lemonplanet.pl

Opinie łącznie (1625) Opinie (706) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas realizacji zamówienia, wysyłki i dostawy. Wiele osób chwali również wysoką jakość produktów, podkreślając ich funkcjonalność, trwałość oraz wygodę użytkowania. Otrzymany towar jest zgodny z opisem i spełnia oczekiwania kupujących. Obsługa klienta uznawana jest za pomocną, uprzejmą i kompetentną. Dodatkowo doceniany jest szeroki wybór produktów, przystępne ceny oraz atrakcyjność całej oferty.

Opinielemonplanet.pl

Zakupiony u Państwa powerbank do laptopa i nie tylko LEMON F500, 50.000 mAh 100W USB-C PD to świetne rozwiązanie zapewniające dużo energii bez szukania prądu z gniazdka. Urządzenie rewelacja. Jest małe "ALE" - otóż aby powerbank naładować potrzebna jest naprawdę mocna ładowarka. Ja wykorzystałem taką od ładowaniu telefonu i okazało się, że ładowanie trwało 24 godz. Byłem nie fajnie zaskoczony. Musi być ładowarka min. 100 Wat, 12 Volt i 5 Amper oraz kabel min. 65 Wat. Teraz proces ładowania od 10 - 100% trwa ok. 6 godz. Wiem, że parametry prądu IN jak i OUT są opisane ale słowo pisane to nie wsparcie czysto techniczne. Myślę, że dobrym rozwiązaniem było by mieć w ofercie rozwiązanie, które zapewni klientowi komfort i wyeliminuje zaskoczenie. Ja z takiego rozwiązania jako klient z pewnością bym skorzystał. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Miłe zaskoczenie

Szybka wysyłka, realizacja zamówienia bez zarzutu, a słuchawki bardzo dobrej jakości, nawet lepsze niż mój poprzedni droższy model, polecam!
Przesyłka zrealizowana ekspresowo, syn bardzo zadowolony - samodzielnie konstruuje pojazdy i dzięki silnikom wprawia w ruch 👍👍👍
Warto mocniej wyeksponować zalecenie/konieczność użycia adaptera zasilania do kamery z trybem zabezpieczenia akumulatora. Bardzo wysoko oceniam kontakt telefoniczny.
Słuchawki świetne bardzo wygodne Przesyłka ekspresowa, bardzo szybko otrzymałam. Wszystko w porządku polecam👍🏻
Dron jak za tą cenę spełnia moje oczekiwania, testowany chwilę w domu bo to na prezent. Trochę problem był z apką ale doszliśmy o co chodzi. Kamera ładnie nagrywa.
Polecam ten sklep szybko i rzetelnie wykonane zamówienie jestem bardzo zadowolony z produktu i napewno skorzystam nie jeden raz z oferty

Ocena zakupu słuchawek.

Wszystko jest w porządku. Słuchawki działają, zostały dostarczone szybko.
Latarka Daje fajne mocne swiatlo, jest lekka poreczna i mysle zr bedxie mi fobrzr sluxyc, mam tez nadzieje ze bateria jest trwala i faktycznie bedzie wytrzymala
A T
Anna T.
Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Super kontakt ze sprzedającym. Polecam innym
sklep posiada duży wybór modeli do samodzielnego złożenia w dużym przedziale wiekowym. Przystępne ceny. Ciekawe, ładne wizualnie modele. W zakupionym przeze mnie można złozyć kilkanaście modeli z jednego zestawu; dodatkowo dołączone jest urządzenie, któe umożliwia poruszanie się modelu, np koparki. Szybka, bezproblemowa dostawa. Dziękuję.
Bardzo szybka dostawa i towar idealnie zapakowany. Przydałby się jeszcze poprawiony wybór punktu dostawy bo z niewiadomych przyczyn wybór nie działał, był wyświetlany błąd
Co najważniejsze nie trzeszczą przy basie Nie zatykają ucha i są wygodne w noszeniu. Dodatkowo etui z wyświetlaczem poziomu ładowania i wbudowanym powerbankiem. Fajna sprawa do biegania czy rower.. tylko ta instrukcja chińska i angielska.. Ogólnie jak za tą cenę to dla mnie dobry wybór.
Zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo. Paczka dobrze zapakowana. Polecam!
Szybka wysyłka. Produkt jak najbardziej spełnia wymagania.
Przesyłka dotarła w bardzo krótkim czasie bez problemów. A jakość towaru okaże się po montażu.
Ekspresowa dostawa, produkt zgodny z opisem polecam!
Świetne klocki . Ciekawe rozwiązania
Szybko sprawnie bez problemów, polecam!
Bardzo krótki czas realizacji.