sklep.aronpharma.pl- Logo - Opinie

sklep.aronpharma.pl

Opinie (1675) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2013)

sklep.aronpharma.pl- Logo - Opinie

sklep.aronpharma.pl

Opinie (1675) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2013)

Opinie na temat sklep.aronpharma.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Produkty są często oceniane jako bardzo dobrej lub najwyższej jakości. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i sprawna. Dodatkowe gratisy i prezenty do zamówień są mile widziane i pozytywnie zaskakują klientów. Klienci często podkreślają bardzo dobry smak produktów, zwłaszcza żelków i żeli. Doceniana jest także szeroka i atrakcyjna oferta produktów. Czasem pojawiają się narzekania na braki w ofercie.

Opinie nt. sklepu sklep.aronpharma.pl

Wiśniowy smak żelu i magnezu. W końcu porządny smak, a nie tylko pomarańcza, cytrusy, owoce leśne . I te produkty faktycznie smakują wiśną. Jely świetnie „doładowuje”. Przetestowałem w górach przy ujemnej temperaturze. Wiadomo, żel lekko zgęstniał, ale nie na tyle aby trzeba było się trudzić aby go zjeść . Dla mnie petarda 🧨

Świetna obsługa, warto wracać!

Zrobiłem spore zamówienie i wszystko dotarło szybko, bez pomyłek i jeszcze z przyjemnym prezentem. Dzięki za świetną obsługę! Na pewno do Was wrócę. Oczywiście, jakość zamówionych produktów jak zawsze najwyższa.
Jestem pod ogromnym wrażeniem , super obsługa , niespodzianka gratis jako pełno wartościowy produkt bardzo to miłe . Co do rezultatów wydam opinie po zażyciu suplementów po miesiącu .super składy . Polecam serdecznie i bardzo dziękuję
Zamówiłam żelki octowe i błonnik z akacji Na razie za krótko je stosuje ale daje 5 gwiazdek bo produkty szybko przyszły żelki są bardzo dobre w smaku błonnik neutralny w smaku ale bardzo dobrze się rozpuszcza Polecam oba produkty👍🏼
Podoba mi się że macie takie produkty. Nie rozumiem że kupiłam dwa produkty osobno , chociaż na stronie był komunikat że nie ma ich w zestawie tańszym o 5 zł. Cieszę się że dostałam rabat o @Mumme. Pozdrawiam

Zdecydowanie polecam

Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie ! Od produktów najlepszej, jakości, do zapakowania produktów w bezpieczny sposób żeby paczka w nienaruszonym stanie dotarła dotarła do klienta☺️
Super żelki mój syn bardzo ich lubi i o tej pory co bierzemy te żelki to nie choruje tak a jak już coś złapie to przychodzi bardzo łagodnie. Polecam cały czas sercem 💪
Szybka wysyłka. I do tego gratis. Żelki witaminowe tak smaczne, że chciałoby się więcej niż przepisowo 😉
Nie spodziewałem się dodatkowego prezentu w postaci Berroxin Immuno. Miłe zaskoczenia na pierwsze zamówienie.
Szybka dostawa. Szkoda, że był brak niektórych suplementów w sklepie bo kupiłbym więcej.
Bardzo dobry produkt. Sprawdził się podczas maratonu w Gdańsku
Polecam. Szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sprzedającym
Zadowolona😁 Szybka dostawa, produkt zgodny z oczekiwaniami👍
Polecam , świetny skład , produkt polski
Płatność, dostawa bez jakichkolwiek problemów 😀 Towar, czas pokaże 😉
Obsługa zamówienia bardzo szybka, dodatkowy plus za upominek niespodziankę.

LIPO C

Bardzo dobra rozpuszczalność i skład, fajnie, że teraz już 30 saszetek. Na mój gust może troszkę zbyt kwaśne, ale co kto lubi!
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Produkt, zresztą jak zwykle, najwyższej jakości. Dzieciaki piją ze smakiem i są zdrowe, co jest dla mnie najważniejsze. Polecam.
Szybka dostawa i bardzo dobra jakość produktów
Polecam! Szybko, towar bardzo dobrej jakości