bagazniki.pl

Opinie łącznie (589) Opinie (485) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość obsługi, podkreślając profesjonalizm, uprzejmość, pomocność i proaktywne podejście pracowników. Bardzo wielu klientów chwali szybkość realizacji zamówień i dostawy, często podkreślając ekspresową lub błyskawiczną obsługę. Klienci często zwracają uwagę na bardzo dobre dopasowanie produktów do samochodów, co jest dla nich dużym atutem. Doceniają także łatwy, szybki i skuteczny kontakt z obsługą, zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Chwalą szczegółowe doradztwo i wsparcie w doborze produktów, często podkreślając pomocność i inicjatywę pracowników w upewnieniu się co do zgodności zamówienia. Większość klientów jest zadowolona z jakości produktów. Montaż produktów jest najczęściej oceniany jako łatwy i bezproblemowy. Pojedyncze recenzje wskazują na drobne niedociągnięcia lub uwagi co do instrukcji czy wykonania produktów. Zdarzają się także pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące instrukcji lub wygody montażu.

Opiniebagazniki.pl

Profesjonalna pomoc

Po złożeniu zamówienia pracownik sklepu skontaktował się ze mną w celu ustalenia, czy zamówione przeze mnie adaptery będą pasowały do belek/samochodu. Poprosił o zdjęcia, dodatkowe informacje i po sprawdzeniu, czy wszystko pasuje, przeszedł do dalszych etapów realizacji zamówienia. Bardzo cenię tego typu proaktywne podejście, bo sam nie byłem pewny, czy zamówiona wersja adapterów będzie dla mnie odpowiednia.
Kapitalna obsługa klienta. Bagażnik dotarł do mnie z uszkodzonymi mocowaniami lamp. Zgłosiłem ten fakt i na drugi dzień była już decyzja o wymianie bagażnika. Następnego dnia roboczego kurier dostarczył nowy bagażnik i zabrał uszkodzony. Naprawdę świetna obsługa i świetny kontakt. Pomimo problemu wszystko załatwiono sprawnie i bardzo prokonsumencku. Bardzo dziękuję i będę polecał.
Po złożeniu zamówienia dostałem telefon z dopytaniem o szczegóły, dzięki czemu dowiedziałem się że element który zamówiłem nie będzie pasował do modelu mojego samochodu ,zaoszczędziłem czasu i rozczarowania.

Super Produkt

Wszystko pasuje perfekt szkoda tylko ze nie ma zamków w zaślepkach. Przesyłka do Niemiec przyszla bardzo szybko . Bardzo dobra jakość produktu , chętne polecę znajomym. Dziękuję.
Ocena dla firmy sprzedającej 5ka za bardzo dobra i sprawna obsluge zamówienia, natomiast samo wykonanie bagażnika przez producenta słabe 3.
Wybrałam po marce i modelu samochodu i trafiłam w dziesiątkę. Błyskawiczna wysyłka, towar dobrze zapakowany, polecam firmę, 13/10! <3
To co widziałem na zdjęciach w sklepie internetowym i to czego się spodziewałem i oczekiwałem, dotarło. Przesyłka szybka, jest OK
Wszytko na najwyższym poziomie. Kontakt telefoniczny, jak i @ super. Pomogą, doradzą 💪. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Bagaznik marki Cruz do Renault Modus

Solidnie wykonany bagażnik, idealnie pasuje do fabrycznie przygotowań gniazd do przykręcenia, także estetycznie- długość szerokość, wysokość. I jest lekki. Dorzucam zdjęcia, zamontowanego.

Łańcuchy śniegowe

Zamówiłem łańcuchy śniegowe i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a dostawa dotarła szybciej, niż się spodziewałem. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy – pracownicy wykazali się dużą kulturą osobistą, zaangażowaniem i chęcią pomocy. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania, wszystko zgodne z opisem. Widać, że firma dba o swoich klientów i stawia na jakość zarówno towaru, jak i obsługi. Z czystym sumieniem polecam ten sklep każdemu, kto ceni profesjonalizm i sprawną realizację zamówień.
Realizacja zamówienia szybka i sprawna , obsługa bardzo miła i kompetentna.Sklep godny polecenia
Bardzo profesjonalna obsługa i pomoc w wyborze optymalnego rozwiązania. Kupuję kolejny raz i za każdym razem obsługa na najwyższym poziomie. Zresztą to powód dla którego wracam do tego dostawcy jak tylko potrzebuję czegoś z ich asortymentu.
Bardzo dobre doradztwo odnoście belek i bagażnika, szybka przesyłka, super kontakt, polecam w 100%

Polecam bagażniki.pl

Fachowa obsługa, chętnie odpowiadają na wątpliwości i pomagają. Polecam w 100 procentach.
Bezproblemowy montaż, bezpośrednio po odpakowaniu na samochód i w podróż. Sprawił sie przednio
Doskonały kontakt z firmą. Kolejny raz jestem zachwycona obsługą. Nie spotkałam się nigdy z lepszym podejściem do klienta.

piątka z plusem

towar dobrze zapakowany, bagaznijk bez zastrzeżeń
Polecam sklep jak najbardziej ..profesjonalizm na wysokim szczeblu
Tak trzymać. Sklep jest bardzo elastyczny cenowo, zrobili mi bardzo konkurencyjne ceny, to już mój trzeci zakup w tym sklepie, na pewno wrócę
Bardzo dobry bagażnik wygodny i dobrze trzyma rowery, łatwy w montażu