mastersintime.pl

Opinie łącznie (1572) Opinie (517) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas dostawy. Podkreślają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia jakość otrzymanych produktów. Często podkreślana jest profesjonalna obsługa oraz sprawna realizacja zamówień. Opinie o kontakcie z obsługą są przeważnie pozytywne, klienci chwalą komunikację i pomocność. Klienci doceniają również staranność w pakowaniu produktów, co zapewnia bezpieczeństwo podczas transportu. Sporadycznie pojawiają się wzmianki o niewielkich opóźnieniach w dostawie.

Opiniemastersintime.pl

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dziękujemy za miłe słowa. Nawet bez dodatkowego opisu widać, że mają Państwo pozytywne doświadczenie i bardzo to doceniamy. Życzymy wiele radości z nowego zakupu. Prosimy śmiało się z nami kontaktować, jeśli będzie taka potrzeba. Z poważaniem, Team Mastersintime.pl.

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Bsrdzo profesjonalnie i szybko.

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że zakupy przebiegły szybko i profesjonalnie. To wspaniale wiedzieć, że nasza obsługa zrobiła na Panu/Pani tak dobre wrażenie. Mamy nadzieję, że zakup będzie długo sprawiał przyjemność. Jeśli będziemy mogli pomóc również w przyszłości, chętnie służymy pomocą. Best regards, Team Mastersintime.pl.
Bransoleta do mojego Orient w rozmiarze 23mm dotarła szybko i to jest na plus, ale... Dobrane teleskopy, które kupiłem tutaj okazały się zbyt grube i żeby zamontować bransoletę musiałem kupić nowe u zegarmistrza. Dodatkowo płacąc w Waszym sklepie 650 zł musiałem opłacić przesyłkę i nie otrzymałem zniżki pomimo że zapisałem się do newslettera. Moim zdaniem słabo...

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dziękujemy bardzo za opinię i szczegółowe uwagi. Cieszymy się, że bransoleta do zegarka Orient (23 mm) dotarła szybko — natomiast bardzo nam przykro, że teleskopy okazały się zbyt grube i konieczny był zakup nowych u zegarmistrza. Rzeczywiście, w niektórych modelach grubość teleskopów może się różnić w zależności od konstrukcji koperty. W razie wątpliwości zawsze zachęcamy do kontaktu przed zakupem — chętnie pomagamy dobrać odpowiednie elementy. Jeśli chodzi o rabat z newslettera, kod promocyjny jest ważny na zegarki, natomiast nie obowiązuje na bransolety i paski do zegarków. Kod należy również wpisać ręcznie podczas składania zamówienia. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią — pomaga nam to ulepszać naszą ofertę i obsługę. Mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach w MIT.pl będziemy mogli zapewnić w pełni 5-gwiazdkowe doświadczenie. Z wyrazami szacunku, Zespół Mastersintime.pl
Wszystko ok, polecam. Profesjonalny sklep.

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i że poleca Pan/Pani nasz sklep. To bardzo miło słyszeć, że nasza obsługa została odebrana jako profesjonalna. Mamy nadzieję, że będzie Pan/Pani z przyjemnością korzystać ze swojego zakupu. Z przyjemnością pomożemy ponownie w przyszłości. Z poważaniem, Team Mastersintime.pl.

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dziękujemy za Państwa opinię. Miło widzieć, że są Państwo tak zadowoleni ze swojego zakupu, bardzo to doceniamy i wiele to mówi o Państwa doświadczeniu z nami. Mamy nadzieję, że będą Państwo czerpać dużo radości ze swojego zakupu. Jeśli w przyszłości pojawią się jakiekolwiek pytania, z przyjemnością Państwu pomożemy. Z poważaniem, Team Mastersintime.pl.

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. To naprawdę przyjemne widzieć, że Państwa doświadczenie było tak pozytywne, bardzo to doceniamy. Życzymy Państwu wiele radości z nowego zegarka. Jeśli w przyszłości będziemy mogli w czymś pomóc, chętnie o tym usłyszymy. Z poważaniem, Team Mastersintime.pl.
Thanks so much

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Thank you for your review. That is very kind of you to say! It is always lovely to receive a message like this, and we truly appreciate you taking the time to share it :) We hope you enjoy your purchase. You know where to find us if there is anything else we can help with. Best Regards, Team Mastersintime.com.
++++×

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dzień dobry, dziękujemy bardzo za ocenę 5 gwiazdek! Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło pomyślnie. Zespół Mastersintime.pl

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że zamówienie przebiegło sprawnie i pozostawiło po sobie tak dobre wrażenie. To miło wiedzieć, że są Państwo zadowoleni z zakupu. Mamy nadzieję, że będzie on dobrze służył i sprawiał dużo radości. Przy kolejnych pytaniach lub zamówieniach chętnie ponownie Państwu pomożemy. Z poważaniem, Team Mastersintime.pl.

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dzień dobry, dziękujemy bardzo za ocenę 5 gwiazdek! Bardzo doceniamy okazane nam zaufanie i cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony(-a) z naszych usług. Zespół Mastersintime.pl

Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii. Miło widzieć, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i że są Państwo tak zadowoleni. Mamy nadzieję, że będą Państwo korzystać z niego z przyjemnością. Przy kolejnych pytaniach lub zamówieniach chętnie ponownie Państwu pomożemy. Z poważaniem, Team Mastersintime.pl.