24 kwi 2024
Mam mieszane odczucia.
Jestem zadowolona z procedury zamówienia. Szybko i sprawnie, informacja na każdym etapie jego realizacji. Produky też jakościowy, podobał mi się.
Jednak przy zwrocie produktu, który miał miejsce w moim przypadku (zbyt duży rozmiar) - informacji brak. Mam tylko informacje z InPostu, że zwrot dotarł do nadawcy. Momonde - żadnej informacji, choćby takiej na jakim etapie jest procedura zwrotu, nic.
Zatem uważam, że w tej kwestii potrzebna jest zmiana
realizacja zamówienia ok, ale same legginsy (krótkie czarne) wykonane z bardzo mało rozciągliwego materiału i komfort noszenia średni. Za tę cenę spodziewałam się czegoś bardziej komfortowego.
Opinie nt. sklepu momonde.
Opinia
19 paź 2024
Kalendarz przyszedł przepiękny. Polecam każdemu kto szuka dla siebie lub na prezent czegoś co wygląda bardzo luksusowo i dopracowanie w każdym calu. Zaskoczyła mnie też piękna lniana torebeczka na kalendarz. Super na prezent dla siebie i dla bliskich!
Odpowiedź ze sklepu momonde.
19 paź 2024
Jest nam bardzo miło! Dziękujemy :*
12 paź 2024
Kupiłam spodnie dresowe. Bardzo ładne , jakościowe i piękny kolor czekoladowy
Wysyłka błyskawiczna . Polecam
Odpowiedź ze sklepu momonde.
12 paź 2024
Dziękujemy :)