najbardziej pozytywna opinia Jak zawsze- szybka dostawa, duży wybór produktów, świetny kontakt ze Sprzedawcą, życzliwe podejście do klienta....
Czytaj dalej
najbardziej krytyczna opinia Biuronet nie sprzedał mi towaru po cenie wystawionej na stronie internetowej. Uznali że jest błąd po czym napisali że towaru brak :(
Czytaj dalej
Opinie nt. sklepu BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze Dostawa na dany termin Byłoby super gdyby można było od razu wybrać termin dostawy.
Terminowo, bardzo dobrze zapakowane.
dobre ceny i szybka realizacja
POLECAM Jak zawsze- szybka dostawa, duży wybór produktów, świetny kontakt ze Sprzedawcą, życzliwe podejście do klienta....
...polecam ... doskonałej jakości asortyment, przyjazne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia.
Bardzo dobry sprzedawca Polecam , bardzo sprawna i szybka dostawa, bezproblemowy zwrot towaru.
Bardzo szybka dostawa , szeroki asortyment i naprawdę dobre ceny :)
Szybki bezproblemowy kontakt i dostawa. wszystko super
Szybka i sprawna dostawa zamówionego towaru
Opinia Pod każdym względem jest zadowolona.
Wszystko jak zwykle ŚWIETNIE!!
Szybka profesjonalna obsługa
wszystko z porządku,polecam
Opinie zweryfikowane: Podjęto stosowne środki , aby zapewnić, że publikowane opinie pochodzą wyłącznie od konsumentów, którzy rzeczywiście użyli lub zakupili dane produkty lub usługi.
Zaimportowane opinie: Nie wlicza się ich do ogólnej (łącznej) oceny. Nie podjęto żadnych środków weryfikacji.