WinoToskanii

Opinie łącznie (8974) Opinie (2410) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną, terminową dostawę oraz sprawny proces realizacji zamówień. Produkty oceniane są jako wysokiej lub doskonałej jakości, często z wyróżnieniem smaku i świeżości. Klienci doceniają bardzo staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie towaru, zabezpieczające przed uszkodzeniami. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i fachowa, zapewniająca pozytywne doświadczenia zakupowe. Kupujący często zwracają uwagę na świeżość produktów, co przekłada się na ich zadowolenie z zakupów. Klienci chwalą szeroki wybór oryginalnych, włoskich produktów oraz pojawianie się nowych pozycji w ofercie.

OpinieWinoToskanii

Bardzo pozytywne wrażenie jeśli chodzi o kontakt ze sklepem, wyczerpujący opis oferowonego asortymentu, w tym przypadku oliw, ktorych jestem miłośnikiem. Co do jakości zakupionych oliw, zbyt wcześnie na bardziej szczegółową ocenę, gdyz degustowałem jedynie oliwę niefiltrowaną Carapelli, ktorą uwazam za przydatną do codziennego uzytkowania i mogę z czystym sumieniem gorąco polecić. Na inne oliwy i ich ocenę przyjdzie czas.

Smak Włoch, na wyciągnięcie ręki i bez wychodzenia z domu

Przepyszne włoskie ciasteczka, niedostępne nigdzie indziej, no chyba że w samej słonecznej Italii Towar zgodny z opisem, wszystko w najlepszym porządku, natychmiastowa wysyłka i bardzo szybka dostawa, bezpieczne opakowanie. Dziękuję i Zdecydowanie polecam. Pozdrawiam Tomasz
B K
Bodzio K.
Zamówione zakupy super dobrze zapakowane nic nie uszkodzone . Drobna uwaga do makaronu za mocno pokruszony , sugeruję zwrócenie uwagi na ten problem.Mimo tego wystawiam bardzo dobrą ocenę ponieważ to nie pierwsze zakupy i zawsze jest OK.
Kupiłam dwie oliwy, jedną dla siebie - Congedi Puglia IGP - ma intrygujący wyczuwalny w średnim stopniu trawiasty smak. Utrzymuje się świeży smak od oliwy po jej zjedzeniu . Jedna z ciekawszych jakie próbowałam. Świetnie też na niej wychodzą bułki.. :-)

Nowy asortyment ?

Dostępność towaru i szybka obsługa na 5, a co zrobić lepiej ? poszerzyć asortyment np. o likier migdałowy Amaretto Della Repubblica Di San Marino Cesarini SA , akurat ten z załączonego zdjęcia jest najlepszy jakościowo
Szybka dostawa. Dobrze zabezpieczony towar (wino). Co by można było zrobić przy zamówieniach dla stałych klientów - jakas drobnostka /niespodzianka w paczce ;)

Zapewniam ,że lepiej się nie da :)

Doskonałe produkty, najwyższej jakości, świetnie zabezpieczone na czas transportu. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie. Komunikacja doskonała. Zapewniam, iż lepiej się już nie da :) Dziękuję za świąteczny upominek - gałka muszkatołowa z minitareczką, coś wspaniałego :) Jeszcze raz dziękuję i do następnego razu :)
Bardzo duża oferta. Wybrane przeze mnie wina odpowiadają mi co do walorów smakowych. Termin realizacji był bardzo szybki

Pierwsze zamówienie.

Zamówienie zrealizowane zostało szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie. Produkty były bardzo solidnie zabezpieczone podczas transportu i dotarły bez uszkodzeń. Jeśli chodzi o smak produktów, to również moje oczekiwania zostały spełnione. Szczerze polecam i z pewnością wrócę, by złożyć kolejne zamówienie.
Nie zmiennie uwielbiam sklep Wino Toskanii. Jakość, obsługa, wysyłka wszystko na wysokim poziomie. Zawsze bardzo polecam.
Szybki i zabezpieczony transport. Sprawdzone doskonale wyroby. Jedna puszka oliwy wgnieciona lecz to nie wina Sprzedawcy a transportu.
W zamówieniu było kilka rodzajów sera. Jeden z nich, camembert, miał termin ważności 2 dni. Przesyłkę odebrałam w środę, a ser miał termin do piątku. Uważam, że to nie jest w porządku wysyłać towar z 2dniowym terminem ważności do spożycia.

Odpowiedź ze sklepu WinoToskanii

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Produkt został zakupiony w promocji z rabatem 50%, ponieważ miał krótki termin przydatności do spożycia. Informacja o dacie ważności była widoczna na karcie produktu przed złożeniem zamówienia, aby każdy klient mógł świadomie podjąć decyzję o zakupie. Dokładamy wszelkich starań, aby informacje o terminach przydatności były zawsze jasno wskazane i łatwo dostępne.
Bardzo szybka dostawa Super zapakowana Bardzo duzy wybór produktów. Juz innym znajomym zareklamowałem
Wszystko dobrze zabezpieczone i przesyłka szybko dostarczona polecam moje drugie zakupy i nie ostatnie
Nie pierwszy i nie ostatni raz zamawiam wino z Toskanii. Produkty z wyższej półki. Polecam
Rewelacyjne, wysokiej jakości produkty, bezpiecznie zapakowane. Bardzo szybka wysyłka.
Dziękuję za szybką przesyłkę. Artykuły dotarły, świetnie zapakowane, w nienagannym stanie. pojawię się jeszcze w tym sklepie.
To moje drugie zamówienie. Jestem zadowolona z produktów i metod dostawy, uwzględniających czas jaki paczka z produktami spożywczym może spędzić w drodze. Polecam!
Sam proces zamówienia i dostawa wzorowa. Szybka realizacja. Jedynie babka mnie trochę rozczarowała (kupiłam Babkę Colomba), gdyż była za bardzo spieczona i przez to sucha. Mam nadzieję że następnym razem lepiej trafię.
Witam. Podoba mi się sposób pakowania produktów oraz wasz asortyment. Jesteście super pod każdym względem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia