Opinie łącznie (547) Opinie (180) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z profesjonalnej i uprzejmej obsługi, podkreślają indywidualne podejście oraz łatwość kontaktu i jasność przepływu informacji. Zwracają uwagę na staranne, estetyczne, a często nawet luksusowe pakowanie przesyłek, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenie zakupowe. Dodatkowe niespodzianki, takie jak krówki, słodycze czy małe prezenty, wzbudzają entuzjastyczne reakcje. Produkty są oceniane jako piękne, zgodne z opisem i wysokiej jakości, a szybka realizacja zamówień oraz ekspresowa dostawa budzą duże zadowolenie.

Opiniejubilove.pl

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego naszyjnika. Posiadam już bransoletkę i teraz mam komplet. Dziękuję za szybką dostawę i solidne zapakowanie przesyłki oraz ładne opakowanie wraz z ofertami przedmiotów.
1. Natychmiastowa realizacja zamówienia - praktycznie z dnia na dzień 2. Klarowna informacja zwrotna dotycząca realizacji zamówienia 3. Urocze opakowanie i słodka niespodzianka
Starannie a nawet można by rzec "z czułością"😉zapakowana przesyłka.Zestaw idealny- włoski design i polska krówka w ekologicznym ( różowym 😁)skropaku.Brawo!

:))

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Bardzo szybka dostawa . Fajnie ze jest możliwość zapłaty przez PayPo. Wrócę jeszcze na pewno :). Dziękuję

Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Początkowa pomyłka w dostępności kolorów oraz wada jednego z produktów zostały szybko naprawione w sposób przewyższający oczekiwania w takiej sytuacji. Zostawiając wyłącznie pozytywne wrażenie z zamówienia. Polecam serdecznie!

Wzorowa obsługa klienta

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Produkty starannie i bezpiecznie spakowane. Odesłałam jeden z zakupionych drobiazgów. Obsługa zwrotu była równie szybka jak wysyłka. Dziękuję za transakcję.
Produkt super, wysyłka szybka, pakowanie ekstra, krówki pyszne. Uwielbiam je ❤️
Dziękuję za fantastyczną obsługę. Przesyłka przyszła bardzo szybko, wszystko pięknie zapakowane, pachnące i z miłym prezencikiem. Jestem zachwycona.
Wszystko bardzo profesjonalnie i szybko Polecam solidna firma
Transakcja i obsługa na najwyższym poziomie. Przesyłka dopieszczona w każdym calu. Polecam z całego serca :)

6/5

Wszystko przesuper (modele w świetnej cenie, szybkość realizacji, staranne & bardzo estetyczne spakowanie zamówienia, smaczne & pachnące niespodzianki). Dziękuję & serdecznie pozdrawiam! IS
Produkty śliczne, bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane

Polecam na 100%

Przesyłka dotarła mega szybko, pięknie zapakowane, większą frajdę sprawiło mi rozpakowywanie niż to co zostało zamówione 😁
Bardzo szybka dostawa ! Ślicznie dziękuję 🤩
Polecam . Pięknie i starannie zapakowane . Cudna niespodzianka .
Świetna obsługa Polecam gorąco całą ekipę
Polecam ! Wykonanie pierwsza klasa !

jubilove.pl

Jubilove zrodziło się w głowach i sercach z pasji i miłości do pięknej, modnej i nowoczesnej biżuterii. To co jest dla nas najważniejsze to bezkompromisowość w kwestii jakości naszych produktów. W jub...