hop-sport.pl

Opinie łącznie (22 557) Opinie (12 812) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i sprawną dostawę. Jakość sprzętu oceniana jest najczęściej pozytywnie, użytkownicy doceniają solidność wykonania. Obsługa klienta jest zazwyczaj bardzo dobrze oceniana – klienci podkreślają szybką, kompetentną pomoc oraz szybkie reakcje na zgłoszenia. Wielu klientów wskazuje także na łatwość montażu sprzętu i intuicyjne instrukcje, a także pozytywnie ocenia stosunek ceny do jakości oraz dbałość o opakowanie i zabezpieczenie przesyłek. Praktyczność i funkcjonalność sprzętu są często wymieniane w pozytywnym kontekście, zwłaszcza jeśli chodzi o przydatne rozwiązania. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące działania kurierów lub opóźnień w dostawie. Niektórzy użytkownicy zwracają uwagę na drobne niedociągnięcia w wykończeniu sprzętu. Zdarzają się pojedyncze sygnały o problemach z komunikacją w obsłudze klienta. Bywa, że instrukcje są nieczytelne lub brakuje niektórych elementów do montażu. Klienci zgłaszają również problemy z fakturami, brakami w potwierdzeniach zakupu, niejasnymi warunkami gwarancji oraz lakonicznymi instrukcjami. Wskazywane są także niedopracowane elementy funkcjonalności sprzętu.

Opiniehop-sport.pl

Zamowiłem ławeczke z wyciągiem. Towar dotarł szybko, oparcie ławeczki było delikatnie wgniecione, zareklamowałem i reakcja była natychmiastowa. Za dwa dni miałem już nowe oparcie, a jak to mówią pierwszy samochód sprzedaje salon, a każdy kolejny serwis, także mimo tej początkowej niedogodności, która zawsze może sie zdarzyć, jestem bardzo zadowolony z produktu i obsługi. Gorąco polecam zakupy w tej firmie.
Zdecydowanie wybór padł na państwa firmę bo macie części zamienne do trampolin a tego brakuje u innych sprzedawców . Już miałem problem kupna batuty z innej firmy ( może i ten sam rozmiar ale mimo tego było ciut większa i dzieci nie mogły już tak poskakać jak na oryginalnej) więc mam nadzieję że tutaj jakby co wszystko będzie super dopasowane jak w oryginale.

Solidny sprzęt i wzorowa logistyka!

Zdecydowanie polecam ten sklep i zestaw żeliwny od Hop-Sport. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a proces dostawy był bardzo przemyślany – całość przyszła w 3 oddzielnych paczkach ze względu na dużą wagę. Dzięki temu przesyłki były dobrze zabezpieczone, nieuszkodzone i łatwiejsze do wniesienia. ​Sam sprzęt jest świetnej jakości. Żeliwne talerze są trwałe i zajmują mało miejsca na gryfie, a zaciski mocno trzymają obciążenie. Trenuje się na nim bardzo komfortowo. Jeśli ktoś szuka porządnego sprzętu do domowej siłowni, który posłuży lata, to ten zestaw jest strzałem w dziesiątkę!

Ławka HS 2090

Sklep Hop-Sport bez zarzutu, szybka wysyłka , otrzymałem również szybką i rzetelną odpowiedź od Pani Anastazji, za którą dziękuję. Co do produktu Ławka HS-2090: Zalety: - wysoka i względnie twarda pianka co jest istotne, nie może być zbyt miękka i niska, bo przy obciążeniu powiedzmy 70 kg tylna część barku oprze się o deskę ławki i pojawi się ból z tyłu barku, tak jak u mnie się stało na innej niby renomowanej ławce. To był główny powód dla czego kupiłem właśnie tą ławkę, ze względu na grubą piankę i okazało się, że jest też odpowiednio twarda. - solidna rama - nowoczesny system zmiany pozycji - ładny design Wady: - trochę niedokładnie spasowana rama, kiedy byłem na etapie skręcania głównej ramy nośnej, to ławka bujała się na nogach po przekątnej, różnica wynosiła jakieś 4mm a w tym przypadku nogi ławki muszą leżeć idealnie na podłożu. Skręciłem tą ławkę w innej kolejności niż w instrukcji i udało się ją „naciągnąć”, teraz jest stabilna. - kolejnym problemem jest oparcie, w jednym z komentarzy innego użytkownika zgłaszał, że oparcie i siedzisko są nie proporcjonalne, teraz wiem o czym pisał. Chodzi o to, że przy wzroście 185cm jak u mnie na płaskiej ławce nie bardzo idzie się położyć na zagłówku, bo wtedy tyłek leży w dołku łączącym siedzisko i oparcie, dlatego na płaskiej ławce trzeba nazwijmy to „zjechać” niżej i nie trzymać głowy z uporam maniaka na tym zagłówku, lecz na tym długim oparciu, ten zagłówek sprawdza się kiedy ustawiamy ławkę w pozycji pionowej, wtedy głowa idealnie na nim się opiera. Ale pojawia się inny problem, że kiedy zjedziemy niżej i całe plecy wraz z tyłkiem są podparte wtenczas wchodzimy barkami w tą szerszą część oparcia ławki czyli tam jest jakieś 33cm (troche za dużo)co może, ale nie musi być problemem. Jeszcze tego nie testowałem, bo mam kontuzję barków po poprzedniej ławce innej firmy. - kiepskiej jakości śruby i pewnie otwory też nie dokładnie spasowane do montażu siedziska i oparcia. Śruby o średnicy jakieś 9,5mm , a otwory 10,0mm nie muszę mówić jak to się wszystko buja :-). - różnice wysokości pomiędzy przodem a tyłem ławki o 1cm , w miejscu gdzie leży głowa jest niżej. Ogólnie kupiłbym jeszcze raz tą ławkę, bo w tej cenie nie ma nic lepszego, poprawię tę wady które wymieniłem i będzie dobrze. Kiedy przeglądałem ławki renomowanych producentów, to już na zdjęciu widziałem cieniutkie pianki przez które uszkodziłem sobie bark, także dziękuję im bardzo. Pozdrawiam

