hop-sport.pl

Opinie łącznie (24 134) Opinie (13 802) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową i sprawną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Większość pozytywnie ocenia jakość sprzętu, docenia czytelność instrukcji i łatwość montażu. Obsługa klienta zbiera pochwały za szybkie reakcje na reklamacje i miły kontakt. Klienci podkreślają atrakcyjny stosunek jakości do ceny, korzystne promocje, funkcjonalność oraz praktyczne cechy sprzętu, takie jak łatwe składanie, regulacje i kompaktowe rozmiary. Doceniane jest także staranne zapakowanie produktów oraz sprawna realizacja reklamacji i szybkie dosyłki brakujących lub uszkodzonych elementów. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze uwagi do pracy kurierów. Część klientów wskazuje na drobne wady konstrukcyjne lub wykończeniowe sprzętu. Zdarzają się również niejasności w instrukcjach lub brakujące czy niedopasowane elementy montażowe. Nieliczne opinie dotyczą uszkodzeń produktów podczas transportu oraz pojedynczych przypadków braku odpowiedzi lub zamieszania w obsłudze klienta.

Opiniehop-sport.pl

Zakupiona drabinka wraz z akcesoriami spełnia oczekiwania właściciela. Wszystko dobrze zapakowane, szybko wysłane i dostarczone. Instrukcja montażu intuicyjna, bez problemu sobie z tym poradziliśmy. Brakuje jedynie opisu/numerów przy elementach montażowych takich jak śruby, podkładki i nakrętki, ale można sobie poradzić i bez tego. Podsumowując całość, cenę, czas wysyłki, czas dostawy, jakość sprzętu z spokojnie mogę dać 6 z małym minusem.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Realizacja zamówienia i dostawa były błyskawiczne. Orbitrek dotarł perfekcyjnie zabezpieczony, dzięki czemu wszystko było w idealnym stanie. Ogromnym plusem jest czytelna instrukcja montażu – wszystkie śrubki i elementy zostały świetnie posegregowane, a w zestawie znajdują się potrzebne narzędzia. Nawet nie mając w domu wkrętarki czy własnych kluczy, bez problemu można złożyć go samemu. Sam orbitrek jest rewelacyjny – solidny, bardzo cichy i pracuje płynnie. Ćwiczenia są naprawdę przyjemne, a co najważniejsze… w końcu zmotywował mnie do regularnej aktywności! Świetny sprzęt w bardzo dobrej cenie. Zdecydowanie polecam! ⭐⭐⭐⭐⭐

Szybko, sprawnie, ale z miejscem na ulepszenia

Tempo wysyłki było przyjemnie zaskakujące. Trampolina jest ciut większa, niż się spodziewaliśmy, jednakże to już nasza własna wina, ale... Niektóre fragmenty instrukcji mogły by być bardziej precyzyjne, a niektóre wręcz "poprawniejsze", bo dla pełnej funkcjonalności musiałem zastosować rozwiązania inne niż wskazane. Dodatkowo jeden z elementów siatki zabezpieczającej był odrobinę za długi - na tyle, że umieszczenie tam końcówki na pałąk, było niemożliwe do przeprowadzenia w instrukcjowy sposób. Na szczęście udało się to obejść. Opinia na razie na etapie rozkładania i składania, ale w kwestii użytkowania, wnioskując po minach głównych zainteresowanych, też jest dobrze.
Bieżnie mam tydzień, wszystko działa. Ale jak ktoś szuka bieżni którą łatwo się składa to nie ten model. To jest duża i solidna konstrukcja która waży 57 kg. Kobieta sama nie jest w stanie złożyć ją i postawić tak jak to pokazuje film reklamowy, albo wsunąć pod łóżko to bzdura kompletna ,ponadto przykręcanie kolumny nie jest takie proste jak to pokazuję filmiki. W moim modelu nie ma możliwości pomiaru tętna ,chyba że poprzez bluetootha ale trzeba mieć dodatkowo pas. Szczerze gdybym uważniej przeczytał opis to bym kupił coś innego mniejszego i za mniejsze pieniądze. Waga z opakowaniem 67 kg całe szczęście że dokupiłem wniesienie bo byłby dramat.

