fruty.pl

Opinie łącznie (3942) Opinie (2440) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą atrakcyjny stosunek ceny do jakości, wskazując na korzystne oferty i niskie ceny. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i sprawna, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Większość klientów pozytywnie ocenia szybkość realizacji zamówień. Kolorystyka produktów jest często chwalona za zgodność ze zdjęciami i intensywność. Wielu klientów docenia także wysoką jakość materiałów i wykonania. Jednocześnie pojawiają się pojedyncze głosy krytyki dotyczące pogorszenia jakości lub niezgodności z oczekiwaniami. Sporadycznie zgłaszane są uwagi dotyczące dłuższego czasu oczekiwania na realizację zamówień. Wielu klientów zwraca uwagę na problemy z dopasowaniem rozmiaru, często wskazując na zawyżoną lub zaniżoną rozmiarówkę oraz różnice między modelami. Niektórzy wskazują także na brak większej gamy stonowanych kolorów.

Opiniefruty.pl

(2059)
Witam 😄 Robię u Państwa zakupy dla męża. Kupuję t-shirty. Prezentujecie Państwo taką gamę kolorów i tak atrakcyjne ceny i jakość👌, że nie mogąc się zdecydować kupuję po 7-10 sztuk w różnych kolorach. Mąż się już przyzwyczaił do moich zakupów w Państwa sklepie. T-shirty nie tracą ani koloru ani formy po wielu praniach. Pragnę nadmienić, że mój mąż sporadycznie nosi koszule. Jego styl to t-shirty. Pięknie dziękuję za produkty. Jesteśmy bardzo zadowoleni.😍👌
Szybka wysyłka + rozsądna cena + świetna jakość! Bluza jest bardzo ładnie, porządnie uszyta z bardzo dobrej, miękkiej i przyjemnej bawełny z niewielkim dodatkiem poliestru. Rzeczywisty kolor bluzy odpowiadający kolorowi na zdjęciu zamieszczonym na stronie e-sklepu. Bardzo dobrze się nosi. Mam nadzieję, że po pierwszym praniu będzie wyglądała tak dobrze, jak przed praniem.
Moim zdaniem nie wygląda to na oryginalny produkt fruit of the loom. Inaczej pamiętam jakość i detale z czasów kiedy siostra przywoziła z zagranicy ich koszulki Poza tym metka - jest wszyta nie w procesie produkcji, tylko zręcznie doszyta w zagłębienie pod szwem, sama metka jest nadrukowana, nie wyszywana, i drapiąca. Grubość materiału jest przeciętna, albo gorsza, zobaczymy jak będzie po kilkunastu praniach. Jeśli chodzi o rozmiarówke, to L jest jak troszkę większe M. Poza tym zamówiłem 3 sztuki i jedna ma szerszy dekolt. Nieznacznie ale widocznie. Ja dziękuję. Pozdrawiam.

Kolejne dobre zakupy

To mój kolejny zakup w tym sklepie, wracam tu zawsze, bo mam prosty wybór produktów, a realizacja zamówienia jest wzorowa, szybko i bez problemów. No i ceny koszulek - bardzo dobry stosunek ceny do jakości, w każdej sieciówce taka koszulka kosztowała by minimum 2-3x więcej, a i tak po kilku praniach zrobiła by się z niej rozciągnięta szmata. Koszulki z Fruty.pl tego nie mają, pozostają przez długi czas jak nowe.

Generalnie w porządku ale rozmiary do korekty

Generalnie w porządku, jednak coś nie jest dobrze z rozmiarami. Koszulka dziecięca 164cm jest większa od męskiego M. Zależało mi żeby chłopiec o większych rozmiarach nie musiał wciskać się w dziecięcy rozmiar, a wyszło jak wyszło... na zwrot już nie było czasu, koszulka była potrzeba na występy szkolne na dwa dni po dostarczeniu przesyłki. Pozdrawiam

