Opinie łącznie (9230) Opinie (2381) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 12 sty 2016

winotoskanii.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Opinie klientów podkreślają wysoką, często ponadprzeciętną jakość produktów. Klienci doceniają staranne, bezpieczne i profesjonalne pakowanie przesyłek, co zapewnia nienaruszony stan produktów. Klienci są zadowoleni z szerokiego wyboru oraz różnorodności asortymentu, często podkreślając dostępność oryginalnych włoskich produktów. Klienci chwalą profesjonalizm, sprawność i pozytywne doświadczenie w kontakcie z obsługą sklepu. Wielu klientów wyraża zadowolenie z walorów smakowych produktów, często uznając je za wyjątkowe i oryginalne.

OpinieWinoToskanii

Uwielbiam zakupy w tym sklepie wszystko przychodzi starannie zapakowane - i wiem że oryginalne Włoskie nie podróby - bardzo jestem zadowolona za każdym razem - czasem będąc u siostry kupuje stacjonarnie … polecam wszystkim
Bardzo pozytywne wrażenie jeśli chodzi o kontakt ze sklepem, wyczerpujący opis oferowonego asortymentu, w tym przypadku oliw, ktorych jestem miłośnikiem. Co do jakości zakupionych oliw, zbyt wcześnie na bardziej szczegółową ocenę, gdyz degustowałem jedynie oliwę niefiltrowaną Carapelli, ktorą uwazam za przydatną do codziennego uzytkowania i mogę z czystym sumieniem gorąco polecić. Na inne oliwy i ich ocenę przyjdzie czas.

Smak Włoch, na wyciągnięcie ręki i bez wychodzenia z domu

Przepyszne włoskie ciasteczka, niedostępne nigdzie indziej, no chyba że w samej słonecznej Italii Towar zgodny z opisem, wszystko w najlepszym porządku, natychmiastowa wysyłka i bardzo szybka dostawa, bezpieczne opakowanie. Dziękuję i Zdecydowanie polecam. Pozdrawiam Tomasz

Wszystko super :)

Wszystko jak zawsze od lat, produkty bardzo dobre, szybka i terminowa dostawa. Wszystkie produkty bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu, produkty wymagające lodówki z wkładami chłodzącymi. Sklep godny polecenia.
Bogaty asortyment. Szybka dostawa. Starannie zapakowane produkty. Oliwy są pyszne, bo akurat ich szukałam. Każdy znajdzie tu coś pysznego dla siebie. Będę tu wracała. Goraco polecam. Dziekuje❤️

Lubię :⁠-⁠)

Jest ok. Asortyment szeroki, nie muszę rozmyślać które wino brać z półki w sklepie - po prostu sobie wybieram co akurat mi się spodoba - zakładam, że strasznie niedobrymi nie handlujecie a sama się nie znam. Po prostu wiem co lubię.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. W czwartek zamówiłam w piatek już było u mnie. Na 100 % wrócę po kolejne xakupy moich ciasteczek. Pozdrawiam cały Zespół.

wszystko perfekcyjnie

zamówinie zrealizowane b. szybko. Wszstkie produkty szklane b. dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem :). To moje 2 zamówienie i na pewno będę wracać.

Serdecznie polecam!

Oryginalne włoskie towary, błyskawiczna dostawa.Fantastyczne opakowanie, wszystko bezpiecznie dociera do zamawiającego. Serdecznie polecam!
Bardzo szybka wysyłka, trochę InPost zawinił ale po telefonie do sklepu, pan bardzo szybko zweryfikował paczkę i w końcu dotarła do mnie

Gorąco polecam

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Zakupiony produkt dostarczony zgodnie z zamówieniem, po raz kolejny zresztą. Na pewno wkrótce skorzystam ponownie.
Jesteście niesamowici. Przesyłka rewelacyjnie zabezpieczona (upały). wszystko doszło w rewelacyjnym stanie. POLECAM!!! Na pewno jeszcze skorzystam. Pozdrawiam serdecznie
M P
Marta P.

Świetny sklep

Bardzo lubię ten sklep, świetne włoskie produkty, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona przesyłka na czas transportu, polecam.
B K
Bodzio K.
Zamówione zakupy super dobrze zapakowane nic nie uszkodzone . Drobna uwaga do makaronu za mocno pokruszony , sugeruję zwrócenie uwagi na ten problem.Mimo tego wystawiam bardzo dobrą ocenę ponieważ to nie pierwsze zakupy i zawsze jest OK.

Polecam :)

Dostawa na czas, bardzo dobrze zapakowana butelka - brak uszkodzeń. Wszystko w jak najlepszym porządku :)
Ekspresowa wysyłka, produkty super przygotowane (szynka), wysoka jakość produktów, zamawiam od lat
za dużo sosu w stosunku do mięsa, fotografie z takiej perspektywy, że wydają się smaczne. po dokonaniu zamówienia pomyślałem: kurczę, 138 zł za tyle rzeczy? Po zjedzeniu pomyślałem kurczę 138 zł za tyle rzeczy. Różnica że pierwsze to tylko 138, a drugie aż. Ale widocznie takie czasy. generalnie jeśli chodzi o smaki jakość ok
Jestem stałą klientką tego sklepu, produkty świeże i wysokiej jakości oraz duży wybór, polecam serdecznie 😊
Kupiłam dwie oliwy, jedną dla siebie - Congedi Puglia IGP - ma intrygujący wyczuwalny w średnim stopniu trawiasty smak. Utrzymuje się świeży smak od oliwy po jej zjedzeniu . Jedna z ciekawszych jakie próbowałam. Świetnie też na niej wychodzą bułki.. :-)
Wszystkie produkty zgodne z opisem. Polecam jeśli ktoś tak jak ja ceni włoskie marki.

WinoToskanii

WinoToskanii to internetowe delikatesy włoskie, które od 2010 roku dostarczają do Polski starannie wyselekcjonowane produkty spożywcze i wina bezpośrednio z Włoch. Naszą misją jest dzielenie się auten...