BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze- Logo - Opinie

BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarczeOpinie

: 776Bardzo dobry

4,89

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 31 paź 2014
data aktualizacji: 28 lis 2022
Sklep BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 31 paź 2014
data aktualizacji: 28 lis 2022
Sklep BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze

Opinie zweryfikowana (45) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (776)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


23 gru 2021
Świetny sklep, cudowna, pomocna obsługa. Bardzo dobry kontakt telefoniczny, jak i e-mail. Dostawa zawsze szybko realizowana i na czas. Produkty zróżnicowane cenowo zatem można sobie wybrać artykuły biorąc pod uwagę budżet którym dysponujemy. Sklep godny zaufania i polecenia. Nigdy nie było braków w dostawie. Nie ma problemu również z wymianą towaru jeśli okaże się on nie trafiony.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


25 lut 2022
niższe ceny a tak to wszystko ok
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu BIURONET.COM Artykuły biurowe, spożywcze i gospodarcze

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
7 lis 2022 
Jak zawsze- szybka dostawa, duży wybór produktów, świetny kontakt ze Sprzedawcą, życzliwe podejście do klienta....
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 dni temu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 lis 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
27 paź 2022
Szybki bezproblemowy kontakt i dostawa. wszystko super
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 paź 2022
Szybka i sprawna dostawa zamówionego towaru
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 paź 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 paź 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 wrz 2022 
od P K.
OK
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
31 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 sie 2022 
Mozecie zrobic lepsza cene
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 sie 2022
Cena i szybka realizacja
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
23 gru 2021
Świetny sklep, cudowna, pomocna obsługa. Bardzo dobry kontakt telefoniczny, jak i e-mail. Dostawa zawsze szybko realizowana i na czas. Produkty zróżnicowane cenowo zatem można sobie wybrać artykuły biorąc pod uwagę budżet którym dysponujemy. Sklep godny zaufania i polecenia. Nigdy nie było braków w dostawie. Nie ma problemu również z wymianą towaru jeśli okaże się on nie trafiony.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
27 kwi 2022
Kurierzy sympatyczni, jak nie zastaną nikogo, to przyjadą drugi raz i zawsze dzwonią. Zamówienie skompletowane, wszystko na plus.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 mar 2022
Zawsze wszystko jest szybko i sprawnie realizowane, obsługa klienta też profesjonalna ;) Bardzo polecam!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 lut 2022
... otwartość na potrzeby, ciepła serdeczną obsługa i pomoc, błyskawiczną realizacja zamówienia😁
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 mar 2022
Miła obsługa telefoniczna. Sympatyczny pan dostarcza towary. Czego chcieć więcej:)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 gru 2021 
Polecam. Dpbre ceny i szybki czas realizacji. I pysza czekolada gratis :)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 lut 2022
Świetny kontakt ze sprzedającym. Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
27 gru 2021
Dostawa szybka, towar zgodny z zamówieniem, obsługa bardzo miła
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 maj 2022
Szybka realizacja zamówienia, stały kontakt ze sklepem.
Zgłoś opinię