Getprice.pl – Zaufany dostawca nowych i poleasingowych serwerów

Opinie łącznie (202) Opinie (199) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Chwalą również profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie zespołu obsługi klienta. Wielu klientów docenia łatwość nawiązywania kontaktu, szybkie odpowiedzi oraz dobrą komunikację. Fachowe doradztwo i pomoc w wyborze odpowiednich produktów są wysoko oceniane. Klienci wyrażają zadowolenie z tego, że otrzymali produkty zgodne z opisem i zamówieniem. Opakowanie i zabezpieczenie przesyłek są oceniane bardzo pozytywnie przez klientów.

OpinieGetprice.pl – Zaufany dostawca nowych i poleasingowych serwerów

Saport bok w Getprice to profesjonaliści. Przyjazna komunikacja i na najwyższym poziomie wiedzą techniczna a to w połączeniu z potrzebą klienta sumuje bank informacji do wskazania określonego produkyu w całej ofercie Getprice.pl . I jak by tego było mało to szybka i bezpieczna przesyłka pod wskazany adres. Tak , produkt bardzo wysokiej jakości i przekonującej cenie dla klienta . Polecam bardzo.

Zakup w GetPrice przebiegł szybko i…

Zakup w GetPrice przebiegł szybko i bezproblemowo. Strona była czytelna, a cały proces zamówienia intuicyjny. Informacje o produkcie były rzetelne, a czas realizacji zgodny z opisem. Paczka dotarła bardzo dobrze zabezpieczona. Jestem zadowolony z obsługi i mogę polecić sklep innym kupującym.
Bardzo profesjonalna obsługa zamówienia. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Towar zgodny z opisem.
Bardzo sprawne załatwianie zamówień, również w sytuacjach wymagających niestandardowego podejścia.
Dziękuję za szybką dostawę kości RAM ECC dedykowanych dla serwera HPZ440. Poszło szybko. Pamięci dotarły, dobrze zapakowane. Zamontowane sprawne. Okazało się jednak, o czym nie mieliśmy pojęcia, że przy pełnym obsadzeniu banków (więcej niż dwa) Bios upomina się o moduł chłodzący FAN Memory. Będę jeszcze dopytywał czy macie coś takiego u siebie lub do zamówienia. Pozdrowienia!
Szybka realizacja, solidnie zabezpieczone i zapakowane

zakup serwera

świetny konfigurator serwerów na stronie getprice.pl. zamówiony serwer w pełni spełnia moje oczekiwania. Fachowa obsługa. Polecam

Fachowo, szybko, wzorowo.

Fachowe doradztwo. Szybka realizacja. Wzorowa obsługa.
Szybka dostawa, opis zgodny ze stanem faktycznym, łatwy i szybki kontakt telefoniczny. Co najważniejsze dyski pasowały do wcześniej zakupionych także w Getprice kieszeni i adapterów oraz zadziałały bez problemów w serwerze DELL'a T340.
Szybko. bezpiecznie. Zgodnie z zamówieniem.
Szybka dostawa, profesjonalna obsługa, polecam.
Wszystko ok, tylko w paczce były kawałki styropianu, z których się sypały kulki i narobiły bałagan;)
Polecam tego allegrowicza!
Szybko i wszystko działa
POLECAM - SUPER KONTAKT.
Wszystko w porządku. Towar sprawny i zgodny z opisem.

Pasują idealnie

Przesyłka była szybko i bardzo dobrze zabezpieczona paczka
Bardzo dobra obsługa. Rzeczowo wyjaśniona kwestia przed zakupem. Wysyłka zgodnie z planem.