Solidna i szybka realizacja zamówienia

Kolory koszulek dokładnie takie jak na stronie sklepu. Często bywa tak ,że odcienie znacząco różnią się w rzeczywistości od tych deklarowanych na stronie. Tutaj nie ma takiego problemu. Materiał koszulki sprawia solidne wrażenie. Szybka dostawa. Solidna firma, polecam.
T-shirty dobrej jakości, wygląd zgodny z opisem i zdjęciami. Jedynie co trzeba wziąć pod uwagę to rozmiar, zazwyczaj noszę S lub M i takie zamówiłem, pasują, ale są dość mocno dopasowane. Trzeba dokładnie sprawdzać tabele rozmiarów, tym bardziej, że są różnice przy różnych modelach koszulek. Generalnie mi pasują i pewnie wrócę po więcej.
Jakość bawełny dobra! Wybór kolorów bogaty, choć marzy mi się więcej kolorów stonowanych, zgaszonych (dla osób „chłodne lato” i „stonowana jesień”). Zależałoby mi również na koszulkach z mniejszym dekoltem, po prostu bez większego wycięcia przy szyi.

SUPER PREMIUM

Mój pierwszy kontakt z t-shirtami marki Fruit of the Loom miałem za sprawą odzieży otrzymaj od pracodawcy. Model koszulki Super Premium okazał się być naprawdę wygodny i dobrze dopasowany. Posiadają komfortowy w noszeniu krój. Nie są ciasne, ani zbyt wąskie. Jeżeli natomiast chodzi o materiał uważam, że również jest świetnie wyważony. Minimalnie elastyczny, a w większej mierze solidny i o odpowiedniej grubości, co wpływa znaczącą na trwałość i komfort noszenia koszulki. Po pozytywnych doświadczeniach zdecydowałem się na zakup tego produktu do użytku codziennego i jestem bardzo zadowolony. W sieciówkach ciężko jest o klasyczny krój z jednoczesnym zachowaniem wysokiej jakości tekstylia. Dodatkowym plusem jest naprawdę przystępna cena co tylko zwiększa zadowolenie i przyjemność korzystania z tej marki. Polecam z całego serca każdemu, kto szuka wygodnej klasycznej, wielofunkcyjnej odzieży.
Faktycznie jest to bawełna. Mój mąż już miał podobne. Jedne dresowe spodnie będę musiała zwrócić, bo za duże i za grube/za ciepłe/ Mamy też tej marki bluzy. Te rzeczy są trwałe , fajnie się piora i nie tracą koloru.
Sprawnie i szybko. Jakość produktów jak w opisie. Jedna uwaga - dobrze by było, gdyby po zapłaceniu online natychmiast był wysyłany mail potwierdzający opłacenie zamówienia.
Koszulki z dobrej czystej bawełny. Szybka dostawa. Mam wątpliwość dotyczącą rozmiaru. Zamówiłam dwa modele koszulki damskiej, obydwa w rozmiarze M, obydwa taliowane. Różnią się od siebie szerokości o około 3 cm.
Podoba mi się sprzedawany przez was towar ,gatinek bawełny z których uszyte są koszulki jak również szybka dostawa. Wspaniałe!!!
Kiedyś że 20 lat temu chodziłem w ty h ciuchach. Były inne może nawet lepsze. Dużo się zmienia , ale intensywny kolor , dalej zostaje z fruit of the loom
Przydałby się odbiór osobisty w siedzibie firmy. A tak musiałem czekać 3 doby mieszkając 10 minut od Was. Plus 23 PLN za pobraniem. Szkoda. Pozdrawiam.

Dobra jakość

Szybka realizacja zamówienia, produkty dobrze spakowane, koszulki dobre jakościowo, od kilku lat zamawiam koszulki w tym sklepie i nie mam do czego się przyczepić.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Już kiedyś posiadałem koszulki Państwa firmy i na pewno jeszcze coś zamówię. Spokojnie mogę stwierdzić, że jakość jest na bardzo wysokim poziomie, a cena nie jest wygórowana.
Niska/średnia jakość, nawet koszulek "premium". Rozmiary są zawyżone w wersji premium,a krój rozlazły. Wziąłem kilka wersji i kilka rozmiarów z przeznaczeniem dla ludzi do pracy i dlatego jestem w stanie to zaakceptować. Ale raczej więcej nie zamówie.
Bardzo fajne koszulki. Jestem zadowolony. Lekki materiał teraz na lato i ładne kolory.
Jakość koszulek jest dobra, w stosunku do ceny nawet bardzo dobra. Szybka wysyłka, jestem zadowolony z zakupu