ladnefelgi.pl

Opinie łącznie (5351) Opinie (2622) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalną, pomocną i uprzejmą obsługę oraz doradztwo podczas całego procesu zakupu. Często podkreślana jest szybka, sprawna i bezproblemowa dostawa. Zdecydowana większość klientów bardzo pozytywnie ocenia solidne, przemyślane i bezpieczne pakowanie felg oraz akcesoriów. Większość recenzji podkreśla wysoką jakość wykonania felg i akcesoriów. Klienci często doceniają precyzyjne dopasowanie felg i akcesoriów do samochodów. Wielu klientów pozytywnie ocenia jakość i łatwość montażu czujników ciśnienia. Klienci często podkreślają atrakcyjne ceny i korzystny stosunek jakości do ceny oferowanych produktów. Pojawiają się sporadyczne zastrzeżenia do firm kurierskich. Choć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące drobnych wad felg i akcesoriów, mogą także wystąpić sporadyczne pomyłki lub niedopasowania elementów. Odnotowano również kilka problemów z działaniem lub programowaniem czujników ciśnienia.

Opinieladnefelgi.pl

Czujniki TPMS zostały dobrze zaprogramowane , co zostało potwierdzone w serwisie, i mam nadzieję, że będą długo działać. Cały proces zamawiania i przygotowania czujników przebiegł bardzo sprawnie, chociaż w opisie na opakowaniu jednego czujnika wystąpił czeski błąd w sekwencji identyfikatora, a na jednym opakowaniu nie wpisano identyfikatora. Nie miało to żadnego wpływu na całość poza spowodowaniem stanu wątpliwości co do faktycznego stanu czujników do chwili ich sprawdzenia.

Polecam zakupy

Polecam, szybka przesyłka, felgi zgodne z opisem. Dobrze siedzą na aucie. Jedyny minimalny minus to, że felgi mają ciasny dostęp do śrub - ciasne miejsce na klucz do kół gdzie nasadki wchodzą na styk w te otwory. Na szczęście wulkanizator miał nasadki cienkościenne i drugie izolowane gumą żeby nie rysowały felgi przy dokręcaniu. Gdybym chciał oplowski klucz do kół owinąć izolacją żeby nie obcierał to mi nie wejdzie do otworu śruby, bez izolacji wchodzi ok. Poza tym polecam.
W pomocy przy zamówieniu, pomógł mi pan z infolinii. Dobrał odpowiednie czujniki do mojego auta i przesłał mi link na pocztę. Podczas składania zamówienia jeszcze raz podałem dane samochodu. Do każdego czujnika został przypisany kod, oraz dodana kartka z instrukcją postępowania. Wulkanizator poradził sobie z montażem i wgraniem. Jedyne na co narzekał to na aluminiowe, czy też metalowe wentyle (srebrne) Powiedział, że są słabej jakości i że mogą przepuszczać powietrze. Poczekamy zobaczymy. Gdyby nie majówka paczka przyszła by na czas. Ogólnie polecam.
Dzień dobry, felgi są super, (już zamontowane..) ale w przesyłce zabrakło 4 zaślepek które Państwo też oferowali w komplecie, sorry że dopiero dziś to zgłaszam, po prostu dopiero wczoraj otworzyłem przesyłkę, którą otrzymałem w terminie, oczywiście zgodnie z zamówieniem. Czy nie będzie problemu by mi te zaślepki dosłać?, w przesyłce były oprócz felg, 4 wentyle (za które dziękuję..) oraz 4 nalepki VW. pozdrawiam F. Rogorzyński

Odpowiedź ze sklepu ladnefelgi.pl

Dzięki za opinię :) Prosimy o kontakt bezpośrednio na nasz e-mail: biuro@ladnefelgi.pl

Dlugie oczekiwanie na dostawe. Dekielki roznego rodzaju.