Jakbym się przesiadła z malucha do mercedesa…

Przeszłam na nią z bieżni która była o wymiarach 40/100. Teraz rozumiem powiedzenie o przesiądzieniu się z malucha do mercedesa, bo tak się właśnie czuję używając tej bieżni… Szacun dla wcześniejszej bieżni, bo dzięki niej schudłam ponad 20 kg. 😁Ta bieżnia nie zajmuje dużo więcej miejsca niż tamta, ale ma szerszy i dłuższy pas, co daje właśnie ten luksus, że nie muszę się bać wywrotki. Bardzo łatwo się składa i rozkłada. „Idzie” do mnie jeszcze tej samej firmy mata pod bieżnię, kupiłam w tym samym sklepie.
Zamówiłem ławkę oraz drążek. Obie rzeczy wykonane bardzo dobrze jak za taką cenę. Sztangi oraz hantle solidnie wykonane. Na ławeczce naprawdę wiele można zrobić. Jedyny mankament: kiedy ćwiczysz na ławce prostej większym ciężarem trzeba odkręcić uchwyty do rozpiętek gdyż zawadzają ale odkręcenie trwa sekund parę. Na plus oczywiście expresowa Dostawa. Jestem zadowolony ze sprzętu.
Recenzja Klatka treningowa HS-2090K: To moje kolejne udane zakupy w HOP-SPORT (bieżnia, ławeczka, gryf 120cm, zestaw obciążeń żeliwnych). Szkoda tylko, że na stronie hop-sport.pl nie ma tradycyjnego panelu klienta z opcją rejestracji konta, logowania., itp. . Na początek – na instrukcji jest napisane/narysowane : „montaż 30 min. – 2 osoby”. Pół godziny to mało żeby to wszystko …rozpakować . Montaż trwa kilka godzin ze swoimi kluczami bo z tymi w zestawie to pewnie jeszcze dłużej . Zalety: - nieprawdopodobna cena , za klatkę rack z suwnicą Smitha i dwoma wyciągami. Cena ponad 2 tysiące (po rabatach) jest fantastyczna (w porównywalnych modelach u konkurencji cena to nie kilkaset tylko kilka tysięcy złotych więcej)!!! - suwnicą Smitha na łożyskach!! nie tulejach ślizgowych. - wyciąg: niezależne wyciągi z regulacją wysokości - przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona . Więcej zalet nie będę wypisywał bo wszystko jest na stronie producenta ( chociaż o łożyskach liniowych nie ma ani słowa a to jedna z najważniejszych cech HS-2090K) Wady: - duży luz na łożyskach w Suwnicy, -Suwnica nie jest do samej ziemi (prowadnice kończą się około 60 cm nad podłogą jakby były dodatkowe 40cm dłuższe byłoby lepiej. ) - linki wyciągu nawet przy mocnym naciągnięciu się skręcają, ale wymieniłem na linkę stalową 4mm (koszt 30zł) i działa super, nic się nie skręca. - klatka jest dość wysoka i przy niższych pomieszczeniach może być trudne podciąganie na drążku - gryf średnica 25mm Podsumowanie: Za te pieniądze nawet przy tych wadach co wypisałem (co nie znaczy, że sprzęt za parę tysięcy więcej nie ma wad) taki sprzęt to super sprawa. Polecam! Warto. ocena 4,5
Jesteśmy pod wrażeniem otrzymanej przesyłki. Trampolina spełniła nasze oczekiwania. Jest absolutnym hitem! Niesamowita kolorystyka. Połączenie czerni z nutą zieleni świetnie się komponuje w ogrodzie. Poza tym siatka wewnętrzna daje poczucie bezpieczeństwa i lepszej zabawy! Kształt dyni jest dodatkowym atutem wizualnym. Dzieciaki szaleją i nie chcą z niej schodzić.
Zamowiłem ławeczke z wyciągiem. Towar dotarł szybko, oparcie ławeczki było delikatnie wgniecione, zareklamowałem i reakcja była natychmiastowa. Za dwa dni miałem już nowe oparcie, a jak to mówią pierwszy samochód sprzedaje salon, a każdy kolejny serwis, także mimo tej początkowej niedogodności, która zawsze może sie zdarzyć, jestem bardzo zadowolony z produktu i obsługi. Gorąco polecam zakupy w tej firmie.
Zdecydowanie wybór padł na państwa firmę bo macie części zamienne do trampolin a tego brakuje u innych sprzedawców . Już miałem problem kupna batuty z innej firmy ( może i ten sam rozmiar ale mimo tego było ciut większa i dzieci nie mogły już tak poskakać jak na oryginalnej) więc mam nadzieję że tutaj jakby co wszystko będzie super dopasowane jak w oryginale.

