Klienci bardzo pozytywnie oceniają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów podkreśla bardzo dobry, sprawny i pomocny kontakt z obsługą sklepu. Obsługa sklepu jest opisywana jako profesjonalna, miła oraz bardzo pomocna. Klienci doceniają także staranne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Jakość produktów jest często chwalona jako wysoka oraz zgodna z oczekiwaniami. Produkty są zgodne z opisem, a zamówienia kompletne.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekonik.com.pl
Duży wybór, świetny kontakt ze sklepem oraz szybka i sprawna wysyłka wsyztsko przyszło ładnie zabezpieczone ;)
Kupuję drugi raz w sklepie konik i wciąż działają bez zarzutu. Szybka wysyłka (zgodnie z tym co jest napisane),bardzo dobry informacyjny kontakt z klentem. Przyjemnie kupować w tym sklepie
Najtańsza oferta jeśli chodzi o pasek potyliczny ogłowia kavalkade.Tanio i szybko, dziękuję, pozdrawiam.
Bardzo szybka realizacja - wszystko zgodnie z informacjami na stronie i zgodne z zamówieniem. Polecam
Szybkie dostarczenie przesylki i bardzo dobra informacja o realizacji zamowienia.
Dziekuje
Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt, jestem też zadowolona z szczotek dla konia które doszły
Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do klienta 🤩
Zarówno zakupy w sklepie stacjonarnym w Bydgoszczy jak i online bardzo sprawne. Na miejscu profesjonalne doradztwo i fachowe podejście do klienta. Kolejne zakupy z których jestem bardzo zadowolona 😁
Trochę komplikacji z wykorzystaniem bonu urodzinowego ale po rozmowie telefonicznej wszystko pięknie wyjaśnione.
Szybka dostawa i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka produktu.
Szybka wysyłka dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
Szybka i sprawna obsługa i wysyłka. Bardzo dobry kintakt
Szczerze polecam! Bardzo szybka reakcja na zamówienie i błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem, a cały proces przebiegł bezproblemowo.
Szybka wysyłka, najtańsza cena z dostępnych ofert.Polecam.
Paczka dotarła. Uwiązy przepiękne, zgodnie z zamówieniem. Telefon do kuriera z Pocztexu jest nieprawidłowy.
dobry kontakt, asortyment i zniżki dla stałych klientów
Błyskawiczny i pomocny kontakt ze sklepem, asortyment obejmujący wszystko czego potrzebują moje konie, no i program lojalnościowy pozwalający sporo zaoszczędzić :)
niesamowicie szybka wysyłka, świetne dopasowanie czapsów i jakość, polecam!!!
Paczka dotarła szybko przez Pocztex i była profesjonalnie zapakowana. Na pewno znowu złożę zamówienie. Polecam :)
Szybko i sprawnie
Paczka wysłana szybko i dobrze zabezpieczona
Polecam :)
Szybko, sprawnie, miło. Serdecznie polecam :)
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany. Polecam.