Dlugie oczekiwanie na dostawe - 4 dni robocze nie liczac weekendu w ktory bylo zlozone zamowienie, Felgi przyjechaly w uszkodzonych pudelkach. Sprawdzilem w obecnosci kuriera i poza obtarciem lakieru na tylnym rancie nie zauwazylem wiekszych uszkodzen. Na drugi dzien sprawdzilem felgi u wulkanizatora.Maksymalne niedowazenie felg to 15g na strone wiec jak najbardziej ok, Polecam wszystkim od razu sprawdzac nowe felgi bo drugi komplet z innego zamowienia od tego samego producenta byl tragiczny, 3 z 4 felg nie nadawaly sie do montazu. Niedowazenie bylo pod 100g na strone. Dodatkowo małe rozczarowanie bylo gdyz dekielki ktore byly dodane do zamowienia zawieraly dwa rodzaje znaczka Hyundai bardzo sie rozniace. Wiec zamiast zamontowac na aucie i sie cieszyc jazda trzeba kombinowac jak problem wyjasnic. Zamowienie i dostawe oceniam na slabe 3 punkty. To na pewno ostatnie moje zamowienie u tego sprzedawcy.
Firma na 6+ bardzo mi się podobało podejście do klienta, konkretne i rzeczowe pan wszystko mi wytłumaczył, był bardzo miły i poinformował mnie o zbędnych wentylkach które kupiłam a które nie były mi potrzebne. Zmienił zamówienie a na drugi dzień felgii były już u mnie 😊 felgi prześliczne jeszcze ładniejsze w rzeczywistości😊

Felgi? Sztos zakup!

Mogę napisać że duży wybór felg, opon i akcesoriów, ale najważniejesz że sklep posiadał te 'jedne', które najbardziej mi się spodobały :) Wszystko przyszło porządnie zapakowane, bez niespodzianek, a na aucie wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Zero stresu, pełna satysfakcja i banan na twarzy po montażu :) Zdecydowanie polecam!
Zakup felg przebiegł świetnie od samego początku. Przed zakupem zapytałem sprzedawcę, czy na pewno będą pasować do mojego auta – mimo że strona o tym informowała. Otrzymałem szybką i konkretną odpowiedź, która rozwiała moje wątpliwości 👍. Felgi są naprawdę świetnie wykonane – solidne, estetyczne i takie, jak w opisie. Montaż bez problemów, a efekt wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach! Polecam sklep każdemu, kto szuka fachowej obsługi i wysokiej jakości produktów

Odpowiedź ze sklepu ladnefelgi.pl

Dziękujemy za przekazaną ocenę! Życzymy szerokości!
To juz drugi kpl felg ktory kupilem na ladnefelgi.pl i kolejny raz jestem zachwycony. Super wykonanie, pasuja idealnie, dodatkowo zamowilem czujniki cisnienia, zawsze do tej pory kupowalem ori, ale okazalo sie ze te są duuużo tańsze i dzialaja identycznie, nie bylo problemów z resetowaniem.

Komplet felg Audi Q8

To były moje pierwsze zakupy w sklepie ladnefelgi.pl i jestem bardzo zadowolony. Bezkonkurencyjni cenowo, szybka i bardzo dobrze zorganizowana dostawa. Każda felga była zapakowana w oddzielny karton i świetnie zabezpieczona. Model idealnie pasuje do auta. Plusem jest możliwość dokupienia wszystkich potrzebnych akcesoriów typu śruby, wentyle, czujniki ciśnienia bez obawy o to że nie będą pasowały. Podsumowując - super sklep!

Odpowiedź ze sklepu ladnefelgi.pl

Dziękujemy za zdjęcie i podzielenie się opinią ;) Pozdrawiamy!
Felgi zgodne z zamówieniem ,bardzo dobrze zabezpieczone do transportu ,dostawa zgodnie z przewidywaniem . Konsultanci trochę słabo wyszkoleni nie potrafili odpowiedzieć czy śruby oryginalne będą odpowiedniej długości a poza tym wszystko ok Firma godna polecenia

