5 maj 2024
To już moje czwarte opakowanie kolagenu, jestem jak na razie po trzech miesiącach suplementacji tym zwykłym kolagenem, różnica jest diametralna, mam problemy ze stawami, nie ukrywam że na prawdę mi pomógł, nie odczuwam tak ostrego bólu w biodrach i kolanach :) do tego bardzo fajnie poprawiła się kondycja włosów i paznokci :) mój partner też stosował przez trzy miesiące razem ze mną, stwierdził że dużo lepiej się wysypia, duży plus jest w tym że ma bardzo bogaty skład witamin :) teraz pijemy tą wersję sport. AA i bardzo dobrze smakują :D nie trzeba łykać tabletek co czasami jest uciążliwe i nie zawsze się o nich pamięta, a w tym przypadku duże ułatwienie bo jest to forma szotu :) Chętnie polecam :)
Zapomniałam dodać że z każdym opakowaniem jest mały gratis, ostatnio były cukierki też tej firmy, a teraz dostałam 40 szt. mlecznych pastylek z probiotykami :)
Sam produkt spełnia oczekiwania. Natomiast duże zastrzeżenia mam do buteleczek, a konkretnie do nakrętek. W każdym opakowaniu (a kupiłam ich już na prawdę dużo ) są sztuki, które albo są niedokręcone i produkt wycieka z buteleczki albo nakrętka obraca się wkoło i nie można jej odkręcić albo wcale nie da się poruszyć nakrętki, ponieważ jest jakby zasklepiona z buteleczką. Uważam, że jak na taki produkt i w takiej cenie jakość opakowania jest potwornie rażąca i wymaga poprawy.
Odkąd stosuję collagen czuję się świetnie, dodaje mi energii, nic nie boli, a skóra wygląda zdrowiej, jędrniej, cellulit zmniejszył się i do tego ten pyszny smak.
27 sie 2024
Dzień dobry ! Cieszymy się, że czujesz się lepiej, zauważyłaś poprawę w kondycji skóry i zmniejszenie cellulitu, a smak produktu również Ci odpowiada.
13 sie 2024
Wysokiej jakiści kolagen, już po kilku dniach widać pozytywne zmiany.
Skóra robi się gładsza, paznokcie mocniejsze i włosy silniejsze. Ogólny efekt odmłodzenia wygładzenia zmarszczek widoczny w lustrze już po kilku tygodniach, później zbieraliśmy komplementy lub zazdrosne milczenie i spojrzenia od rodziny i znajomych. Polecamy, każdemu.
22 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za pozytywną opinię! To wspaniale, że już po kilku dniach zauważyliście pozytywne zmiany, a po kilku tygodniach efekty były na tyle widoczne, że zebrały komplementy (lub zazdrosne spojrzenia 😉) od rodziny i znajomych.
13 sie 2024
Jestem w połowie brania kolagenu.i na pewno kupie jescze jeden zestaw ,zależy mi na zdrowiu przestały mnie boleć kolana ,kregosłup mniej mnie boli,włosy nie są takie wysuszone,zamówiłam też dla mojego taty.
22 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za podzielenie się swoją historią! To wspaniale słyszeć, że kolagen przynosi Ci ulgę w bólu kolan i kręgosłupa, a także poprawia kondycję włosów. Cieszymy się, że zdecydowałaś się kontynuować stosowanie naszego produktu i że zamówiłaś go również dla swojego taty.
Bardzo szybka wysyłka, primabiotik działa, byłam po zabiegu jakiś czas temu i mi bardzo pomógł, teraz dokonałam ponownego zakupu również w korzystnej promocji licząc że będzie tak samo, dziękuję 😀
Odpowiedź ze sklepu primabiotic.pl
Dzień dobry ! Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że byłaś zadowolona zarówno z szybkości wysyłki, jak i z działania naszego produktu .To wspaniale słyszeć, że pomógł Ci w czasie rekonwalescencji po zabiegu.
16 sie 2024
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Sprawnie i bez problemu. Kolagen z Primabiotic biorę dopiero od m-ca, dokupiłam w promocji na 90 dni. Wtedy mam nadzieję będę mogła zobaczyć i ocenić efekty.
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupów i sprawnego procesu. To świetnie, że zdecydowałaś się na kolagen od Primabiotic i że skorzystałaś z promocji na 90 dni. Mamy nadzieję, że po dłuższym stosowaniu zauważysz jeszcze więcej pozytywnych efektów.
