ewinietki.pl

Opinie łącznie (3784) Opinie (3039) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie otrzymanie winietek i potwierdzeń. Chwalą profesjonalną, miłą i pomocną obsługę, często wspominając szybki kontakt telefoniczny i elastyczne podejście do rozwiązywania problemów. Wielu klientów docenia prostotę procesu zakupu, intuicyjność strony i brak zbędnych formalności. Podkreślana jest łatwość i szybkość kontaktu z obsługą, natychmiastowe odpowiedzi oraz pomoc w razie problemów. Klienci zauważają także korzystne, konkurencyjne ceny winiet oraz przejrzystość kosztów zakupu. Proces zakupu i realizacji przebiega bez żadnych problemów czy trudności. Dodatkowo wielu klientów docenia czytelność, przejrzystość i intuicyjność strony internetowej. Pojawiają się pojedyncze sugestie dotyczące ulepszeń mobilnych strony internetowej.

Opinieewinietki.pl

Zakupiłem wszystkie interesujące mnie trzy kraje w jednym miejscu, opłacone szybko poprzez blik, dostarczone praktycznie bez zwłoki - od razu. Potwierdzenie przyszło na maila. Łatwość dostępu, intuicyjne wypełnienie, czytelny koszyk zakupowy sprawiają, że skorzystam też następnym razem. Póki co mogę śmiało polecić.
Brakuje mi mechanizmu, który działa u konkurencji, a mianowicie wpisania kierunku (np Chorwacja) i sugerowanych winiet do zakupu. Dane zwykle dotyczą tego samego okresu więc mogłyby się uzupełniać automatycznie dla kolejnych winiet kupowanych na tę trasę.
Bardzo czytelna strona internetowa. Szybka realizacja zamówień. Wykupiłem winiety na Czechy, Słowacje i Węgry. Pitwierdzenia i faktury otzymałem w kilka munut na mój email. Gorąco polecam
Zakup winiet przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. Proces był szybki, intuicyjny, a winieta została dostarczona zgodnie z oczekiwaniami. Wszystko działało bez zarzutu. Zdecydowanie polecam!
Bardzo czytelna strona. Szybka realizacja zamówienia. Potwierdzenie błyskawicznie na emailu zaraz po nim winieta w PDF, a po tym faktura. Jestem bardzo zadowolony.
Super kontakt ze sprzedawcą, winietki dostałem w 15 minut. Polecam. U tego dostawcy co roku kupuje roczne winiety do moich dostawczych samochodów. w tym roku także kupiłem winietki na cały rok na kraje EU. Podobało mi się, że dostawca zadzwonił do mnie i poinformował mnie ,że moje winietki są jeszcze w terminie, podał mi końcowe terminy moich starych winietek. Za zakupione winiety, które były jeszcze w terminie zwrócił pieniądze. Bardzo polecam
Super, pomylilem numer samochodu, od razu po 3 min się zorientowałem, i skontaktowałem przez pomoc, w ciągu 5 min dostałem informację ze numer bedzie poprawiony na ten z maila. MEGA POLECAM

Kolejny raz wszystko sprawnie poszło. Dla stałego klienta jakiś kod rabatowy na przyszły rok poproszę 😀
Bardzo sprawna, szybka i profesjonalna obsługa! Jestem bardzo zadowolony i Polecam! Na pewno dokonam zakupu następnym razem. Dziękuję i Pozdrawiam Serdecznie!!!
Winieta Czechy. Od lat korzystam z usług ww. firmy w zakresie kupna winiety na Czechy. Usługa zawsze realizowana „od ręki”, wszystko rzetelne i prawidłowe. Nigdy nie było problemu, kontakt z firmą również bardzo szybki.
Świetnie. Wszystko zalatwione w ciągu 10 minut wraz z zamówieniem, opłaceniem i otrzymaniem potwierdzenia oraz faktury
na zbiorowej stronie różnych państw nie było możliwe załatwienia winiet wszystkich, gdyż dla Austrii musiałem wypełniać i płacić osobno. To jest choć niewielkie, ale utrudnienie.

Super.

Zdecydowanie polecam. Słowacką winietę kupiłem stojąc przed ich granicą. Zakup błyskawiczny.
Proces, po stworzeniu konta jest doś prosty i przyjazny do przejscia. Nie mniej jednak jak bym mial sie skupić na porpawie/usprawnieniu czegoś to sa to dwie rzeczy: 1. zamawianie winietki z telefonu ( po przez przegladarke) moglby byc bardziej ergonomiczny ( wiekosc czcionki, sam format strony etc). CO by było łatwiej trafić w ikone jak i szybciej i sprawniej odszukać interesujace nas winiety. 2. Brak płatności apple pay. Nieby drobnostka ale mnie ułatwiło by to platnosc na telefonie i zredukowalo zmudny i niewygodny proces podawania danych karty kredytowej ( 3 pola do wypelniena + potwierdzenie płatnosci vs jedna operacja przy apple pay). Mam nadzieje ze powyzsz uwagi potraktujecie jako konstruktywna krytke ;) oraz ze przycznia sie one do jeszcze lepszego działania strony!
Świetnie poszło 5 min miałam potwierdzenie kontakt z obsługą bardzo miły i ekspresowy polecam ❤️
jeżeli to vinieta Słowenia - to super łatwy dostęp i niska prowizja . wpadkę zaliczyłem na Czechy gdzie jakaś firma naliczyła 80 % cena 480 koron a skasowali 830 kokoron - złodzieje
To nie pierwszy raz gdy zamawiam tutaj winiety, zawsze są wysyłane bezzwłocznie i wszystko gra. Polecam
Zamawiam już bardzo długo przez ewinietki.pl i jestem zawsze tak samo zadowolona. Szybko, sprawnie i bardzo miło :) Polecam
Przepraszam za poprzednia ocenę sle pomyliłem firmy. Nie dotyczyła Was tylko kogos innego !
Przejrzysta strona sklepu, łatwy i szybki zakup, możliwość płatności blikiem.