Ważny od: 12 sie 2022Ważny
Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Wielu klientów pozytywnie ocenia jakość produktów. Opakowanie przesyłek oceniane jest w większości przypadków bardzo dobrze. Gratisy i niespodzianki do zamówień są bardzo pozytywnie odbierane przez klientów. Obsługa klienta oceniana jest jako sprawna i profesjonalna. Ceny produktów są postrzegane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Pojawiają się pojedyncze krytyczne głosy dotyczące jakości produktów. Sporadycznie klienci wyrażają zastrzeżenia do opakowania przesyłek oraz zgłaszają sugestie usprawnień w obsłudze klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklepsmjsport.pl
Dodatkowa torba gituwa.
Zawartość też. Problem jest taki, że jak szukałem czegoś do różnych sportów, to u Was nie znalazłem ale to dlatego, że ja jestem wybredny i wymyśliłem sobie uprawiać np. curling czy inne snorkelingi a nie po Bożemu haratać w gałę, kosza albo na rolkach (z resztą o posiadanie chłopskich 47-mek z poszerzoną łydką obwód 50cm was nie podejrzewam).
Szkoda, że tylko tyle na razie od was kupiłem, bo jacy są Leszek i Kuba, każdy widzi.
Kontakt i obsługa na najwyższym poziomie. Z mojego błędu zamówiłem zły rozmiar przy jednym z zamówień. Zwrot bez żadnych problemów. Polecam
Wszystko super!
Wszystko było dobrze zapakowane, przyszło zgodnie z deklarowanym czasem. Status można było sprawdzić na bieżąco. Dobra jakość rzeczy. Polecam!
Szybka realizacja zamówienia
Przedmiot dotarł w całości był dobrze zapakowany- opakowanie wewnętrzne bez śladów transportu
Jakość materiału stoi na najwyższym poziomie, stosunek jakość/cena i fajny gratis w postaci torby i to wszystko za 67 zł
Super zapakowany merch od tetryków i prezent w postaci torby na zakupy dobrą robotę robicie elo
Coś pięknego, jakość wykonania, cena, wzór i czas dostawy fenomenalny! Mogę śmiało polecić
nie spodziewałem się, że dostanę tetrykowy tote bag, bardzo przyjemna niespodzianka
Petarda materiał, super zapakowane! Najwyrozumialsze 5! Pozdrawiam i polecam
Ocena zakupu.
Zakup przebiegł poprawnie,wszystko OK, jestem zadowolony,polecam ten sklep.
Będę uczciwy. Przyciągnęła mnie cena i asortyment. Jedno i drugie warte uwagi. Jedynie mały minus za brak siatki do ogrodu pod badmintona. Jakiejkolwiek.
Super jakość!
Maty świetnej jakości, koszulki tak samo! Polecam!
Marna jakość produktu
Dowiedziałem się o sklepie i zdecydowałem się na zakup przez reklamę na kanale yt tetrycy. Rolki które kupiłem niestety są słabej jakości. Nie wiem czy zdecyduję się na ponowny zakup ponieważ produkty z tego sklepu wydają się marnej jakości a mój zakup potwierdził moje wątpliwości.
Dziękuję bardz za przesłany towar i gratis. Tetrycy ok.
Szybka realizacja zamówienia. Produkt wysokiej jakości.
Super jakość, szybka wysyłka. Polecam!
Towar zgodny z opisem. Szybka wysylka
Wysoka jakość iszybka realizacja.
Produkty wysokiej jakości. Szybka realizacja
dobry produkt, szybka dostawa, git ogolnie
wszystko ok merch Tetrycy najwyższy poziom
- +48228383352
- sklepsmjsport.pl