Klienci są bardzo zadowoleni z estetycznego, eleganckiego i starannego pakowania produktów, które wyróżnia się dbałością o szczegóły. Dodatkowo, wielu kupujących docenia błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Obsługa sklepu jest oceniana jako bardzo miła, profesjonalna, pomocna i elastyczna, a kontakt ze sprzedawcą przebiega sprawnie. Klienci pozytywnie odbierają również dołączane gratisy, słodkości czy niespodzianki, które wpływają na pozytywne doświadczenia zakupowe. Produkty uznawane są za wysokiej jakości oraz zgodne z opisem i oczekiwaniami klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniejubilove.pl
Obsługa klienta na najwyższym poziomie.
Początkowa pomyłka w dostępności kolorów oraz wada jednego z produktów zostały szybko naprawione w sposób przewyższający oczekiwania w takiej sytuacji. Zostawiając wyłącznie pozytywne wrażenie z zamówienia. Polecam serdecznie!
Wzorowa obsługa klienta
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Produkty starannie i bezpiecznie spakowane. Odesłałam jeden z zakupionych drobiazgów. Obsługa zwrotu była równie szybka jak wysyłka. Dziękuję za transakcję.
Dziękuję za fantastyczną obsługę. Przesyłka przyszła bardzo szybko, wszystko pięknie zapakowane, pachnące i z miłym prezencikiem. Jestem zachwycona.
Transakcja i obsługa na najwyższym poziomie. Przesyłka dopieszczona w każdym calu.
Polecam z całego serca :)
6/5
Wszystko przesuper (modele w świetnej cenie, szybkość realizacji, staranne & bardzo estetyczne spakowanie zamówienia, smaczne & pachnące niespodzianki). Dziękuję & serdecznie pozdrawiam! IS
Polecam na 100%
Przesyłka dotarła mega szybko, pięknie zapakowane, większą frajdę sprawiło mi rozpakowywanie niż to co zostało zamówione 😁
Przesyłka pięknie zapakowana🤩🤩🤩, biżuteria cudowna, mój pierwszy i napewno nie ostatni zakup 😃😃😃. Polecam z całego 🩷🩷🩷
Bardzo szybka obsługa, dobre ceny, rewelacyjnie zapakowane.
Zamówienia dostarczone bardzo ładnie zapakowane. Szybka wysyłka i dostawa na czas.
Sposób pakowania jest prześliczny, luksusowe
Przepięknie zapakowana bransoletka. Super szybka wysyłka. Będę zaglądać do Państwa:)
Pięknie zapakowane,szybka wysyłka. Miło że nawet przy zamówieniu małej rzeczy, był gratis w postaci cukierków, zapakowane bardzo ładnie i elegancko.
Będę zamawiać dalej
Dziękuję bardzo
Swietny kontakt, blyskawiczna wysylka. Polecam
Super oferta
Szybką wysyłka
Przepięknie zapakowane
Przemiła obsługa oraz wszybka wysyłka
Polecam, bransoletka taka jak się spodziewałam, piękny
Idealnie
Wszystko pięknie spakowane i szybko dostarczone.
Błyskawiczna dostawa, pięknie zapakowane
Idealnie