Solidny sprzęt i wzorowa logistyka!

Zdecydowanie polecam ten sklep i zestaw żeliwny od Hop-Sport. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a proces dostawy był bardzo przemyślany – całość przyszła w 3 oddzielnych paczkach ze względu na dużą wagę. Dzięki temu przesyłki były dobrze zabezpieczone, nieuszkodzone i łatwiejsze do wniesienia. ​Sam sprzęt jest świetnej jakości. Żeliwne talerze są trwałe i zajmują mało miejsca na gryfie, a zaciski mocno trzymają obciążenie. Trenuje się na nim bardzo komfortowo. Jeśli ktoś szuka porządnego sprzętu do domowej siłowni, który posłuży lata, to ten zestaw jest strzałem w dziesiątkę!

Prezentem dla męża…

Moje zamówienie było prezentem dla męża i muszę przyznać, że wszystko przebiegło pomyślnie i sprawnie. Sprzęt bardzo dobrej jakości, mąż zadowolony 😁 Solidnie zabezpieczona przesyłka do tego szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam i myślę, że to nie będzie ostatni zakup z tego sklepu.

Ławka HS 2090

Sklep Hop-Sport bez zarzutu, szybka wysyłka , otrzymałem również szybką i rzetelną odpowiedź od Pani Anastazji, za którą dziękuję. Co do produktu Ławka HS-2090: Zalety: - wysoka i względnie twarda pianka co jest istotne, nie może być zbyt miękka i niska, bo przy obciążeniu powiedzmy 70 kg tylna część barku oprze się o deskę ławki i pojawi się ból z tyłu barku, tak jak u mnie się stało na innej niby renomowanej ławce. To był główny powód dla czego kupiłem właśnie tą ławkę, ze względu na grubą piankę i okazało się, że jest też odpowiednio twarda. - solidna rama - nowoczesny system zmiany pozycji - ładny design Wady: - trochę niedokładnie spasowana rama, kiedy byłem na etapie skręcania głównej ramy nośnej, to ławka bujała się na nogach po przekątnej, różnica wynosiła jakieś 4mm a w tym przypadku nogi ławki muszą leżeć idealnie na podłożu. Skręciłem tą ławkę w innej kolejności niż w instrukcji i udało się ją „naciągnąć”, teraz jest stabilna. - kolejnym problemem jest oparcie, w jednym z komentarzy innego użytkownika zgłaszał, że oparcie i siedzisko są nie proporcjonalne, teraz wiem o czym pisał. Chodzi o to, że przy wzroście 185cm jak u mnie na płaskiej ławce nie bardzo idzie się położyć na zagłówku, bo wtedy tyłek leży w dołku łączącym siedzisko i oparcie, dlatego na płaskiej ławce trzeba nazwijmy to „zjechać” niżej i nie trzymać głowy z uporam maniaka na tym zagłówku, lecz na tym długim oparciu, ten zagłówek sprawdza się kiedy ustawiamy ławkę w pozycji pionowej, wtedy głowa idealnie na nim się opiera. Ale pojawia się inny problem, że kiedy zjedziemy niżej i całe plecy wraz z tyłkiem są podparte wtenczas wchodzimy barkami w tą szerszą część oparcia ławki czyli tam jest jakieś 33cm (troche za dużo)co może, ale nie musi być problemem. Jeszcze tego nie testowałem, bo mam kontuzję barków po poprzedniej ławce innej firmy. - kiepskiej jakości śruby i pewnie otwory też nie dokładnie spasowane do montażu siedziska i oparcia. Śruby o średnicy jakieś 9,5mm , a otwory 10,0mm nie muszę mówić jak to się wszystko buja :-). - różnice wysokości pomiędzy przodem a tyłem ławki o 1cm , w miejscu gdzie leży głowa jest niżej. Ogólnie kupiłbym jeszcze raz tą ławkę, bo w tej cenie nie ma nic lepszego, poprawię tę wady które wymieniłem i będzie dobrze. Kiedy przeglądałem ławki renomowanych producentów, to już na zdjęciu widziałem cieniutkie pianki przez które uszkodziłem sobie bark, także dziękuję im bardzo. Pozdrawiam
Przesiadłem się z magnetycznego Thunder, różnica jest zauważalna. Jest w miarę mały, super opcja składania, delikatnie skrzypiał na początku z jednej strony ale już po pierwszym treningu mu przeszło. Prosty intuicyjny montaż. Jak najbardziej zadowolony. Polecam to urządzenie szczególnie w tej klasie cenowej.

