rogelli.pl

987 reviews since 27 lut 2019

Ważny od: 19 sie 2022
rogelli.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci często chwalą szybkie i sprawne dostawy. Produkty uznawane są za wysokiej jakości, solidne i warte swojej ceny. Obsługa klienta oceniania jest bardzo pozytywnie za profesjonalizm, uprzejmość i sprawne rozwiązywanie problemów. Proces zwrotu i wymiany produktu przebiega sprawnie i bez problemów, co doceniają klienci. Dodatkowo, klienci doceniają zgodność produktów z opisem, co buduje zaufanie do sklepu. Mimo ogólnie pozytywnych opinii, pojawiają się pojedyncze uwagi na temat zbyt długiego czasu oczekiwania na dostawę. Wielu klientów wspomina także o trudnościach z doborem rozmiaru, wskazując na nieprecyzyjną rozmiarówkę.

Opinierogelli.pl

Może nieco szybszy procesy realizacji. Mamy już taki postęp że firma odległa na moim przykładzie o niecałe 200km daje na doręczenie do 5dbi roboczych.... w razie „prezentu” to tak można się nie wstrzelić 🤷😞
Łącznie to już czwarte spodenki zaczynałem od 4XL, a teraz XL od kilku dni , żadne inne marki nie były az tak wygodne jak te rogelli hero 2
Komunikacja, jeśli nie mają na stanie jakiegoś produktu proponują inny, jeśli nie ma dłużej różnicy w cenie bez dopłacania.
Wszystko zgodnie z opisem. Dostawa do 5 dni jest dostarczona. Jeżeli chodzi o rozmiar to dobrze trzeba się zwymiarować a jak jest dylemat to brać rozmiar większy. Na temat zwrotu towaru to też bez problemu. Zwrot pieniędzy robią po otrzymaniu zwrotu towaru. Polecam

Super!

Szybko, sprawnie i zadowolenie z zakupu😀
Kupiłem trzeci produkt tutaj, a już kolejny Rogelli. Spodnie cienkie Rogelli Core. Super przyjemne, mega wygodne i bardzo wytrzymałe. Zaliczyłem właśnie ostry szlif na bruku. Skóra zdarta, a spodnie bez przetarcia, bez zadrapania.
Dobra jakość produktów, rozmiar ok, trochę trzeba poczekać na niektóre produkty, ale warto. Polecam

• +48606766250
  • www.rogelli.pl