Certyfikat dla Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe

No. XAB26AC6891B43CC361517458DD45BAF2
 

Certyfikat wydany dn.
31.10.2014 r.
Ważny do
30.10.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe



Bardzo dobry

4.91/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 46 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe ma 638 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
14.11.2019 r.
Data zamówienia
14.11.2019 r.
14.11.2019 r.
Polecam serdecznie usługi tej firmy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2019 r.
Data zamówienia
13.11.2019 r.
13.11.2019 r.
Wszystko bardzo dobrze
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.11.2019 r.
Data zamówienia
25.10.2019 r.
04.11.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.11.2019 r.
Data zamówienia
04.11.2019 r.
04.11.2019 r.
Więcej niż udane zakupy, wzorowo. Marta
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.11.2019 r.
Data zamówienia
30.10.2019 r.
04.11.2019 r.
szybko i sprawnie ; jak zawsze ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.10.2019 r.
Data zamówienia
14.10.2019 r.
14.10.2019 r.
Polecam :) dobre produkty w przystępnych cenach. Dodatkowym atutem jest darmowa dostawa na terenie Warszawy powyżej 200 zł.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
10.10.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2019 r.
Data zamówienia
01.10.2019 r.
01.10.2019 r.
Kolejne bardzo udane zakupy :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2019 r.
Data zamówienia
23.09.2019 r.
01.10.2019 r.
Super jak zwykle Dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.09.2019 r.
Data zamówienia
23.09.2019 r.
25.09.2019 r.
Oceniam zakupy w Państwa sklepie bardzo dobrze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.09.2019 r.
Data zamówienia
16.09.2019 r.
16.09.2019 r.
Polecam, miło szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.09.2019 r.
Data zamówienia
07.09.2019 r.
15.09.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem. Dostawa trzeciego dnia roboczego.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2019 r.
Data zamówienia
11.09.2019 r.
11.09.2019 r.
Super :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
05.09.2019 r.
jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2019 r.
Data zamówienia
05.09.2019 r.
05.09.2019 r.
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
30.08.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2019 r.
Data zamówienia
13.08.2019 r.
20.08.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2019 r.
Data zamówienia
25.07.2019 r.
01.08.2019 r.
Polecam Szybko sprawnie i w miłej atmosferze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.07.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
31.07.2019 r.
Wszystko bardzo dobrze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
30.07.2019 r.
jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Data zamówienia
08.07.2019 r.
16.07.2019 r.
Bardzo mili dostawcy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.07.2019 r.
Data zamówienia
15.07.2019 r.
15.07.2019 r.
Szybka dostawa, towar dobrej jakości, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Data zamówienia
10.07.2019 r.
10.07.2019 r.
Zakupy na ogół dostaję na następny dzień, w razie niejasności zawsze ktoś dzwoni, polecam ten sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Data zamówienia
10.07.2019 r.
10.07.2019 r.
Przesłane morele były czarne - niesmaczne.
3.67
Dobry

Data publikacji
08.07.2019 r.
Data zamówienia
08.07.2019 r.
08.07.2019 r.
Wszystko super, jak zawsze. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.07.2019 r.
Data zamówienia
04.07.2019 r.
04.07.2019 r.
Szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
24.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Sprawny kontakt z biurem obsługi klienta. Szybka dostawa i bardzo miły Pan dostawca. Produkty na ogół dobrej jakości , miałam zastrzeżenia raz odnośnie szufladek na biurku na dokumenty, były dosyć drogie w porównaniu do zwykłych plastikowych , a niestety są krzywe.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2019 r.
Data zamówienia
29.05.2019 r.
06.06.2019 r.
bardzo dobrze
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
26.05.2019 r.
dobry sklep
4.00
Dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
03.05.2019 r.
12.05.2019 r.
Towar zgodny z opisem,szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
25.04.2019 r.
02.05.2019 r.
Wszystko zgodnie z zamówieniem i w terminie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
25.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Czegoś brakowało, zamieniono na coś innego - ale nie o to mi chodziło. Generalnie bardzo dobrze - obsługa, kontakt
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
09.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
09.03.2019 r.
Bardzo sprawna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
06.03.2019 r.
Pełne zadowolenie :) Chciałbym dodatkowo docenić życzliwość.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Sklep profesjonalny Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.03.2019 r.
Data zamówienia
24.02.2019 r.
03.03.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.02.2019 r.
Data zamówienia
16.02.2019 r.
23.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Niemal wszytko ok. Brak informacji o formie i czasie wystawienia faktury. Brak możliwości śledzenia statusu zamówienia. Czas dostawy, jakość towaru i jego zapakowania ok. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
20.02.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
15.02.2019 r.
polecam sklep.
4.67
Bardzo dobry

Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe opinie klientów

Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe

Zaopatrzenie biur i firm, od 20 lat w Warszawie.

Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 31.10.2014 r.

Szukasz sprawdzonego i zaufanego dostawcy artykułów biurowych, spożywczych i gospodarczych, który pomoże w każdej trudnej sytuacji. Poznaj firmę Biuronet.com Nowoczesny i funkcjonalny sklep internetowy z bardzo bogatą ofertą produktów dla każdego biura i firmy. Sklep otwarty dla wszystkich klientów. Uśmiechnięci i zadowoleni pracownicy dla których potrzeby klienta są na pierwszym miejscu. Jednym słowem - biuroserwis na najwyższym poziomie. Zobacz i skorzystaj, a na pewno polecisz innym

Kontakt
Karczewska 20
04-112 Warszawa
Polska
waldek@biuronet.com
Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe
Sprzedawca
Biuronet.com Waldemar Kęciek
Karczewska 20
04-112 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:013286495
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Waldemar Kęciek
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Biuronet.com Artykuły i materiały biurowe.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.