17 sie 2024
Piję dopiero tydzień, więc na efekty muszę poczekać. Smak całkiem niezły, choć musiałam do niego dojrzeć - pierwsza butelka mi nie zasmakowała, ale kazda następna wchodzi bez problemu:)
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za Twoją szczerą opinię! Cieszymy się, że smak produktu stał się bardziej odpowiedni po kilku próbach i że dobrze Ci służy. Rozumiemy, że potrzebny jest czas, aby dostrzec pełne efekty, i trzymamy kciuki, abyś była z nich zadowolona.
23 sie 2024
Zakup bez problemowy, dostawa szybka. Na czas.
Produkt super.
Wolałabym opcję paczkomatu InPost ale blisko mnie nie było takiej możliwości. Punkt odbioru dość daleko a paczka ciężka
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakup i dostawa przebiegły bez problemów.
26 sie 2024
Mam nadzieję, że będzie działać :)
Kupiłam wersję SPORT na 3 m-ce. Fajne, małe buteleczki, wygodne w użyciu.
Smak... potworny (w składzie koncentrat soku jabłkowego) ale muszę się przyzwyczaić :)
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że małe buteleczki są wygodne w użyciu i że zdecydowałaś się na wersję SPORT na 3 miesiące. Przykro nam, że smak nie do końca Ci odpowiada.
21 sie 2024
Cudowny produkt, który wzmocnił moje włosy i poprawił cerę. Ponadto bardzo smaczny mam ochotę na dodatkowe porcje . Zauważyłam że dodaje mi sił witalnych...
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że produkt wzmocnił Twoje włosy, poprawił cerę i dodał Ci sił witalnych. To świetnie, że smak również Ci odpowiada.
19 sie 2024
Smak oraz to, że po wypiciu ma się więcej energii mniej jest się zmęczonym.. Zobaczymy dalsze efekty jakie będą chodzi tu o skórę włosy oraz paznokcie...
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że smak kolagenu oraz zwiększona energia spełniają Twoje oczekiwania.
19 sie 2024
Szybka dostawa, eleganckie opakowanie, wygoda w korzystaniu i mam nadzieję - duża skuteczność (mogę to ocenić dopiero za jakiś czas)
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, opakowanie eleganckie, a korzystanie z produktu wygodne.
Mniej bolą stawy, mięśnie , wzmocniły się pazurki i gęste włosy lśniące. Piję primabiotyk od 1,5 roku. POLECAM naprawdę działa....
21 sie 2024
Dopiero zamówiłam jeszcze nie wiem jak działa ale poza tym wszystko super pięknie zapakowane i szybko wysłane
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkiej dostawy i starannego pakowania. Mamy nadzieję, że produkt spełni Twoje oczekiwania i przyniesie oczekiwane efekty.
20 sie 2024
Świetny produkt używam od pięciu miesięcy.
Świetny w smaku ,
Korzystna cena .
Świetne efekty .
Polecam 🩷
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że produkt spełnia Twoje oczekiwania pod względem smaku, ceny i efektów.
Przesyłka ekspresowa. Kolagen super zapakowany i zabezpieczony. Polecam wszystkim.
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Ciebie ekspresowo, a kolagen był dobrze zapakowany i zabezpieczony.
16 sie 2024
Rzetelna firma…godna polecenia
Szybkość dostawy rzetelna firma .Czesciej organizować różnego rodzaju promocje
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkości dostawy i naszej rzetelności.
Skróćcie czas realizacji zamówienia. Pozostałe czynniki dobre.
Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu primabiotic.pl
Dzień dobry ! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że reszta spełnia oczekiwania. Postaramy się jeszcze bardziej usprawnić czas realizacji.
Dobry produkt pod względem składu i smaku. Przesyłka terminowa. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu primabiotic.pl
Dzień dobry ! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że produkt przypadł Ci do gustu zarówno pod względem składu, jak i smaku. Cieszy nas również, że przesyłka dotarła na czas.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, estetycznie zapakowana.
Odpowiedź ze sklepu primabiotic.pl
Dzień dobry ! Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że doceniasz szybką realizację zamówienia oraz estetyczne opakowanie. Zapraszamy do ponownych zakupów!
Fantastyczny produkt. Niewielkie ampułki, o pysznym smaku
27 sie 2024
Dzień dobry ! Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że produkt spełnia Twoje oczekiwania zarówno pod względem smaku, jak i wygody stosowania.