolorów i produktów oraz wygodę i lekkość okularów, co przekłada się na wysoki poziom satysfakcji. Kontakt ze sklepem opisywany jest jako szybki, miły i skuteczny, również w przypadku rozwiązywania pomyłek. Niektórzy klienci wyrażają życzenie większej dostępności wybranych wariantów produktów.

OpinieSunlovers.pl

Zakupiłam fioletową czapkę i komin z dzianiny bawełnianej. Jestem wprost zachwycona! Wszystko cudowne w dotyku, luksusowe w kontakcie ze skórą - a jestem nadwrażliwa na te kwestie. Czapka nie gniecie głowy, nie miażdży grzywki. Komin ogrzał mi szyję w te najgorsze mrozy, ale nic nie podrażnił. Kolor sztosik - mój upragniony fiolecik. Ze szczerego serca polecam każdemu 💖

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Dziękujemy serdecznie za tak piękne słowa! Bardzo się cieszymy, że fioletowa czapka i komin od Sunlovers tak świetnie się u Ciebie sprawdzają. Dbamy, aby nasze produkty były nie tylko stylowe, ale też komfortowe i delikatne dla skóry, szczególnie dla osób wrażliwych. Twój zachwyt jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy! Cieszymy się, że kolor i jakość spełniły Twoje oczekiwania. Miłego dnia życzy Zespół Sunlovers
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dostałam kiedyś od córki w prezencie i polubiłem markę tych okularów... to już 3 sztuka zakupiona. Dobra jakość i cena. Pozdrawiam....

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją lojalność i miłe słowa o naszej marce Sunlovers. Cieszymy się, że nasze okulary spełniają Twoje oczekiwania pod względem jakości i ceny, a także że coraz chętniej do nas wracasz. To dla nas ogromna motywacja, by ciągle oferować produkty, które pokochacie Wy, nasi Klienci. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół Sunlovers
Z całego serca polecam zakupy w Sunlovers! Całokształt obsługi klienta na najwyższym poziomie, szybka dostawa i wspaniały kontakt z Działek Obsługi Klienta :-)

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie Sunlovers! Cieszymy się, że nasza obsługa klienta, szybka dostawa i kontakt z Działem Obsługi spełniły Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każda przesyłka i każdy kontakt z Sunlovers były na najwyższym poziomie, bo Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers

Piękne okulary

Dostawa błyskawiczna,kontakt z firmą idealny. Moja pomyłka w kolorze oprawek szybko i bez problemu rozwiązana. Okulary piękne,polecam.

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej obsługi. W Sunlovers staramy się, aby zakupy były jak najbardziej komfortowe, a szybkie rozwiązanie pomyłek to dla nas priorytet. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z okularów – to dla nas największa nagroda i motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers

Rewelacja!

Okulary są rewelacyjne! Leciutkie, wspaniale chronią oczy - idealnie pasują do mojego charakteru i zaspokaja wszystkie słoneczne potrzeby ☀️

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych okularach! Cieszymy się, że są lekkie, dobrze chronią oczy i idealnie pasują do Twojego stylu. W Sunlovers dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt spełniał wszystkie Wasze słoneczne potrzeby i dodawał energii na co dzień. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers
To już nasze 4 okulary tej firmy, oboje z mężem je bardzo lubimy. Zawsze szybka wysyłka i towar super jakości, polecam!

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo się cieszymy, że kolejne okulary od Sunlovers spełniają Wasze oczekiwania i że oboje tak dobrze je oceniacie. Szybka wysyłka i doskonała jakość to dla nas priorytet, dlatego tak ważne jest dla nas, że doceniacie nasze starania. Dziękujemy za zaufanie i polecenie – to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy. Zespół Sunlovers
Szybka przesyłka, fajny kontakt, dobrze zapakowane, produkt pierwsza klasa ( to już moje 5 ukułaby od sunlovers♥️). Serdecznie polecam!!!

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z produktów Sunlovers i doceniasz zarówno jakość, jak i naszą obsługę. Twoje zaufanie i wielokrotne zakupy są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy za polecenie – to naprawdę dużo dla całego zespołu! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers
portfelik jest przecudny! dokładnie taki jak chciałam :) czekqam aż pojawią sie znowu kolory których teraz nie ma na magazynie ale z tego co mam jestem bardzo zadowolona :) pozdrawiam Klaudia

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Pani Klaudio, Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię na temat portfela marki Chums. Cieszymy się, że spełnił Pani oczekiwania i jest źródłem satysfakcji. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości oraz dostępne w różnorodnych kolorach. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli zaoferować Pani kolejne warianty. Z wyrazami szacunku.
Okulary są świetnej jakości, jestem bardzo zadowolona, kolor cudowny. Mam nadzieję, że posłużą lata

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo się cieszymy, że okulary Sunlovers spełniły Twoje oczekiwania! Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były nie tylko stylowe, ale też trwałe, dlatego takie opinie są dla nas niezwykle ważne. Mamy nadzieję, że będą Ci służyć przez długie lata i codziennie dodawać uroku Twoim stylizacjom. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers
Wszystko super! Strona, zakupy, przesyłka, szybko i sprawnie i bardzo fajne sznurki do okularow!

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakupy na naszej stronie oraz szybkość przesyłki spełniły Twoje oczekiwania. Staramy się, aby Sunlovers dostarczało nie tylko świetne produkty, ale także satysfakcję z każdego etapu zamówienia. Fajnie słyszeć, że sznurki do okularów również przypadły Ci do gustu! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers

Super polaryzacja, super design

Wspaniałe produkty, super design. Pierwsza marka okularów, której jestem wierna od kilku lat! Polaryzacja PETARDA! Kupujemy dla całej rodziny - i babci też! ;)

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Dziękujemy ogromnie za tak wspaniałą opinię! To super, że nasze okulary Sunlovers spełniają Twoje oczekiwania i że jesteś z nami już od kilku lat. Cieszymy się, że polaryzacja działa jak petarda i że cała rodzina, nawet babcia, może korzystać z naszych produktów. To dla nas ogromna motywacja, aby tworzyć okulary nie tylko stylowe, ale i naprawdę skuteczne. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół Sunlovers
Dostawa szybciutka. Wprawdzie nie było kosmetyczki we wzorze, który zamówiłam, ale przemiła pani ze sklepu zadzwoniła i wzięłam inny wzór tego produktu. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości wyrobu, jak i z obsługi. Polecam wszystkim, którzy się zastanawiają.
Bardzo dobre jakościowo okulary, wysyłka szybko i sprawnie.

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie jakości naszych okularów oraz sprawnej wysyłki. W Sunlovers dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt spełniał oczekiwania naszych klientów i trafiał do Was jak najszybciej. Cieszymy się, że jesteś zadowolona i zapraszamy ponownie po kolejne stylowe okulary! Zespół Sunlovers
Obsługa sklepu 5/5 , poprosiłam żeby okulary doszły szybciej niż możliwe było ich dostarczenie i tak się stało. Bardzo dziękuję i polecam sklep .

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszego starania, by dostarczyć okulary szybciej niż planowaliśmy. W Sunlovers dokładamy wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania naszych klientów i cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje wymagania. Zapraszamy ponownie i dziękujemy, że polecasz nasz sklep! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers

Zakup

To już drugie okulary, tym razem dla córki. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Dziękujemy bardzo za kolejny zakup w Sunlovers i za polecenie naszych okularów! Cieszymy się, że zarówno Tobie, jak i Twojej córce nasze produkty odpowiadają i spełniają oczekiwania. W Sunlovers zawsze stawiamy na jakość, komfort i modny design, aby każda para okularów była strzałem w dziesiątkę. Z przyjemnością mamy możliwość towarzyszyć Wam w codziennych, słonecznych przygodach. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers
Polecam ten sklep internetowy z okularami. Duży wybór oprawek, zamówienie zrealizowane szybko, a produkt zgodny z opisem. Wszystko przebiegło bez problemu

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Dzięki za polecenie Sunlovers! Cieszymy się, że nasz duży wybór oprawek i szybka realizacja zamówienia spełniły Twoje oczekiwania. Dokładamy starań, aby każdy produkt był zgodny z opisem i cały proces zakupów przebiegał bez problemów. Takie opinie motywują nas do dalszej pracy i nieustannego dbania o jakość naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers

Okulary petarda!!😊

Okulary petarda!!Zamówiłam dwie pary i jestem mega zadowolona.Myślę że na tych dwóch się nie skończy 😁 Wysyłka ekspresowa.Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo się cieszymy, że okulary od Sunlovers tak bardzo Ci się podobają i że wysyłka spełniła Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna radość, że nasze produkty sprawiają tyle frajdy i że planujesz kolejne zakupy. W Sunlovers dokładamy wszelkich starań, by dostarczać najwyższej jakości okulary i super obsługę – Twoja opinia to dla nas najlepsza nagroda! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers

rzetelna firma

Bardzo duży wybór oprawek, które w rzeczywistości okazały się równie atrakcyjne jak na zdjęciach, a ich jakość jest zgodna z opisem. Firma bardzo rzetelna, szybka wysyłka, towar dobrze i bezpiecznie zapakowany

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Dziękujemy ogromnie za tak miłe słowa! Cieszy nas, że wybór oprawek w Sunlovers spełnił Twoje oczekiwania i że wszystko dotarło do Ciebie w świetnym stanie. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz zapewnić szybką i bezpieczną dostawę. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers

Okulary

Świetna firma i rewelacyjne okulary.

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pochlebną opinię! W Sunlovers dokładamy wszelkich starań, aby nasze okulary nie tylko świetnie wyglądały, ale też były wyjątkowo wygodne i trwałe. Cieszy nas ogromnie, że jesteś zadowolona z produktu i naszej firmy. Twoje słowa motywują nas do dalszej pracy i ciągłego podnoszenia jakości. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sunlovers
bardzo dobre okulary

Odpowiedź ze sklepu Sunlovers.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię o naszych okularach. Cieszymy się, że jesteś z nich bardzo zadowolony! W Sunlovers zawsze stawiamy na wysoką jakość i styl, aby każdy mógł cieszyć się komfortem i modnym wyglądem. Twoje zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy do nas ponownie, bo mamy nadzieję, że nasze produkty będą towarzyszyć Ci w wielu słonecznych momentach. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół Sunlovers