fotosoft.pl

Opinie łącznie (1167) Opinie (802) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wielu klientów zwraca uwagę na atrakcyjne, konkurencyjne i niskie ceny produktów. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, pomocna i łatwo dostępna. Klienci podkreślają solidne, bezpieczne i staranne pakowanie sprzętu oraz zabezpieczenie przesyłek. Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm, kompetencje oraz przyjazne podejście obsługi. Produkty otrzymywane przez klientów są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Dodatkowe gratisy do zamówień są mile widziane i wzbudzają pozytywne emocje u klientów.

Opiniefotosoft.pl

sony a6700 + osprzęt

Zdecydowanie polecam sklep fotosoft.pl! Transakcja przebiegła błyskawicznie i bez najmniejszych problemów. Zamówiłem aparat Sony a6700 wraz z osprzętem – paczka była świetnie zabezpieczona, a sprzęt dotarł do mnie w idealnym stanie, szybko i sprawnie. Profesjonalne podejście do klienta. Na pewno wrócę przy okazji kolejnych zakupów fotograficznych!
Zdecydowanie polecam ten sklep fotograficzny! Już od pierwszego kontaktu widać pełen profesjonalizm i świetne podejście do klienta. Obsługa jest nie tylko kompetentna, ale też bardzo otwarta i nastawiona na realne potrzeby kupującego – bez wciskania „na siłę”, za to z dużym wyczuciem i dopasowaniem oferty. Na ogromny plus zasługuje dogłębne wyjaśnianie wszelkich kwestii technicznych – każde moje pytanie czy wątpliwość zostały szczegółowo omówione w przystępny sposób. Kontakt jest szybki, rzeczowy i na bardzo wysokim poziomie. Ceny są naprawdę konkurencyjne, a realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie. Przesyłka była solidnie zabezpieczona, co daje poczucie bezpieczeństwa przy zakupie droższego sprzętu. Podsumowując: profesjonalizm, świetna obsługa, szybka realizacja i uczciwe podejście do klienta. Na pewno wrócę przy kolejnych zakupach!
Dzień dobry, zachęcony bardzo dobrymi opiniami, postanowiłem też spróbować zakupów w sklepie fototosoft.pl i mogę z wielką satysfakcją napisać, że dołączam do grona zadowolonych klientów. Wszystkie pozytywne opinie potwierdziły się w 100 % Dodam jeszcze, że począwszy od pierwszego, bardzo dobrego kontaktu telefonicznego, aż po odbiór przesyłki wszystko poszło sprawnie i wzorowo. Aparat był pieczołowicie zabezpieczony na czas transportu, a przesyłka dotarła bardzo szybko. I jeszcze jedna bardzo istotna uwaga. Zestaw, aparat plus obiektyw, plus dodatkowy akumulator, zakupiłem w promocyjnej bardzo atrakcyjnej cenie. I na koniec prezent od firmy, ściereczka do optyki z fajną grafiką i logo firmy, drobiazg, a jednak cieszy miły gest. Dziękuję i pozdrawiam. Z przyjemnością będę wracał tu na zakupy i szczerze wszystkim polecam. Arek

Obiektyw Canon R 55-210 STM

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesyłka super bezpiecznie zapakowana. obiektyw sprawdzony z korpusem. Cały zestaw bardzo lekki w porównaniu do podobnego zestawu z lustrzanką, którego żona już nie chciała dźwigać.
Świetna obsluga. Otwartość na zmiany w zamówieniu. Szybka realizacja i cudowny sprzęt, zapakowany z najwyższa dbaloscią o jego bezpieczenstwo w procesie dostarczenia. Dziekuję!
Bardzo profesjonalne podejście. Zamówiłem nie taki obiektyw do aparatu. Przed wysyłką dostałem telefon, wszystko zostało mi wyjaśnione, poprawiliśmy zamówienie i następnego dnia miałem komplet w paczkomacie. Bardzo dziękuję za pomoc. Cena okazała się najniższa na rynku. Bardzo polecam! Piotr Bończak
Jestem bardzo zadowolona z zakupu obiektywu, dodatkowo dostałam szkło i ściereczkę. Obiektyw działa bez zarzutu i dodatkowo w porównaniu do sieciowej był dużo tańszy. Polecam serdecznie
Dobry kontakt ze sprzedającym a także udzielone porady przez niego, dają dobre wrażenie. Nie ma problemu z załatwieniem spraw związanych z zakupami ba stronie.

Szybko i solidnie

Szybko, konkretnie i na temat. Towar bardzo dobrze zapakowany i w 100% zgodny z opisem. Bardzo elastyczna i sprawna organizacja dogodnych form rozliczenia za zamówienie. Sprzedawca godny polecenia.

KOZAK

Szybka wysylka aparatu fotograficznego, z obiektywem sie pomylilem poniewaz zakupilem ten co nie trzeba, firma nie robi problemu ze zwrotem oraz odstepieniem od umowy, powiem tak na pewno kiedys cos jeszcze od nich kupie, to nie partacze tylko solidna firma dziekuje serdecznie!
Mialem poprzednio Viture Luma i w porównaniu do Xreal One Pro to jest niebo a ziemia, obecne okulary maja bardzo pomocne opcje zwiększania i oddalania ekranu i nie wymagają zadnych zewn. aplikacji, sa plug and play. Nie maja tez odblasków. Natomiast jedna gwiazdka w dol bo tryb 3dof jest dosc slaby. Zawieszenie ekranu podczas jazdy samochodem czy pociągiem powowoduje ze akcelometry wariują i ekran ucieka z oczu. To jest naprawdę denerwujące bo przy pracy zdalnej tylko tryb anchor daje najlepszej jakosci wrażenia bez zamazanych kątów ekranu. napisalem do supportu xreal, niestety jesli nic sie z tym nie uda zrobic to beda dla mnie bezużyteczne bo to byl powod nr 1 dlaczego chciałem je kupic i bede musial je zwrocic
Zamówiłam obiektyw dla syna. Przesyłka dotarła bardzo szybko, syn bardzo zadowolony. Cena obiektywu bardzo konkurencyjna. Polecam
Zakup bezproblemowy, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. KONKURENCYJNE CENY. Polecam sklep fotosoft.pl

Wszystko OK

Dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem na stronie WWW. Dziękuję, aparacik przetestowany i jestem zadowolony :)
Szybkość realizacji zamówienia i pomoc pracownika sklepu. Przesyłka z zamówieniem została nadana ekspresowo, zdecydowanie szybciej, niż się spodziewałam.
Obiektyw i torba zostały rzetelnie zapakowane. Zamówienie złożone o 16 i wysłane już rano następnego dnia. Produkty są nowe w dobrym stanie, nie posiadają żadnych wad

Najlepsze ceny canon i super obsługa!

Sprawdziłam wszystkie sklepy na pl rynku pod kątem cen body i obiektywów canon i Fotosoft ma najlepsze ceny! Super miła i szybka obsługa + mały bonusik;) Dziękuję i na bank wrócę do Was!
To byl mój pierwszy zakup w tej firmie. Towar zgodny z opisem, przesyłka przyszła mega szybko. Wszystko odbyło się zgodnie z oczekiwaniami. Wielkie dzięki, i na pewno skorzystam ponownie.
Już na następny dzień, przesyłka przysłana. Bardzo do zapakowana. Miła obsługa i produkt zgodny z opisem - zakupiony nowy canon r6 Mark ii. Dziękuję i polecam.