Ogólnie bardzo dobra jakość w tej cenie - są małe minusy

Ogólnie bardzo dobra jakość w tej cenie. Minusy - brak łączników w ocynku - będzie z czasem rdzewieć. Siatka miejscami do poprawki, bo się odpruła od taśmy. Za krórki sznurek do przywiązania siatki. Drabinka nic nie warta, taka zabawka na start, ale ani to stabilne ani wygodne.
Szybka wysylka, dobrze zapakowana. Jakość stołu 8/10 (stół bilardowy ogólnie trzyma się kupy ale jakość płyt zastosowanych w konstrukcji pozostawia wiele do życzenia, nakładka na stół dobrej jakości alea bardzo ostre, nie wyszlifowane obrzeża i naprawdę łatwo się skaleczyć). Niemniej w tych pieniądzach nie spodziewałem się czegoś więcej. Sklep ogólnie polecam.

Bieżnia HS-2500LB Aspire - udany zakup, wybrałbym ponownie.

Użytkujemy bieżnie HS-2500LB Aspire od blisko 2 tygodni. Jest cicha. Ma duże wymiary pasa: szerokość 50cm. Łatwo koryguje się naciąg taśmy. Dobrze się składa: można przechowywać pod łóżkiem oraz w pozycji pionowej. Świetna bieżnia do domu. Na miejscu projektantów to tą konstrukcję wykorzystałbym w wyższych modelach. Aż się prosi dodać w niej pomiar aktualnego tętna za pomocą czujników umieszczonych w uchwytach po boku. Bardziej zaawansowane bieżnie składa się tylko w pozycji pionowej i to jest jedna z ich wad. Jakość do ceny: bardzo dobra. Muszę odnotować: przy rozpakowywaniu po jednej stronie pałąku odpadł gumowy odbojnik. Gdybym miał jeszcze raz wybrać bieżnie – kupiłbym ten sam model. Wcześniej przez tydzień testowaliśmy pożyczoną bieżnie o szerokości pasa 40 cm i silniku 1KW. Tamta była głośna a pas za wąski (nie komfortowy).

Brak kluczy do skręcania w zestawie

Expressowa wysyłka, ławeczka świetnie zapakowana, instrukcja składania ok. Ławeczka stabilna, jakość wykonania bardzo dobra (jak za tą cenę). Przy skręcaniu najpierw najlepiej dokręcić rękami (śruby mają w środku tak jakby uszczelkę, dzięki której po skręceniu kluczem wszystko bardzo dobrze się trzyma). Dwa plusy za rękawiczki do ćwiczeń w gratisie i naklejki po naklejeniu których ławeczka wygląda jeszcze lepiej. Ogólnie sprzęt wart swojej ceny. Gorąco polecam sklep jak i sam sprzęt.

Sprzęt zgodny z opisem

Towar bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowany. Instrukcja montażu intuicyjna, nawet dla tych z dwiema lewymi rękami. Sprzęt przetestowany po złożeniu, bez wad. Łatwe rozkładanie i składanie, do pionu, z możliwością łatwego przesuwania na kubeczkach. Fizyka działa. Zobaczymy po dłuższym użytkowaniu. Na teraz polecam. I jeszcze jedno Bardzo cicho pracuje.

Idealnie nie jest ale ogólnie OK

Idealnie nie jest ale ogólnie wszystko OK. Dostawa mocno rozczłonkowana. Kilka paczek przychodziło w różnych dniach. W ostatecznym rozrachunku wszystko się zgadzało pod względem ilości. Co do montażu to zabrakło 2 podkładek i instrukcja montażu mogła by być bardziej wyraźna. Dla technicznego umysłu montaż nie sprawi problemu. Sprzęt ogólnie stabilny i solidny. Jest lepiej niż się spodziewałem.