Agrokom sklep-rolnicze.eu- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 13 kwi 2016
data aktualizacji: 30 mar 2023
Sklep Agrokom sklep-rolnicze.eu został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Agrokom sklep-rolnicze.eu można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 13 kwi 2016

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu Agrokom sklep-rolnicze.eu

Opinie zweryfikowana (138) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (571)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

13 lut 2023
Ekspresowa dostawa, bez żadnych problemów, zamówienie przyszło w komplecie. Nie mam nic do zarzucenia.

najbardziej krytyczna opinia

22 lut 2023
Jedna z zamowionych części przyszła używana.

Opinie nt. sklepu Agrokom sklep-rolnicze.eu

22 lut 2023
Jedna z zamowionych części przyszła używana.
Odpowiedź ze sklepu Agrokom sklep-rolnicze.eu
23 lut 2023
Witam. Niezmiernie nam przykro że jest Pan niezadowolony ze swoich zakupów za 48 zł. To że część nie jest wymalowana czy fabrycznie zapakowana nie znaczy że towar jest używany, Raczej wygląd zakupionych przez Pana pierścieni dystansowych nie ma wpływu na funkcjonalność danego elementu, a ważne jest aby tylko dana część pasowała.
19 gru 2022
Odpowiedź ze sklepu Agrokom sklep-rolnicze.eu
22 gru 2022
Bardzo nam przykro z takiej oceny transakcji. Okazało się że zakupiony przez klienta towar miał błąd w opisie produktu dlatego też klient sam zaproponował że chciałby zwrócić produkt bez ponoszenia dodatkowych kosztów na co oczywiście przystaliśmy i wysłaliśmy list przewozowy do zwrotu. Dostawa do paczkomatu. Na chwilę obecną czekamy na zwrot produktu