Certyfikat dla Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe

No. XAB26AC6891B43CC361517458DD45BAF2
 

Certyfikat wydany dn.
31.10.2014 r.
Ważny do
30.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe



Bardzo dobry

4.95/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 124 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe ma 590 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
05.10.2018 r.
Data zamówienia
28.09.2018 r.
05.10.2018 r.
Obsługa na najwyższym poziomie :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.09.2018 r.
Data zamówienia
19.09.2018 r.
26.09.2018 r.
Polecam w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.09.2018 r.
Data zamówienia
12.09.2018 r.
21.09.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2018 r.
Data zamówienia
11.08.2018 r.
21.08.2018 r.
OK, OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.08.2018 r.
Data zamówienia
03.08.2018 r.
10.08.2018 r.
super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2018 r.
Data zamówienia
17.07.2018 r.
24.07.2018 r.
jestem zdziwiona że w sklepie z mat. biurowymi dostałam herbatę
4.33
Dobry

Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
09.07.2018 r.
09.07.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
05.07.2018 r.
05.07.2018 r.
Sprawna realizacja zamówienia, duża dostępność produktów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.07.2018 r.
Data zamówienia
04.07.2018 r.
04.07.2018 r.
Firma godna polecenia za jakość asortymentu i przede wszystkim za wysokie standardy obsługi klienta.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
02.07.2018 r.
Jak zawsze na 5+
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
28.06.2018 r.
28.06.2018 r.
pełen profesjonalizm polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
26.06.2018 r.
26.06.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2018 r.
Data zamówienia
25.06.2018 r.
25.06.2018 r.
Świetny kontakt z obsługa, szybka dostawa wszystko na plus.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2018 r.
Data zamówienia
24.06.2018 r.
24.06.2018 r.
Kolejny raz bez zarzutu, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2018 r.
Data zamówienia
22.06.2018 r.
22.06.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona, opieka nad klientem perfekcyjna

dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
21.06.2018 r.
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
19.06.2018 r.
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
19.06.2018 r.
bardzo dobry :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
18.06.2018 r.
Bardzo szybko skompletowane zamówienie, świetna komunikacja z biurem. Niezaprzeczalnie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.06.2018 r.
Data zamówienia
11.06.2018 r.
11.06.2018 r.
dziękuję i pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.06.2018 r.
Data zamówienia
07.06.2018 r.
11.06.2018 r.
bdb
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.06.2018 r.
Data zamówienia
09.06.2018 r.
09.06.2018 r.
wszystko git
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.06.2018 r.
Data zamówienia
07.06.2018 r.
07.06.2018 r.
Towar dostarczany zgodnie z zamówieniem, krótki czas oczekiwania. Reklamacje załatwiane od ręki w sposób bardzo satysfakcjonujący dla klienta.
Polecam zakupy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.06.2018 r.
Data zamówienia
30.05.2018 r.
07.06.2018 r.
git
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2018 r.
Data zamówienia
03.06.2018 r.
06.06.2018 r.
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Pani bardzo miła i cierpliwa. Towar dostarczony w umówionym terminie. Polecam usługi Biuronet-u.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2018 r.
Data zamówienia
18.05.2018 r.
28.05.2018 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.05.2018 r.
Data zamówienia
25.05.2018 r.
25.05.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.05.2018 r.
Data zamówienia
25.05.2018 r.
25.05.2018 r.
Biuronet to niezawodny dostawca :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.05.2018 r.
Data zamówienia
25.05.2018 r.
25.05.2018 r.
dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.05.2018 r.
Data zamówienia
11.05.2018 r.
18.05.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.04.2018 r.
Data zamówienia
17.04.2018 r.
25.04.2018 r.
jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2018 r.
Data zamówienia
16.04.2018 r.
23.04.2018 r.
Wspaniały sklep. Doskonała informacja. Błyskawiczna dostawa. h_M.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2018 r.
Data zamówienia
13.04.2018 r.
20.04.2018 r.
..............................abc
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
10.04.2018 r.
10.04.2018 r.
Świetny sklep. korzystam od kilku lat. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
10.04.2018 r.
10.04.2018 r.
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa następnego dnia. Polecamy - szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2018 r.
Data zamówienia
04.04.2018 r.
06.04.2018 r.
bardzo pozytywny
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
20.03.2018 r.
30.03.2018 r.
Wszytko wspaniale i w pełni profesjonalnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2018 r.
Data zamówienia
19.03.2018 r.
26.03.2018 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
26.03.2018 r.
Szybka dostawa. Miła pomoc.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
26.03.2018 r.
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe opinie klientów

Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe

Zaopatrzenie biur i firm, od 20 lat w Warszawie.

Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 31.10.2014 r.

Szukasz sprawdzonego i zaufanego dostawcy artykułów biurowych, spożywczych i gospodarczych, który pomoże w każdej trudnej sytuacji. Poznaj firmę Biuronet.com Nowoczesny i funkcjonalny sklep internetowy z bardzo bogatą ofertą produktów dla każdego biura i firmy. Sklep otwarty dla wszystkich klientów. Uśmiechnięci i zadowoleni pracownicy dla których potrzeby klienta są na pierwszym miejscu. Jednym słowem - biuroserwis na najwyższym poziomie. Zobacz i skorzystaj, a na pewno polecisz innym

Kontakt
Karczewska 20
04-112 Warszawa
Polska
waldek@biuronet.com
Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe
Sprzedawca
Biuronet.com Waldemar Kęciek
Karczewska 20
04-112 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:013286495
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Waldemar Kęciek
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.