Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości, świeże i zgodne z oczekiwaniami klientów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, pomocna i kompetentna. Klienci pozytywnie oceniają ceny, a niektórzy wskazują na korzystne promocje. Produkty są chętnie zjadane przez zwierzęta i określane jako smaczne. Pojawiają się sugestie dotyczące opcji płatności.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehorseandpony.eu
Dziękuję za szybka dostawę, Pzesyłka dotarla w dobrym stanie, kurier kontaktował się przed dostarczeniem paczki. Produkt warty polecenia. Zastosowałam go dla swojego Golden retrievera i zjadł porcję ze smakiem.
Wszystko cacy, tylko fajnie byłoby nie płacić za przesyłkę - jakiś punkt odbioru w województwie pomorskim 😁
Szybka dostawa, przejrzystość składu pasz i duży wybór. Pasze chętnie zjadane przez konie.
Polecam produkty Biofeed, zwłaszcza koncentrat hodowlany. Obsługa bardzo miła, szybka wysyłka.
Bardzo szybka dostawa🍀 Wysłane w tępię ekspresowym. Polecam!
szybka dostawa, bardzo dobra pasza
Bardzo dobrze doręczenie. Dziękuję
Zamówienie zostało zrealizowane w tempie ekspresowym. Polecam.
Szybka przesyłka , dobry skład past no i cena
Fajna promocja, ale strasznie zakurzone opakowanie - bardzo to nieestetyczne i odbiegające od dotychczasowego standardu...
szybko i sprawnie