Opinie łącznie (25 759) Opinie (15 146) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (15 146) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 paź 2012

hop-sport.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Większość klientów podkreśla solidność, trwałość i wysoką jakość wykonania sprzętu. Opinie o montażu są przeważnie pozytywne – klienci chwalą intuicyjne lub dobrze opisane instrukcje. Obsługa klienta i kontakt z firmą oceniane są bardzo wysoko, szczególnie szybkie reakcje na reklamacje i pomoc przy problemach. Klienci często podkreślają bardzo korzystny stosunek jakości do ceny oraz atrakcyjne ceny wybranych produktów. Przesyłki w większości przypadków są bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane, co często spotyka się z uznaniem klientów. Instrukcje montażu i obsługi są często chwalone za klarowność i intuicyjność. Sporadycznie pojawiają się uwagi do firm kurierskich. Bywają pojedyncze uwagi do detali wykończenia lub materiałów. Sporadycznie pojawiają się trudności techniczne lub niedopasowane elementy przy montażu. Niekiedy pojawiają się zastrzeżenia do komunikacji mailowej. Pojawiają się też uwagi o braku precyzji lub błędach w oznaczeniach instrukcji.

Opiniehop-sport.pl

+cena, łatwy montaż, szybkość dostawy, wielofunkcyjność

Super. Zamówienie przyszło po 3 dniach (za pobraniem). Wszystko tak jak zostało zamówione. Minusy - talerze obciążeniowe przyszły w popsutych kartonach, podczas montażu części jeden element miał zbyt mały otwór przez który miała przejść śruba (przy etapie spawania kawałek metalu zalepił otwór) natomiast przy pomocy wiertarki udało się wyeliminować ten problem. Instrukcja złożenia prosta, ława stoi, troszkę się chwieje przy niektórych ćwiczeniach, ale uważam że za te pieniądze warto ją kupić, zdecydowanie zachęca do aktywności fizycznej.
Szybka i sprawna obsługa. Stół bilardowy mimo że przychodzi w drobnych częściach to jest bardzo łatwy do złożenia i sam złożyłem go 2 godziny. Do obrócenia potrzebne 2 silne osoby lub 4 słabsze :) Niestety nakładka cybegaj jest słaba bo krążek lata po niej słabo, bramki są mega słabe bo są za małe i przykręcone na ślizgu zamiast wyfrezowanego otworu w ramie a sama nakładka nie jest dopasowana rozmiarem do stołu bo jest mniejsza i trzeba daleko sięgać.
Zakupiona drabinka wraz z akcesoriami spełnia oczekiwania właściciela. Wszystko dobrze zapakowane, szybko wysłane i dostarczone. Instrukcja montażu intuicyjna, bez problemu sobie z tym poradziliśmy. Brakuje jedynie opisu/numerów przy elementach montażowych takich jak śruby, podkładki i nakrętki, ale można sobie poradzić i bez tego. Podsumowując całość, cenę, czas wysyłki, czas dostawy, jakość sprzętu z spokojnie mogę dać 6 z małym minusem.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Realizacja zamówienia i dostawa były błyskawiczne. Orbitrek dotarł perfekcyjnie zabezpieczony, dzięki czemu wszystko było w idealnym stanie. Ogromnym plusem jest czytelna instrukcja montażu – wszystkie śrubki i elementy zostały świetnie posegregowane, a w zestawie znajdują się potrzebne narzędzia. Nawet nie mając w domu wkrętarki czy własnych kluczy, bez problemu można złożyć go samemu. Sam orbitrek jest rewelacyjny – solidny, bardzo cichy i pracuje płynnie. Ćwiczenia są naprawdę przyjemne, a co najważniejsze… w końcu zmotywował mnie do regularnej aktywności! Świetny sprzęt w bardzo dobrej cenie. Zdecydowanie polecam! ⭐⭐⭐⭐⭐

Szybko, sprawnie, ale z miejscem na ulepszenia

Tempo wysyłki było przyjemnie zaskakujące. Trampolina jest ciut większa, niż się spodziewaliśmy, jednakże to już nasza własna wina, ale... Niektóre fragmenty instrukcji mogły by być bardziej precyzyjne, a niektóre wręcz "poprawniejsze", bo dla pełnej funkcjonalności musiałem zastosować rozwiązania inne niż wskazane. Dodatkowo jeden z elementów siatki zabezpieczającej był odrobinę za długi - na tyle, że umieszczenie tam końcówki na pałąk, było niemożliwe do przeprowadzenia w instrukcjowy sposób. Na szczęście udało się to obejść. Opinia na razie na etapie rozkładania i składania, ale w kwestii użytkowania, wnioskując po minach głównych zainteresowanych, też jest dobrze.