Bieżnia HS-2500LB Aspire - udany zakup, wybrałbym ponownie.

Użytkujemy bieżnie HS-2500LB Aspire od blisko 2 tygodni. Jest cicha. Ma duże wymiary pasa: szerokość 50cm. Łatwo koryguje się naciąg taśmy. Dobrze się składa: można przechowywać pod łóżkiem oraz w pozycji pionowej. Świetna bieżnia do domu. Na miejscu projektantów to tą konstrukcję wykorzystałbym w wyższych modelach. Aż się prosi dodać w niej pomiar aktualnego tętna za pomocą czujników umieszczonych w uchwytach po boku. Bardziej zaawansowane bieżnie składa się tylko w pozycji pionowej i to jest jedna z ich wad. Jakość do ceny: bardzo dobra. Muszę odnotować: przy rozpakowywaniu po jednej stronie pałąku odpadł gumowy odbojnik. Gdybym miał jeszcze raz wybrać bieżnie – kupiłbym ten sam model. Wcześniej przez tydzień testowaliśmy pożyczoną bieżnie o szerokości pasa 40 cm i silniku 1KW. Tamta była głośna a pas za wąski (nie komfortowy).

Brak kluczy do skręcania w zestawie

Expressowa wysyłka, ławeczka świetnie zapakowana, instrukcja składania ok. Ławeczka stabilna, jakość wykonania bardzo dobra (jak za tą cenę). Przy skręcaniu najpierw najlepiej dokręcić rękami (śruby mają w środku tak jakby uszczelkę, dzięki której po skręceniu kluczem wszystko bardzo dobrze się trzyma). Dwa plusy za rękawiczki do ćwiczeń w gratisie i naklejki po naklejeniu których ławeczka wygląda jeszcze lepiej. Ogólnie sprzęt wart swojej ceny. Gorąco polecam sklep jak i sam sprzęt.

Sprzęt zgodny z opisem

Towar bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowany. Instrukcja montażu intuicyjna, nawet dla tych z dwiema lewymi rękami. Sprzęt przetestowany po złożeniu, bez wad. Łatwe rozkładanie i składanie, do pionu, z możliwością łatwego przesuwania na kubeczkach. Fizyka działa. Zobaczymy po dłuższym użytkowaniu. Na teraz polecam. I jeszcze jedno Bardzo cicho pracuje.

Idealnie nie jest ale ogólnie OK

Idealnie nie jest ale ogólnie wszystko OK. Dostawa mocno rozczłonkowana. Kilka paczek przychodziło w różnych dniach. W ostatecznym rozrachunku wszystko się zgadzało pod względem ilości. Co do montażu to zabrakło 2 podkładek i instrukcja montażu mogła by być bardziej wyraźna. Dla technicznego umysłu montaż nie sprawi problemu. Sprzęt ogólnie stabilny i solidny. Jest lepiej niż się spodziewałem.
Szybka dostawa 👍, na minus przed wysłaniem sprawdźcie czy jakość jest ok., tzn. Tulejki plastikowe w prowadnicach rurek, na których są umieszczone figurki piłkarzy, jedna była źle zamocowana, luźna, przy grze wypadały jej dwie części. Poza tym małym drobiazgiem wszystko na „plus”. Stół 👍😁. Mega zabawa

