8 kwi 2024
Oto opinia na temat sklepu internetowego oferującego bardzo dobre wędliny włoskie i sery:
Sklep internetowy z wędlinami włoskimi i serami to prawdziwy raj dla miłośników włoskiej kuchni! Ich produkty są absolutnie wyjątkowe i smakują jak prosto z włoskiej trattorii. Wędliny są aromatyczne, delikatne i doskonale doprawione, a sery rozpływają się w ustach. Zamawiałam już kilka razy i za każdym razem byłam zachwycona jakością i świeżością produktów. Obsługa sklepu jest również bardzo profesjonalna i pomocna. Polecam serdecznie wszystkim, którzy szukają autentycznych włoskich smaków!
Zawartość paczki była zniszczona niemal w połowie. Opakowania makaronu rozerwane i połamane w maczek, ciastka wszystkie połamane. Słoik z sosem paprykowo pomidorowym zbity. Paczka z zewnątrz nie była uszkodzona. Ktoś bardzo chciał upchać wszystko w za małym kartonie. Karton był chyba za cienki i wiotki na ten ciężar.
Opinie nt. sklepu WinoToskanii
Jest ok
Salami świeże, słodycze dobre. Czytałem jakieś nieco gorsze opinie o sklepie stacjonarnym. Nigdy nie byłem ale jeśli to prawda to trzeba poprawić obsługę w takim sklepie.
Całokształt ok. Firma na 5! W skali pięciopunktowej!! Solidne zapakowanie, szybkość wysyłki, wspaniała postawa pracowników! Tak trzymać!
23 sie 2024
Bardzo dobre produkty, przesyłka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem. profesjonalna i miła obsługa. Gorąco polecam:)
Bardzo dobre wino i świetna obsługa. Szybka realizacja zamówienia, a wino solidnie i bezpiecznie zapakowane. Rewelacja!
Niestety ta oliwa jest produkcji UE a nie z Włoch. Jestem zawiedziona! Niestety na stronie nie ma w tej chwili żadnej innej opcji.
Odpowiedź ze sklepu WinoToskanii
Małe sprostowanie. Oliwa jest włoska, od toskańskiego producenta Carapelli Firenze. Natomiast do jej produkcji używane są oliwki pochodzenia UE. Dziękujemy za opinię.
23 godziny temu
Jak zawsze, daję pięć gwiazdek.Produkty najwyższej jakości,ochronione przed temperaturą,błyskawiczna dostawa
Zamówienie przyszło ekspresowo.
Zapakowano w torbę termalną.
Oprócz tego szynka pyszna.
15 sie 2024
Bardzo dobra oliwa z oliwek - warto zapłacić więcej i delektować się jej wyśmienitym smakiem.