Jakbym się przesiadła z malucha do mercedesa…

Przeszłam na nią z bieżni która była o wymiarach 40/100. Teraz rozumiem powiedzenie o przesiądzieniu się z malucha do mercedesa, bo tak się właśnie czuję używając tej bieżni… Szacun dla wcześniejszej bieżni, bo dzięki niej schudłam ponad 20 kg. 😁Ta bieżnia nie zajmuje dużo więcej miejsca niż tamta, ale ma szerszy i dłuższy pas, co daje właśnie ten luksus, że nie muszę się bać wywrotki. Bardzo łatwo się składa i rozkłada. „Idzie” do mnie jeszcze tej samej firmy mata pod bieżnię, kupiłam w tym samym sklepie.
Bieżnie mam tydzień, wszystko działa. Ale jak ktoś szuka bieżni którą łatwo się składa to nie ten model. To jest duża i solidna konstrukcja która waży 57 kg. Kobieta sama nie jest w stanie złożyć ją i postawić tak jak to pokazuje film reklamowy, albo wsunąć pod łóżko to bzdura kompletna ,ponadto przykręcanie kolumny nie jest takie proste jak to pokazuję filmiki. W moim modelu nie ma możliwości pomiaru tętna ,chyba że poprzez bluetootha ale trzeba mieć dodatkowo pas. Szczerze gdybym uważniej przeczytał opis to bym kupił coś innego mniejszego i za mniejsze pieniądze. Waga z opakowaniem 67 kg całe szczęście że dokupiłem wniesienie bo byłby dramat.
Zamówiłem ławkę oraz drążek. Obie rzeczy wykonane bardzo dobrze jak za taką cenę. Sztangi oraz hantle solidnie wykonane. Na ławeczce naprawdę wiele można zrobić. Jedyny mankament: kiedy ćwiczysz na ławce prostej większym ciężarem trzeba odkręcić uchwyty do rozpiętek gdyż zawadzają ale odkręcenie trwa sekund parę. Na plus oczywiście expresowa Dostawa. Jestem zadowolony ze sprzętu.
Recenzja Klatka treningowa HS-2090K: To moje kolejne udane zakupy w HOP-SPORT (bieżnia, ławeczka, gryf 120cm, zestaw obciążeń żeliwnych). Szkoda tylko, że na stronie hop-sport.pl nie ma tradycyjnego panelu klienta z opcją rejestracji konta, logowania., itp. . Na początek – na instrukcji jest napisane/narysowane : „montaż 30 min. – 2 osoby”. Pół godziny to mało żeby to wszystko …rozpakować . Montaż trwa kilka godzin ze swoimi kluczami bo z tymi w zestawie to pewnie jeszcze dłużej . Zalety: - nieprawdopodobna cena , za klatkę rack z suwnicą Smitha i dwoma wyciągami. Cena ponad 2 tysiące (po rabatach) jest fantastyczna (w porównywalnych modelach u konkurencji cena to nie kilkaset tylko kilka tysięcy złotych więcej)!!! - suwnicą Smitha na łożyskach!! nie tulejach ślizgowych. - wyciąg: niezależne wyciągi z regulacją wysokości - przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona . Więcej zalet nie będę wypisywał bo wszystko jest na stronie producenta ( chociaż o łożyskach liniowych nie ma ani słowa a to jedna z najważniejszych cech HS-2090K) Wady: - duży luz na łożyskach w Suwnicy, -Suwnica nie jest do samej ziemi (prowadnice kończą się około 60 cm nad podłogą jakby były dodatkowe 40cm dłuższe byłoby lepiej. ) - linki wyciągu nawet przy mocnym naciągnięciu się skręcają, ale wymieniłem na linkę stalową 4mm (koszt 30zł) i działa super, nic się nie skręca. - klatka jest dość wysoka i przy niższych pomieszczeniach może być trudne podciąganie na drążku - gryf średnica 25mm Podsumowanie: Za te pieniądze nawet przy tych wadach co wypisałem (co nie znaczy, że sprzęt za parę tysięcy więcej nie ma wad) taki sprzęt to super sprawa. Polecam! Warto. ocena 4,5
zakup: Wioślarz magnetyczny HS-030R Boost złoty. Przesyłka szybka, porządnie opakowana. Montaż prosty. Obsługa prima sort ! Dobrze jest kupić sobie matę wygłuszającą lub podkładki ponieważ przy użytkowaniu odgłos przenosi się w pionie na niższą kondygnację. Po pierwszym użytkowaniu wszystko jest w porządku.
Jesteśmy pod wrażeniem otrzymanej przesyłki. Trampolina spełniła nasze oczekiwania. Jest absolutnym hitem! Niesamowita kolorystyka. Połączenie czerni z nutą zieleni świetnie się komponuje w ogrodzie. Poza tym siatka wewnętrzna daje poczucie bezpieczeństwa i lepszej zabawy! Kształt dyni jest dodatkowym atutem wizualnym. Dzieciaki szaleją i nie chcą z niej schodzić.

Solidna bieżnia

Po pierwszych kontaktach z bieżnią moje wrażenia są bardzo pozytywne. Wymiary są odpowiednie a dostępne programy treningowe bogate. Na szczególne wyróżnienie zasługuje solidny, ciężki korpus (raczej do użytku stacjonarnego) oraz sterowanie pilotem i przyciskami . To był mój dobry wybór.
Jestem po operacji i od dawna marzyłam żeby zakupić ten sprzęt tzn. steper i rower stacjonarny .Gdyż nie zawsze warunki atmosferyczne pozwalają na spacery ,czy wędrówki, a dzięki tym urządzeniom będę mogła codziennie ćwiczyć w domu. Jestem bardzo zadowolona ,że zamówiony sprzęt spełnił moje oczekiwania.
Zamowiłem ławeczke z wyciągiem. Towar dotarł szybko, oparcie ławeczki było delikatnie wgniecione, zareklamowałem i reakcja była natychmiastowa. Za dwa dni miałem już nowe oparcie, a jak to mówią pierwszy samochód sprzedaje salon, a każdy kolejny serwis, także mimo tej początkowej niedogodności, która zawsze może sie zdarzyć, jestem bardzo zadowolony z produktu i obsługi. Gorąco polecam zakupy w tej firmie.
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Hop-Sport. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, przesyłka dotarła szybko i była dobrze zabezpieczona. Produkt jest zgodny z opisem, solidnie wykonany i spełnia moje oczekiwania. Kontakt ze sklepem przebiegł bez problemów. Zdecydowanie polecam zakupy w Hop-Sport!
Zdecydowanie wybór padł na państwa firmę bo macie części zamienne do trampolin a tego brakuje u innych sprzedawców . Już miałem problem kupna batuty z innej firmy ( może i ten sam rozmiar ale mimo tego było ciut większa i dzieci nie mogły już tak poskakać jak na oryginalnej) więc mam nadzieję że tutaj jakby co wszystko będzie super dopasowane jak w oryginale.

Solidny sprzęt i wzorowa logistyka!

Zdecydowanie polecam ten sklep i zestaw żeliwny od Hop-Sport. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a proces dostawy był bardzo przemyślany – całość przyszła w 3 oddzielnych paczkach ze względu na dużą wagę. Dzięki temu przesyłki były dobrze zabezpieczone, nieuszkodzone i łatwiejsze do wniesienia. ​Sam sprzęt jest świetnej jakości. Żeliwne talerze są trwałe i zajmują mało miejsca na gryfie, a zaciski mocno trzymają obciążenie. Trenuje się na nim bardzo komfortowo. Jeśli ktoś szuka porządnego sprzętu do domowej siłowni, który posłuży lata, to ten zestaw jest strzałem w dziesiątkę!

Prezentem dla męża…

Moje zamówienie było prezentem dla męża i muszę przyznać, że wszystko przebiegło pomyślnie i sprawnie. Sprzęt bardzo dobrej jakości, mąż zadowolony 😁 Solidnie zabezpieczona przesyłka do tego szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam i myślę, że to nie będzie ostatni zakup z tego sklepu.
Szybka realizacja, bezpieczne pakowanie, przy poprzednim zamówieniu dobry kontakt. Brakuje mi tylko konta użytkownika w sklepie, nie mam historii zamówień + zamawianie takie na maila "od tak" za dość spore kwoty za sprzęt, nie budzi zaufania.

Jak sprzęt fitness to tylko od Hop-sport

Sprzęt solidny i komfortowy w użytkowaniu. Paczka została spakowana w wzorcowy sposób i przetrwała barbarzyńskie wnoszenie jej na drugie piętro przez fatalnych kurierów. Kontakt z firmą również godny uznania. 10/10.

hop-sport.pl

Sklep internetowy Hop-Sport dedykowany jest wszystkim tym, którzy chcą stworzyć własną, domową strefę aktywnego wypoczynku. Oferujemy naszym klientom sprzęt fitness, maszyny oraz akcesoria wysokiej k...