Ok

Zamówienie dotarło i wszystko było w porządku, mimo że przesyłka dotarła uszkodzona i cała oklejona taśmami firmy kurierskiej. Szkoda jednak, że nie ma możliwości sprawdzenia statusu zamówienia ani uzyskania bardziej precyzyjnej informacji mailowej — jeśli proszę o wskazanie konkretnej firmy kurierskiej, oczekuję jasnej odpowiedzi, a nie bardzo ogólnej. Fajnie byłoby, gdyby kontakt z klientem był prowadzony w taki sposób, by czuło się realną opiekę i zaangażowanie. Tyle. Po prostu.
Rower leżący HS-5000L dostarczony zgodnie z zamówieniem. Spełnia swoje zadania jako element codziennego treningu. Panel sterowania mógłby być większy, przez to bardziej czytelny. Pozdrawiam:Jan G. PS. Poproszę o wystawienie faktury i przesłanie na e-maila: zoz.tech1@wp.pl Dane do faktury: Jan Gruszczelak 99-100 Łęczyca ul. M. Konopnickiej 8c/16

Solidna i stabilna ławeczka

Konstrukcja i wykonanie ławeczki na mocny plus ( w tej cenie nie ma opcji znaleźć czegoś lepszego ). Zamawiając obciążenie kompozytowe byłem świadomy gabarytów obciążenia więc też nie mogę nic złego powiedzieć na ten temat. Obciążenia wyglądają na wykonane dość dobrze. Sztanga łamana petarda. Jedynym minusem są plastikowe mocowania ekspandera do ławeczki nie wygląda to na zbyt solidne ale nie ukrywam i tak nie zamierzam z nich korzystać. Zdjęcia w nieogranietej piwnicy póki co i na próbę założone talerze 10 kg na hantle ( wygląda komicznie ale do ogarnięcia ).
Szybka realizacja i sprzęt działa super. Tylko zastanawiam się odnośnie jednej sprawy. Biegałem przez godzinę z prędkością 4 km/h i wykazało mi dystans 4,5 km. Tym samym tempem biegam na zewnątrz na podwórku i wykazuje mi według GPS koło 9 km. Który więc wynik przekłamuję. Nie dostałem rachunku za bieżnię i nie mam podstawy do ewentualnej gwarancji.

Bardzo udany zakup!

Rower super! Wręcz rewelacyjny. Przesyłka doszła mega szybko. Zamówiona ok. 13-14 wtorek a środa 9:17 była dostarczona. Mega szybko! Bardzo dobrze zapakowana. Rower zakupiony dla osób 50+ i 85. Dla wszystkich idealny! Stabilny, super w użyciu. Dziękuję i do kolejnego zakupu.
Cały sprzęt jest w porządku ale rozstaw podpór sztangi mógłby byś ciut szerszy albo szerokość rozstawu regulowana w jakimś zakresie bo trzeba poprawiać chwyt z podniesioną sztangą co przy większym obciążeniu jest kłopotliwe. Generalnie bardzo fajny i wszechstronny sprzęt dla początkujących i mniej zaawansowanych.
Towar otrzymałam już na drugi dzień. Był profesjonalnie zapakowany, ponadto podobało mi się to że ciężar został rozłożony do trzech paczek i nie stwarzało to większego problemu przy przenoszeniu. Zamówiłam towar dla dwudziestolatka, ucieszył się z tak szybkiej. dostawy.

Kettlebell 24 kg

Kupiłem dwie kule 24 kg – świetny kawał żelaza. Dokładnie to, czego potrzeba do solidnego, męskiego treningu siłowego. Ktoś pisał, że uchwyt jest za gruby – moim zdaniem jest idealny. Jeśli ktoś chce budować siłę i masę, nie ma co narzekać na takie rzeczy. Sprzęt bardzo dobry, polecam.
Syn zachwycony a to najważniejsze. Łatwy montaż i fajne wykonanie elementów. Przydałaby się klucz, znaczy dwa ale to nie problem tak po prostu z lenistwa. Fajnie opisana instrukcja. Na minus jedynie to że otwory na bolce blokujące ( te z Kuleczką) są za duże i za każdym razem istnieje obawa że wypadną i ławka złoży się. Ogólnie sprzęt godny polecenia. Polecam.
Najpierw hantle teraz kupiona klatka wszystko naprawde syper zapakowane i super opisane Co do klatki teoszke bym pozmienial opcji w tej klatce ale za 1300zl naprawde super wykonanie ,profil masywny i mysle ze wytrzyma wieksze obciazenie niz jest opisane Do domowej silwoni naprawde sie sprawdzi Polecam w 100%
Sprzęt super, ale 5 paczek pod jeden adres w DPD jest traktowane jako wielopak i jak suma przekracza 31 kg to niestety trzeba po nie schodzić na dół bo kurier nie wniesie. Warto zwrócić na to uwagę lub proponować nieco droższą dostawę z wniesieniem jako opcje do wyboru.