Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Doceniają szeroki wybór oraz dostępność potrzebnych artykułów. Sklep wyróżnia się atrakcyjnymi i konkurencyjnymi cenami. Wielu klientów chwali również zgodność otrzymanych produktów z opisem, co buduje zaufanie do sklepu. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna i sprawna, a kontakt ze sklepem uznawany za dobry. Niektórzy klienci zwracają jednak uwagę na jakość opakowania przesyłek, wskazując na przypadki uszkodzeń.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniezoona.pl
Szybka wysyłka i kontakt z klientem.
Bardzo szybka dostawa mimo długiego weekendu.
Wszysto było w skali 1:10 na 10 .Dziękuję
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Polecam zakupy w tej firmie.Obroża przeciwko kleszczom dostarczona następnego dnia po złożeniu zamówienia.
Towar dotarł ekspresowo - pies zadowolony ze smaczków😁👍
Przesyłka jak zwykle dostarczona ekspresowo. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Uczciwe podanie daty ważności preparatu, szybka wysyłka i dostawa zakupionego towaru
Leki z bardzo długim terminem,szybka dostawa
Wszystko w porządku, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
Przesyłka wysłana bardzo szybko, dobrze zabezpieczona. wszystko w należytym porządku.
Wszystko ok. Tylko data ważności obroży trochę krótka Październik 2026r. Do porównania obroża którą kupiłem w zeszłym roku miała gwarancję grudzień 2027r. Ale może z tego powodu atrakcyjna cena.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka
Wszystko dobrze dostawa na czas i obsługa pierwsza klasa
Bardzo szybka wysylka bardzo dobry service
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa.Polecam.
Tabletki dla pieska b. Dobre
Tabletki dla pieska b.dobre
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
Przesyłka dotarła do mnie ekspresowo. Jestem bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem polecam sklep. Jeszcze nie raz złożę zamówienie. Dziękuję.
Pies nosi tą obrożę od 3 dni. Moja ocena będzie wystawiona po 5 miesiącach. A gwiazdki powinny być po ocenie a nie przed.
Priorytetowa dostawa zamówienia co jest niezwykle ważne przy zamawianiu karmy dla zwierzaków