Felgi 14 cali 4x100

Zamówiłem felgi 4x100 7j et20 r14 do Fiata Cinquecento. Felgi wyglądają bajka. Autko bardzo się zmieniło. Opony założyłem 165/55. Co do transportu to nie mam zastrzeżeń, felgi zapakowane tak, że jakby ktoś nimi rzucał to nic się im nie stanie :D. W zestawie znalazły się wszystkie produkty które są rozpisane w opisie. Mam dwie drobne uwagi, logo na dekielku jest inne niż na ofercie i dostałem 3 wentylki, nie 4. Takie małe drobnostki. Reszta 10/10

Odpowiedź ze sklepu ladnefelgi.pl

Cieszymy się z Pana zadowolenia z usługi! Pozdrawiamy :)
Kupiłem felgi 20" do Tiguana R-line z 2025. Szukałem felg na jakich go kupiłem, jako drugi komplet do opon zimowych. Felgi są identyczne jak oryginalne w zasadzie nie do odróżnienia. Felgi są bardzo dobrze zapakowane do transportu i naprawdę ktoś musiałby się postarać by je uszkodzić. Dostałem chromowane wentyle, które robią niesamowity efekt. To samo dekielki vw dostałem lepsze jak oryginalne i są 3d a nie płaskie jak w oryginale. Naprawdę polecam zakupy w tym sklepie.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony profesjonalnym podejściem do klienta. Towar pięknie zapakowany bardzo , dobra jakość wykonania. Szczerze polecam firmę wszystkim potencjalnym klientom . Dziękuję za dodatki do zamówienia. Bardzo ładne kapselki do felg z logo Audi.
Jest różnica między tym o czym informuje sprzedawca a praktyką firmy kurierskiej. Kurier nie chciał się zgodzić aby przy odbiorze miał możność sprawdzenia poprawności dostarczonej przesyłki. Praktyka kurierska polega na tym że jak stwierdzę nieprawidłowość po odbiorze to mam to zgłosić i następnego dnia kurier przyjedzie po odbiór zakwestionowanego produktu. Logiczne jest (ale kosztem czasu kuriera) sprawdzenie i ewentualne zakwestionowanie przesyłki w momencie jej odbioru. Pozdrawiam Andrzej Hofman
Wszytsko super , jestem zaskoczony jakością . Dwóch felg po założeniu nowych opon nie trzeba było wogóle wyważać , wizualnie też ciężko mieć zastrzeżenia. Szybki czas realizacji oraz dobrze zabezpieczone podczas transportu , taniej niż używane orginały.
Felgi zgodne z zamówieniem ale nikt nie doradził dokupienia odpowiednich śrub bo te orginalne niestety nie pasowały co skutkowało tym że straciłem 1.5 h na szukaniu odpowiednich,nie poinformowano nas również o konieczności dokupienia środkowych zaślepek i dopóki co jeździmy z dziurami po środku, A wystarczyło doradzić to komuś kto dokonywał zakupu felg przez internet poraz pierwszy w życiu(moja żona)

Przeczytajcie

Kontakt super. Jednak felgi mimo tego, że pytałem i konsultowałem przed zamówieniem to okazało się, że są do zwrotu. Wulkanizator (nawet dwóch) odmówili mi założenia tych felg. Luz na piaście był zbyt duży. Ze zwrotem nie ma problemów. Szkoda, że musiałem podwójnie zapłacić za kuriera.
Obsługa na najwyższym poziomie. Podczas zamawiania dobrałem zły rozmiar felg do swojego auta , Panowie zaraz zadzwonili dzięki czemu można było skorygować wszystko przed wysłaniem felg . Mało kto by tak zrobił , poprostu by wysłał i niechaj sie martwi zamawiający . Jeszcze raz dziękuję 👍

Piękne felgi 18' do mojej poczciwej Alfy 159.

Na początek: piękne felgi. Bardzo dobre wykonanie, wszystkie felgi proste, bez jakichkolwiek problemów z założeniem. Towar doskonale zapakowany i zabezpieczony do transportu. No i wisienka na torcie - świetny kontakt ze sprzedawcą :). Serdecznie polecam!